Beoordelingen van Bistro Beiroet Groningen

Recente recensies van Bistro Beiroet Groningen

5 sterren na 51 reviews

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, lekkere sauzen, Ruime porties en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed gekruide patat, en voor het eerst een goed gebakken burger met een goede rund smaak, heerlijke salade en uienringen ga hier zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was lekker! Ik zou in de toekomst zeker nog een keer bestellen. Had apart friet besteld en daar zaten wel een paar oude, harde, bruine frietjes tussen die meerdere keren zijn meegebakken. Hopelijk kan dit verbeterd worden. Voor de rest tevreden.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was weer lekker.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en ontzettend goed.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het super goed eten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst eten laten bezorgen van Bistro Beiroet. De bestelling liet wel op zich wachten aangezien het druk was. Maar het was het wachten meer dan waard! Toen ik ontdekte dat de bestelling niet compleet was en hierover telefonisch contact opnam, werd ik vriendelijk te woord gestaan. Binnen een half uur werd de rest van de bestelling gebracht met een flesje drinken erbij ter compensatie. De bezorger bood zijn excuus aan. Ik zou zeggen: netjes opgelost. Het eten smaakte goed, en er was voldoende ik ga zeker in de toekomst weer bestellen bij Bistro Beiroet!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, op tijd en ondanks een misverstand in de bestelling supergoed opgelost. Goede service, heerlijk eten en zeer nette bestelling, zeker aanraden waard.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

klasse! goede service, eerlijk en oprecht! en heerlijk gegeten. ik bestel hier vaker!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sandwich falafel was in krantenpapier verpakt. Dat vonden we onsmakelijk. Er zaten wat verbrande stukjes champignon in de doner schotel en de burger was ook een beetje verbrand. Misschien door de drukte wat haastwerk. Maar de krant verpakking viel echt tegen. Voor het overige was het ok.

Reactie van Bistro Beiroet:Geachte klant, als u goed heeft opgelet dit zijn inpak papieren met een krant design, vet absorberend en 100% hygiënisch en geschikt voor horeca gebruik, voor de rest neem aub contact met ons om het goed met U weer te kunnen maken, wij willen absoluut geen ontevreden klant en staan wij helemaal open voor oplossingen. Met vriendelijke Groeten, Maya en Bassel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke hamburgers. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Eten was heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten ☺

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging!! Top broodjes!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was nog goed warm, de lamskoteletjes en de kabab waren heerlijk gekruid. Aardappelschijfjes waren ook goed. Salade was ook erg lekker

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hebben heel vaak bij doner express eten besteld en het was altijd goed. nu al weer een paar keer eten besteld bij deze nieuwe eigenaars en ik moet zeggen dat de kwaliteit nog steeds uit de kunst is. zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime portie (broodje kipdoner) en zeer snel bezorgd!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder tevreden over de bestelling. Zeer netjes bezorgd. Het eten was kwalitatief hoog. Bijv. het falafel gerecht was verrassend samen gesteld, wat zeer in de smaak viel. Erg origineel.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en goed gevulde broodjes donër! Ook handig van de vochtige doekjes voor je handen, de pepermuntjes voor tegen de knoflook en prima op tijd bezorgd!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door...

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling: shoarma schotel met 3 pita's en knoflooksaus. Wat komt aan? De schotel zonder knoflook saus en met 1 pita. Na gebeld te hebben werd de rest bezorgd. 1 pita broodje (En geen 2) en MAYONAISE. Nooit weer hier.

Reactie van Bistro Beiroet:Goedenavond, sorry voor de misverstand, we doen onze best voor alle onze klanten, en fouten voorkomen wij liever wel. Als U goed naar uw bestelling kijkt, u heeft niet aangegeven dat u saus en specifiek mayonaise wilde. Ik had persoonlijk uw bestelling ingepakt en bijna zeker dat ik 3 pita's ingepakt had, maar goed na dat u gebeld had, heb ik beloofd dat u 1 pita zult krijgen en een sausje en dat is gebeurt. wij bieden ons excuses aan voor het ongemak en wij zijn graag tot uw dienst als u de volgende keer besluit om bij ons te bestellen. met vriendelijke groeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat lekker gekruid Burger was ietwat koud maar wel lekkere saus etc.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Kapsalon en kapsalon XL.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker, en was optijd en snel bezorgd. Mijn kinderen vonden het eten ook erg lekker en wij zullen gauw weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn zeer tevreden over het eten wat we tot nu toe besteld en gegeten hebben. Echt meer dan genoeg. Heerlijk ‼️‼️ GA ZO DOOR.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord geweldig!!!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamskotelet met aardappelschijfjes was uitmuntend. Een aanrader waardig.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke broodjes

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ribs lekker mals en de aardappels waren nog heet en krokant :)! Aanrader!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd, vriendelijke bezorger. Lekker gegeten, porties waren ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Vlug geleverd en werd zelfs nog gebeld omdat ik verward besteld had. Niks mis mee.

Reactie van Bistro Beiroet:Bedankt voor uw reactie! Hoop u snel weer te zien. Gr