Beoordelingen van Bistro Beiroet Groningen

Recente recensies van Bistro Beiroet Groningen

5 sterren na 185 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🏼

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb lamskotelet schotel bestelt. Ze hebben goed klaar gemaakt het was heerlijk malse lams vlees.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, snelle levering en aardige bezorger. Top

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was zeer lekker,wij hebben er van genoten.je krijgt echt waar voor je geld,ga zo door jullie zijn klasse.tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en veel. Op tijd bezorgd, prima

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke maaltijd. Alleen waren de aardappelschijfjes iets aan de harde kant. Verder prima.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het erg lekker..de burger was uitzonderlijk goed gemarineerd en geroosterd..de patatten krokant en de lamachun heerlijk van smaak met een perfecte vulling....tot gauw

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ty

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super slecht koud eten.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd erg goed zeer snelle bezorging

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet te vergelijken met fastfood, of de broodjes hamburger van een willekeurige snackbar. Dit zijn luxe culinaire burgers. Vers en rijkelijk belegd. De moeite waard om eens uit te proberen. Snelle bezorging. Keurig verpakt met oog voor detail.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer eens een goed afhaal/bezorgrestaurant in Beijum. Eten was heerlijk, porties waren goed . Snelheid van bezorgen idem! Voor herhaling vatbaar

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en erg lekker en de verhouding vlees salade patat is ook goed dus zeer tevreden voortaan zullen we vaste klanten zijn en gratis bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb heerlijk genoten van die spare ribs,ze waren klasse.mijn volgende besteling is zeker bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goeie burger, vers, goed vlees, knapperige sla en bacon. Ook het broodje was goed. Fijne smaak sensatie met de gebakken uitjes. Een verrassend goede burger.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en ruim voldoende

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en goed verzorgd, TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect zoals altijd. Een enorme aanrader.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede porties. Nog goed warm. Kebab lekker mals. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zo als altijd goed. Zowel het bezorgen als het eten!!!!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk alleen misten we de knoflooksaus en de salade

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Grote porties snel bezorgd!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, de burgers zijn een aanrader!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer net zo lekker als algijf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging. Lekker gegeten, o.a. heerlijke burger! Ze waren één dingetje vergeten en toen ik belde, waren ze al onderweg. Top!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niks anders zeggen dat het echt super lekker was, de burger 👌🏼 Het patat

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijk belegde verse broodjes. Echt een aanrader!! Goede service , snelle bezorging.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit Goede porties

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! Echt een aanrader!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Zowel de burgers als de broodjes doner zijn heerlijk. Goede kruiden, goed bereid.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurige correcte en prompte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker. Beetje veel, ik kon niet alles op. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgd, heerlijk eten en vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel goed, mag meer kruiden op de aardappelschijfjes!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk, royale portie en heerlijk mals vlees.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde was lang, maar kwaliteit was super.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kofte en de falafel in het bijzonder waren heerlijk. En duidelijk wanneer het bezorgd wordt door het mailtje. Bedankt!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Je zult geen spijt krijgen.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste mijn pitabroodje en schijfjes waren niet heel warm meer

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en kipsalade.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zouter dan we ons herinneren en daardoor iets minder goed

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Snel bezorgd en alles goed verzorgd. aanrader!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorop: de smaak en kwaliteit van het eten is uitstekend. De citroen in de Griekse fetasalade zou ik niet meer doen: veel te zuur alles en dat is jammer, want verder is tie heerlijk. De bezorger zou wat kunnen werken aan zijn sociale vaardigheden: zei boe noch ba.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd dikke prima hiero 👍🏻 tyvm^^

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed leker

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes döner van Bistro Beiroet zijn elke keer dikke prima :)

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg vriendelijk! goed eten! daar houden wij van.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super. Ik zit vol na een halve kapsalon, dus de rest eet ik een paar uur later op, en afgekoeld is het ook nog heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle en correcte levering, saus was mij iets te scherp, wat de smaak van het gerecht niet ten goede kwam.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was lekker warm en snel bezorgd. Heerlijke salade er bij. Zeker een aanrader. Gaan er zeker weer bestellen.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier vaak kapsalon kip Donner en een Donner box. Goed gevuld heerlijk vlees ga zo door👌

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij jullie besteld. Wat een heerlijk goed en mals vlees. Wij gaan zeker vaker bestellen. O de aardappeltjes en patat waren ook heerlijk!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk, helaas iets later waardoor het eten afgekoeld was maar echt lekker en een ruime hoeveelheid. Ik ben klant:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had op zondag namiddag 3x kapsalon döner besteld met PATAT. Staat ook vermeld in de lijst dat 't MET patat is. Tot onze grote verbazing waren 2 vd 3 idd met patat maar...... 1 was er met AARDAPPELSCHIJFJES. Mogelijk dat de patat op was ???????? Maar dan had 't wel netjes geweest vd bezorger om dat even te vermelden. Niets gezegd hierover. Helaas, jammer. Hoop dat we volgende keer WEL met patat krijgen, tenminste de kapsalon.

Reactie van Bistro Beiroet:Goedemiddag, Het spijt mij zeer voor het ongemak, de patat was absoluut niet op, ik heb mijn collega gesproken, hij beweert dat het misschien door de drukte dat hij niet opgelet heeft. Als U had direct gebeld dan had ik meteen het fout hersteld. Nogmaals mijn excuses daarvoor, de volgende keer wanneer U weer bestelt dan krijgt U een kapsalon van ons vergoed. Fijne avond alvast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect met name hoe het lamsvlees was gebakken 👌 de combinaties in de gerechten waren perfect en ook de knoflooksaus willen we even noemen want die was echt top. Het eten was wel enorm afgekoeld toen het bij öns aankwam maar dat zou met een aluminiumfolietje op te lossen zijn. Voor ons nog steeds een tien en een aanwinst voor beijum🌹

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en broodje döner gehad. Snel thuisgeleverd. Ook de vega sandwich falafel viel erg in de smaak! 10/10.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed 👍

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spareribs zijn heerlijk

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, super snel en warm bezorgd

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd! Top service

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Shoarma was erg goed en veel.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig gegeten alleen zat er nog veel vocht van de vlees in het bakje. Maar dit mocht de pret niet drukken en tevens de beoordeling beïnvloeden. Dit was nog niet eerder voorgekomen

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en super snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut heerlijk eten! Nog nooit teleurgesteld geweest. Af en toe zijn de aardappelschijfjes al afgekoeld maar het is een stuk rijden naar m'n huis. Nieuwe vaste klant!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verukkelijk.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker warm bezorgd .toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen maar positieve ervaringen met B Beiroet gehad. Altijd erg goed eten en altijd vriendelijk wanneer ik afhaal.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker en op tijd bezorgd

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was incompleet, ik heb toen eventjes gebeld en werd supervriendelijk te woord gestaan, goed opgelost. Bezorgtijd en bezorger dikke prima. Thanks!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag iets meer vlees in de kapsalon. Verder zeer goed eten

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ontzettend lekker en op tijd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging. Het is ook altijd nog goed warm en de porties zijn zeer prima. Deze toko begint mijn standaard place to be te worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde lang en het eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Döner schotel en de spareribs naturel waren heerlijk. Spareribs heerlijk mals, vlees ging er zeer makkelijk af. Vorige keer had ik de

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld en voor herhaling vatbaar 👍

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed. En keurig op de afgesproken tijd.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en genoeg en goed op temperatuur en bezorging precies op afgesproken tijd bezorgd .

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 broodjes besteld. Was niet goed op de hoogte, hoe groot ze zijn. Viel heel erg mee, heb de 2e niet volledig op gekregen. Zeer ruim belegd en goed van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste tent in beijum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wilde bellen, maar telefoonnummer buiten gebruik. Eten afgehaald, het was erg druk met bestellingen. Kreeg een fles drinken voor het lange wachten. Het eten was lekker, grote porties. Helaas was de bestelling niet compleet, de pitabroodjes en de salade ontbraken. Volgende keer beter ;)

Reactie van Bistro Beiroet:Excuses mevrouw, mijn collega had door drukte uw bestelling niet compleet ingepakt, volgende keer zullen wij u zeker compenseren voor het ongemak. En inderdaad on telefoonlijn ligt door storing van T-mobile eruit. nogmaals excuses. Bass Bistro Beiroet

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gisteren eten besteld betaalt maar geen eten ontvangen

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Goede porties. Gaan hier vaker bestellen!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en erg lekker

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kapsalon! Lekkere frisse salade, tomaat, augurk etc. Kapsalon XL kreeg ik niet op, zo veel.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en vriendelijk! Zeker een aanrader!!!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld en het was weer heerlijk.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had zelf voor de eerste keer spareribs besteld. De sweet versie. Heerlijk mals, alle botjes werden helemaal schoon. De kruiding vond ik echter wel aan de pittige kant. Misschien dat het aan mij lag, of heel misschien toch andere kruiding per ongeluk. Mijn man had zoals zo vaak de döner schotel, en die vond ie echt heerlijk. Hoop dat jullie het huidige niveau vast kunnen houden!. Voor vandaag :BEDANKT ‼️ ‼️ ‼️

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben voor 2 personen 2 broodjes doner met feta besteld en 1 portie patat. Dat was meer dan genoeg. Het was heerlijk. Broodje doner was groot en goed gevuld. Een aanrader! Super snel bezorgd door een vriendelijke man.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was altijd al heel goed verzorgd. Ik moet zeggen dat we zeer onder de indruk zijn van de kwaliteit en de keuze sinds het bedrijf is overgenomen. We hebben al een paar keer wat besteld en zijn heel erg tevreden. De bezorging is op tijd en het personeel is ook heel vriendelijk. Alles perfect in orde

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, lekkere sauzen, Ruime porties en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed gekruide patat, en voor het eerst een goed gebakken burger met een goede rund smaak, heerlijke salade en uienringen ga hier zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was lekker! Ik zou in de toekomst zeker nog een keer bestellen. Had apart friet besteld en daar zaten wel een paar oude, harde, bruine frietjes tussen die meerdere keren zijn meegebakken. Hopelijk kan dit verbeterd worden. Voor de rest tevreden.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was weer lekker.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en ontzettend goed.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het super goed eten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst eten laten bezorgen van Bistro Beiroet. De bestelling liet wel op zich wachten aangezien het druk was. Maar het was het wachten meer dan waard! Toen ik ontdekte dat de bestelling niet compleet was en hierover telefonisch contact opnam, werd ik vriendelijk te woord gestaan. Binnen een half uur werd de rest van de bestelling gebracht met een flesje drinken erbij ter compensatie. De bezorger bood zijn excuus aan. Ik zou zeggen: netjes opgelost. Het eten smaakte goed, en er was voldoende ik ga zeker in de toekomst weer bestellen bij Bistro Beiroet!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, op tijd en ondanks een misverstand in de bestelling supergoed opgelost. Goede service, heerlijk eten en zeer nette bestelling, zeker aanraden waard.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

klasse! goede service, eerlijk en oprecht! en heerlijk gegeten. ik bestel hier vaker!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sandwich falafel was in krantenpapier verpakt. Dat vonden we onsmakelijk. Er zaten wat verbrande stukjes champignon in de doner schotel en de burger was ook een beetje verbrand. Misschien door de drukte wat haastwerk. Maar de krant verpakking viel echt tegen. Voor het overige was het ok.

Reactie van Bistro Beiroet:Geachte klant, als u goed heeft opgelet dit zijn inpak papieren met een krant design, vet absorberend en 100% hygiënisch en geschikt voor horeca gebruik, voor de rest neem aub contact met ons om het goed met U weer te kunnen maken, wij willen absoluut geen ontevreden klant en staan wij helemaal open voor oplossingen. Met vriendelijke Groeten, Maya en Bassel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke hamburgers. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Eten was heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten ☺

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging!! Top broodjes!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was nog goed warm, de lamskoteletjes en de kabab waren heerlijk gekruid. Aardappelschijfjes waren ook goed. Salade was ook erg lekker

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hebben heel vaak bij doner express eten besteld en het was altijd goed. nu al weer een paar keer eten besteld bij deze nieuwe eigenaars en ik moet zeggen dat de kwaliteit nog steeds uit de kunst is. zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime portie (broodje kipdoner) en zeer snel bezorgd!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder tevreden over de bestelling. Zeer netjes bezorgd. Het eten was kwalitatief hoog. Bijv. het falafel gerecht was verrassend samen gesteld, wat zeer in de smaak viel. Erg origineel.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en goed gevulde broodjes donër! Ook handig van de vochtige doekjes voor je handen, de pepermuntjes voor tegen de knoflook en prima op tijd bezorgd!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door...

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling: shoarma schotel met 3 pita's en knoflooksaus. Wat komt aan? De schotel zonder knoflook saus en met 1 pita. Na gebeld te hebben werd de rest bezorgd. 1 pita broodje (En geen 2) en MAYONAISE. Nooit weer hier.

Reactie van Bistro Beiroet:Goedenavond, sorry voor de misverstand, we doen onze best voor alle onze klanten, en fouten voorkomen wij liever wel. Als U goed naar uw bestelling kijkt, u heeft niet aangegeven dat u saus en specifiek mayonaise wilde. Ik had persoonlijk uw bestelling ingepakt en bijna zeker dat ik 3 pita's ingepakt had, maar goed na dat u gebeld had, heb ik beloofd dat u 1 pita zult krijgen en een sausje en dat is gebeurt. wij bieden ons excuses aan voor het ongemak en wij zijn graag tot uw dienst als u de volgende keer besluit om bij ons te bestellen. met vriendelijke groeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat lekker gekruid Burger was ietwat koud maar wel lekkere saus etc.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Kapsalon en kapsalon XL.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker, en was optijd en snel bezorgd. Mijn kinderen vonden het eten ook erg lekker en wij zullen gauw weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn zeer tevreden over het eten wat we tot nu toe besteld en gegeten hebben. Echt meer dan genoeg. Heerlijk ‼️‼️ GA ZO DOOR.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord geweldig!!!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamskotelet met aardappelschijfjes was uitmuntend. Een aanrader waardig.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke broodjes

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ribs lekker mals en de aardappels waren nog heet en krokant :)! Aanrader!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd, vriendelijke bezorger. Lekker gegeten, porties waren ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Vlug geleverd en werd zelfs nog gebeld omdat ik verward besteld had. Niks mis mee.

Reactie van Bistro Beiroet:Bedankt voor uw reactie! Hoop u snel weer te zien. Gr