Bewertungen von Bistro Beiroet Groningen

Neue Beurteilungen

5.0
Flop
Heute

Heerlijk eten en lekkere grote porties een aan rader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tineke
Heute

Gelukkig werd de bestelling nu wel warm gebracht. Volgende x ga ik heg toch maar zelf halen dan is het warmer dan gebracht worden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zijlema
Gestern

Stond op een verkeerd adres terwijl het goed staat aangegeven op straat en de gevel

Richard
Gestern

Altijd lekker. En snel.

De Boer
22 MĂ€rz 2023
Ina Kost
16 MĂ€rz 2023
R.
16 MĂ€rz 2023

Was weer heerlijk zoals altijd

Sasha Flikkema
16 MĂ€rz 2023

Burgers waren droog en wat aangebrand.

Mohammed Al Rubaiy
16 MĂ€rz 2023

Helaas niet al te best deze keer, heren. Ondanks lang wachten was het eten koud. Vooral de aardappelschijfjes. Ook was het pakket verscheurd omdat het nat was. En omdat er voedsel ontbrak moesten we opnieuw bellen voordat de bezorger het opnieuw kon brengen.

JB
12 MĂ€rz 2023
Jelle
9 MĂ€rz 2023

Vandaag in 15 minuten een heerlijke kapsalon op tafel. Toppers!

Pepijn
8 MĂ€rz 2023

Heerlijk eten altijd! En de bestelling was compleet en snel geleverd.

De Boer
5 MĂ€rz 2023
Alexander Koning
1 MĂ€rz 2023

Geweldig!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natascha de Witte
28 Februar 2023

Bedankt voor het lekkere eten! Goede kwaliteit vlees, behoorlijk ruime porties. Heerlijk vers en we hebben genoten. Zo'n fijne variatie is deze keuken op de bezorgmaaltijden van anderen. Qua bezorging: zeer snel. Nu wonen wij in de buurt dus kan niet oordelen voor bezorging in andere wijken. Onze mening: bestel hier!

Haurissa
27 Februar 2023

Ik kreeg gister geen patat bij mijn bestelling...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Flop
26 Februar 2023

Weer heerlijk eten en wat er afgesproken was prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JB
26 Februar 2023
Patricia
25 Februar 2023

Om 16.00 besteld en was er om 16.50 en ook nog lauw

Anita
25 Februar 2023

Zeer snelle bezorging van ons eten. Grote royale porties. Erg lekker eten

Jessica
24 Februar 2023

Eten was weer heerlijk.

Monique Heisen
24 Februar 2023

eten was lauw

Mo
23 Februar 2023

Lekker

Gerrit
23 Februar 2023

Wij hadden om 18. 52 besteld en betaald. we kregen om 19.33 een e-mail dat de bezorger ONDERWEG was. Om 19.53 heb ik gebeld naar beiroet. Wij wonen op 3 minuten !!! fietsen van Beiroet. De bestelling was volgens de erg ONVRIENDELIJKE JONGEDAME ONDERWEG, de bezorger zou waarschijnlijk eerst naar t andere adres zijn gegaan. Uieindelijk kkwam de bezorger om 20.05. Mijn man vroeg hoe lang hij onderweg was geweest. 2 of 3 minuten. DIT WAS RONDUIT EEN LEUGEN. Moest daarna nog een bestelling afleveren ergens. De spareribs ging wel, wel veel ketjap erbij. de aardappelschijfjes waren erg donker en erg droog. Nee, voor ons NOOIT meer eten van Beiroet. We hebben de bezorger ook meegedeeld, : als t eten koud is, kom ik naar de zaak om nieuw eten op te halen. Want ik wens koud eten te hebben, omdat de bezorger zo lang onderweg is geweest . Nee, voor ons NOOIT meer eten van Beiroet. We zijn voorgoed GENEZEN.

Rk
22 Februar 2023

Lekker de spareribs, dikke prima zoals altijd en mooi snel ook. Top ga zo door!

Desii
20 Februar 2023

Normaal is het eten goed.. maar deze keer was het broodje helemaal kapot en slap erg jammer dit

Ruben
20 Februar 2023

Burger was iets te lang gebakken voor de rest prima eten!

L.M. Prins
19 Februar 2023

Voor het eerst op zaterdag 18-2-23 eten besteld bij Beiroet...via via gehoord dat het eten er goed is. Ik had een Mixgrill besteld en het was werkelijk zeer goed eten en de verzorging erom heen was ook heel goed....vandaar de 5 sterren. Het was alleen pislauw tegen het koude aan en dat was een zware teleurstelling. Vlees was dusdanig afgekoeld dat ik het moest opwarmen in de magnetron, de aardappel schijfjes waren lauw en dus slap geworden. Mijn tip is dan ook.....zorg dat er een warmhoud box in de auto zit, want in een koude bezorg auto koelt het snel af. Geen idee waarom ik koud eten kreeg, de afstand tussen Bistro Beiroet en mijn huis is amper 2,5 kilometer. Het eten was goed en zeker voldoende, maar dusdanig afgekoeld door de bezorging. Ondanks dat het eten goed is, weet ik niet of ik weer ga bestellen.... Ik zag dat ik niet de enige was die lauw tot koud eten bezorgd kreeg en ik vind voor € 25,25 mag dit niet gebeuren.

DB
19 Februar 2023
Dick Kieneker
17 Februar 2023

Vanaf de melding van uw bestelling is onderweg tot de aflevering 25 minuten. Met als resultaat koud eten. De bezorger had tussen het telefoongesprek wat hij aan het voeren was nog net tijd om eet smakelijk te wensen bij de aflevering. Ik twijfel of ik het nog eens ga doen. Was vroeger beter
.

Coenraad Hardenberg
17 Februar 2023

Eten was koud en kwam pas na bijna 1 uur wachten. Vorige zending een heel klein broodje meegeleverd, diameter 6 cm! Na een nieuw bestelling gekregen te hebben was het oke.

Michael
16 Februar 2023

Het eten is altijd lekker. Ik bestel vaak de Cheese burger of kafta sandwich. Dit keer duurde het bezorgen erg lang. Ik heb 2 uren op mijn eten moeten wachten. Daardoor was het eten kouder dan gewend.

CSJ
15 Februar 2023

Aardappelschijfjes kwamen koud aan, maar waren ook te hard en droog. Was niet te eten. Vond heel jammer, ik ben dit niet gewend van jullie.

Björn
14 Februar 2023

Lekker gegeten....snelle bezorging....

MC
13 Februar 2023

Heerlijk maaltijden en lekker veel en ook snel bezorgd!!

JD
12 Februar 2023
M de Jonge
11 Februar 2023

Eten is super lekker, maar heb nu paar keer besteld en iedere keer ontbreekt er wel iets bij de bestelling.

Mieke
8 Februar 2023
Lm
6 Februar 2023

As always ontzettend lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Boer
5 Februar 2023
Rick Daudu
3 Februar 2023

Lekkerste chicken burgers in Groningen

E
3 Februar 2023

Ik heb vaker hier besteld, alles is echt master:) spareribs en burgers zijn mijn favoriet. Houd alles zoals het is zeker qua smaak

Christian Ewald
3 Februar 2023

Always fast and lekker. :)

Paul Abhay
3 Februar 2023

Doner kebab, box shoarma was uitstekend

Rein Schuitema
2 Februar 2023

klasse

Tim
2 Februar 2023

Het was echt heerlijk, jullie doen goed werk!

Herman
31 Januar 2023
Anoniem
30 Januar 2023

Menu was koud die ik besteld had

Henk
30 Januar 2023

goed optijd bezorgd, en redelijk op temperatuur , mooie portie`s die lekker waren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
30 Januar 2023
Jack
30 Januar 2023

Het eten was prima qua smaak, maar koud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Flop
29 Januar 2023

Heerlijk eten en prima bezorgtijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JB
29 Januar 2023
N
27 Januar 2023

Helaas redelijk koud , was een halfuur onderweg en normaal 5 min . Bezorger teveel bestellingen mee

Erwin
25 Januar 2023

Het duurde wel heel lang. Het eten was ook ijskoud. Ik heb wel eens beter gehad hier

F.veenstra
22 Januar 2023
Otto Kloosterman
22 Januar 2023

Eten goed warm en op tijd bezorgd. Echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B de Vries
22 Januar 2023
familie Huizinga
21 Januar 2023

Gewoon heerlijk, echt goed eten

De Boer
21 Januar 2023

Altijd heel erg goed, wat je ook besteld!

Roos
21 Januar 2023

Het was heerlijk!

Gh
21 Januar 2023

Dit x helemaal in orde!

Lilian
20 Januar 2023

Super lekker eten

Jessie
17 Januar 2023

Goede snelle bezorging met een vriendelijke bezorger

Patrick
16 Januar 2023

Het eten is goed, alleen word er bij elke bestelling wel iets vergeten. En jammer dat er bij lange wachttijden niets vermeld wordt in de bestelstatus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JB
15 Januar 2023
Gh
15 Januar 2023

Het duurde 1 5 uur voor het bezorgd werd en toen zaten de pita broodjes er niet bij. Die werden nog een uur later alsnog bezorgd, en hebben we direct weggegooid, aangezien de rest al op was. Jammer, mislukte maaltijd

Rita
10 Januar 2023

Was weer lekker

PJ
10 Januar 2023
Todor Vasilev
9 Januar 2023

Criminally underrated, I've been living in Groningen for 2 years and thought that time I've been/ordered from many places. This one has a lot of diversity and quality for a fair price. Previously I tried the burgers and they were amazing, duner box is the best in town and the xl duner is really big and not shy from vegetables. Im yet to visit the restaurant but I recommend to everyone who like duner and burgers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Klaas
8 Januar 2023

Helaas waren de lamachuns weer koud.Dit is niet de eerste keer vandaar dat we er nu melding van maken.

PLHW
7 Januar 2023

Heerlijke burgers, fijne service!

Henny
6 Januar 2023

Snelle bezorging. Uitstekend gesmaakt!

De Boer
6 Januar 2023
Jansen
4 Januar 2023

Snelle bezorging lekker eten, vriendelijke bezorgers

B de Vries
4 Januar 2023
Mirjam
2 Januar 2023
Martijn
2 Januar 2023

Wederom gewoon weer goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
2 Januar 2023

Echt heerlijk!!! alleen geen sausje. Maar die had ik zelf wel 😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stefan
1 Januar 2022

heerlijke portie (kalfs)spareribs gehad met een snelle en vriendelijke bezorger!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pieter
31 Dezember 2022

Prima eten. Snel bezorgd en ruime porties.

DB
31 Dezember 2022
A
27 Dezember 2022

Altijd even lekker

Robert Bos
27 Dezember 2022
Martin
26 Dezember 2022

Onder andere een sandwich kipfilet met salade, libanese augurken en knoflook allioli besteld. Bij levering zat er patat tussen. Niet lekker. Als dat in de beschrijving had gestaan had ik het niet besteld. Beetje jammer. Verder was het eten wel erg lekker. Snelle levering.

Prive
25 Dezember 2022

Snel en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
25 Dezember 2022

Het was lekker, warm en een beste portie. We hebben lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D.
25 Dezember 2022

Wat een heerlijke maaltijd, we waren aangenaam verrast, alles topđŸ‘đŸœđŸ‘đŸœđŸ‘đŸœ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra Schepel
24 Dezember 2022

We hebben onze bestelling 45 minuten later gekregen dan gepland. Ook nog achteraan gebeld, het was erg druk...ik vind 3 kwartier wel heel erg te laat. Eten smaakte prima trouwens

Wie
24 Dezember 2022

Eten is heerlijk, kruiden die worden gebruikt doen je denken of je daadwerkelijk in het midden oosten een maaltijd hebt besteld.

Tineke
23 Dezember 2022

En weer niet warm. Het smaakt heerlijk maar waarom het eten altijd lauw moet zijn????

BB de Vries
23 Dezember 2022
Ess
23 Dezember 2022

This niet echt warm. Wel veel eten!!

Hollander
21 Dezember 2022

Super gegeten ga zo door

Elles
18 Dezember 2022
Tony
18 Dezember 2022
De Boer
17 Dezember 2022
Timson
17 Dezember 2022

Top kwaliteit zoals altijd

Peter Dob
16 Dezember 2022

Heb vanavond heerlijk genoten van een broodje kip donor. Waanzinnige kwaliteit en super snel bezorgd. Aanrader !!!

Ad
16 Dezember 2022
Frank
15 Dezember 2022

Heerlijk broodje, alleen jammer dat ze mijn saus waren vergeten.

Gerrit
14 Dezember 2022
Cindy
13 Dezember 2022

Het valt op dat maaltijden consequent niet voldoen aan de bestelling. Vorige keer al veel moeite om mijn bestelling goed te krijgen. Gisteravond was er weer iets niet goed. Nu ging het om het toevoegen van de feta, maar het is het principe. Na bellen gaf ik de reactie dat feta nazenden of 0,50 retour voor mij voldoende was. De keuze van BB was een nieuw broodje maken. Uitstel van 30 minuten terwijl mijn gezin al at.

GH
13 Dezember 2022

Het vlees was lekker, maar er waren de bijbehorende aardappelschijfjes niet bij. Na mijn klacht kwamen die een half uur later. Jammer.

Tineke
12 Dezember 2022

Het eten was weer top heerlijk van smaak. Alleen jammer dat het eten niet meer heet was.

Jaron
11 Dezember 2022

Snelle service, lekkere spareribs en lekker warme aardappelschijfjes

M
10 Dezember 2022
Jessie
6 Dezember 2022

Lekkere gegrilde vlees op de sandwich en lamachun. En een super snelle bezorging. Ben sowieso al vaste klant hier.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

BDJ
4 Dezember 2022
Somy
3 Dezember 2022
Gerrit
3 Dezember 2022

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Paul Abhay
1 Dezember 2022

Mix grill super uitmuntend

Dennis
29 November 2022

Wederom heerlijk eten en super snel geleverd. Echt top!

Paul Abhay
29 November 2022

Super lamachun shoarma.

G
27 November 2022
Janine
26 November 2022

Altijd als we hier bestellen is het eten goed en voldoende!

Noel
25 November 2022

Iets sociale

BB de Vries
25 November 2022
Daniël de Jong
23 November 2022

De kipvleugeltjes zijn prijzig maar super lekker!

Wilfred
22 November 2022
GH
20 November 2022

Bij de schotel zat bijna alleen kippenvel ipv vlees. Ik ben anders gewend.

P
20 November 2022
Richard
18 November 2022

Helemaal top zoals altijd

P
16 November 2022

Jammer geen patat maar gebakken aardappelen terwijl ik dit aangegeven had. Was lekker hoor zoals altijd!

Rita
14 November 2022

Lekker eten, veel en snelle bezorging

Edsel Jansen
14 November 2022

Goed eten en service. Zal in de toekomst weer bestellen. Zeker een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sis
14 November 2022

Bistro Beiroet: snel, betrouwbaar, erg lekker en nog redelijk betaalbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerhard
13 November 2022

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding Ă©n snelle bezorging.

M
13 November 2022
Sylvia
13 November 2022

Altijd vriendelijk en op tijd, heerlijk eten,echt een aanrader.

H
12 November 2022

Bezorging was wat later (is niet erg). Echter zowel de spareribs als de bijbehorende aardappelschijfjes waren simpelweg lauw.

E.Kleve
10 November 2022

Prima eten en goed bezorgd👍👍👍

E Angelova
9 November 2022

Super lekker

Nelis
8 November 2022

Vriendelijk en op tijd

F.veenstra
7 November 2022
Bos
7 November 2022

Lekker eten, grote portie.

Meinema
6 November 2022

Heerlijk broodje duner gegeten ,goed gevuld broodje en heerlijk warm

DB
6 November 2022
Ed
5 November 2022

Anderhalf uur gewacht op het eten, dat is lang als je trek hebt. Maar het eten was goed

Ina
4 November 2022

Broodje doner was lekker, menu cheese Beefburger
daarvan was de patat prima. De burger was aangebrand en heel droog en er zat heel veel saus op. Ondanks het ophalen, was het niet warm genoeg. Niet voor herhaling vatbaar

Nicole Vos
2 November 2022

Nog nooit slechte ervaringen gehad hier, heel tevreden!

Mieke
31 Oktober 2022
M
31 Oktober 2022
J
30 Oktober 2022
Michelle P
26 Oktober 2022

Het was weer heerlijk! Tot nu toe nog nooit klachten gehad. Een top tentje dus!

B
24 Oktober 2022
Dirk Jan Dolfing
24 Oktober 2022

Maaltijd was lekker. Aardappeltjes waren wat minder van smaak en koud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esther
23 Oktober 2022

Heerlijk spareribs!

Jan
22 Oktober 2022

Fantastische spareribs spicy echt een aanrader

Tony
21 Oktober 2022
E.Kleve
21 Oktober 2022

Het eten zag er goed en lekker uit Alleen waren de Pitabroodjes koud Veder in order

BB de Vries
19 Oktober 2022
Roy
19 Oktober 2022

Altijd goed eten

Paul Abhay
19 Oktober 2022

Was uitmuntend 👍

Paul Abhay
18 Oktober 2022

Was super

Hennie
16 Oktober 2022

Het was een fantastische heerlijke burger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JB
16 Oktober 2022
Greta Fokkens- Cusiel
15 Oktober 2022

Het was geweldig

Marcel Vogelzang
15 Oktober 2022

De lekkerste burgermenu's!!

R
14 Oktober 2022

Snel bezorgd erfgoed gevuld broodje kebab

Jeroe
11 Oktober 2022

De salade en de saus miste bij de spareribs

Mirjam
11 Oktober 2022

Snelle bezorging. Heerlijk eten. Tweede keer besteld. Eerste keer was ook hartstikke lekker en snelle bezorging. Bezorger is vriendelijk. Bestelling lukte in eerste instantie niet maar eigenaar had allerlei andere opties om het alsnog te laten lukken. Uiteindelijk is het gewoon gelukt via de website! Lieve mensen jullie gaan mijn adres vaker op de bonnetjes zien! :) ga zo door.

Richard
11 Oktober 2022
Herman
10 Oktober 2022
Sjoerd
10 Oktober 2022

Prima eten en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Grietje
9 Oktober 2022

Lekker eten. Vlotte bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

P
9 Oktober 2022

Was weer heerlijk! Mooie ruime porties. Je krijgt echt waar voor je geld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tony
9 Oktober 2022

Altijd perfect.

B
9 Oktober 2022
Abdullah Yurtmaz
6 Oktober 2022
Hassan kabulah
5 Oktober 2022

Altyd goed eten bezorging binnen een half uur en de bezorgers zijn klantvriendelijk

J
4 Oktober 2022
Anoniem
2 Oktober 2022

Eten was oké. Maar koud, vermoedelijk door de lange bezorgtijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
30 September 2022
Natasja
29 September 2022

De laatste twee keer niet helemaal goed gegaan maar dat hebben ze vandaag helemaal goed gemaakt. Het was weer heerlijk!

BB de Vries
29 September 2022
F.veenstra
27 September 2022

Het was bijna koud

greetje
26 September 2022
DB
26 September 2022
Klaas
26 September 2022

Goed gesmaakt goed op temperatuur.Maar wel een opmerking is er geen spaarprogramma meer bij jullie .we zijn vaste klant en doen iedere week bijna wel een bestelling.Verder alles perfect.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patricia
25 September 2022

Normaal altijd tevreden maar de patat was echt niet lekker, erg droog, droog aan de binnenkant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Flop
25 September 2022

Geweldig lekker eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
24 September 2022

Had aangegeven dat ik GEEN kruiden op de Aardappelschijfjes wou. Was omcirkeld op de bon notabene. In de zak TOCH kruiden er op. BETER OPLETTEN DUS. Teveel kaas. Lamachoun was goed.

Yung
24 September 2022

Mooi werk! Onlangs een recensie achtergelaten dat wij de kwaliteit achteruit vonden gaan en dat dit zo jammer was. Diezelfde avond werden wij door een zeer vriendelijke medewerker opgebeld met uitleg en de melding dat ze de feedback meenamen. Nu opnieuw besteld en heel erg tevreden! De ribs waren lekker mals en de aardappelpartjes goed gebakken. Erg mooi wanneer er open word gestaan voor feedback en er ook wat mee wordt gedaan, toppers! Blij mee!

B
23 September 2022
Regina
19 September 2022

De bestelling werd snel en correct geleverd. Warme en krokante frietjes bij de lahmacun. Een aanrader

JdB
19 September 2022
Cindy
17 September 2022

Gisteravond kebap en gebakken aardappeltjes besteld. Omdat ik het broodje apart wil hebben van de vulling(vlees en groenten) vanwege het sompig worden van het brood en een moeilijk kunnen eten had ik gebeld hoe ik dit het gemakkelijkste kon bestellen. De medewerkster die ik sprak gaf aan dat dit met binnen het formulier ingevuld kon worden of dat ze dit direct kon regelen via de telefoon. Vanwege de betaling is het online besteld en heb ik de volgende tekst ingevuld: ”De broodjes graag apart leveren van de vulling. Gebakken aardappelschijfjes graag met de kruiden die op de patat zitten.” Bij bezorging om 19.00 uur voelden de broodjes zwaar en en roken naar vlees(verpakking niet geopend), er zat een salade in een bak en de aardappelschijfjes waren niet geleverd, dus ik vermoedde dat dit een foutieve bestelling was. Toen ik daarop om 19.05 uur belde kwam de reactie dat ze nog wel even aardappelschijfjes konden nazenden, maar dat dit toch echt mijn bestelling was. Ik ben hier niet

Mieke
16 September 2022

Heerlijk!

Sylvia
15 September 2022

Het eten is netjes en kwaliteit vlees. Bezorging is beleefd en altijd snel.

Jacco Kessels
13 September 2022

Het eten is zeer smaakvol, nu 4 keer besteld en 3 keer was het eten helaas niet warm.

Gerrit
12 September 2022

Prijs-kwaliteit is prima op orde. Dus goed eten, ruime porties en goed betaalbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
11 September 2022
Bert
10 September 2022

Lekker en snel

Gidion
9 September 2022

Spareribs waren te droog en sommige waren verbrand waardoor ik twee stukken niet eetbaar vond Normaal gesproken betere kwaliteit

Tim
8 September 2022

De bezorging was oke en ook snel genoeg. Maar de burger had een hele muffe nasmaak, alsof er schimmel op 1 van de ingredienten zat.

Yung
6 September 2022

Bezorging was top, snel en vriendelijk. We zijn al een tijd lang klant bij jullie en het was altijd echt lekker. De laatste tijd merken we alleen dat de aardappelschijfjes bij de spare ribs te ver doorgebakken zijn en soms zelfs twee keer gebakken. Dit is dan te herkennen aan de witte bultjes op de schijfjes. Dit maakt het er zeker niet lekkerder op. Daarnaast is de kwaliteit van de spareribs ook ongeregeld. Soms zijn ze droog en soms zitten er zelfs verbrande / verkoolde stukjes aan. Erg jammer. Want het voorheen onze vaste tent.

JB
6 September 2022
Flop
4 September 2022

Heerlijk eten alleen knoflook saus extra besteld maar niet gekregen verder was het prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
3 September 2022

Het eten hier is heerlijk!! Vooral de burgers!

Anoniem
1 September 2022
P
1 September 2022

Geweldig zoals altijd!

BB de Vries
1 September 2022
Gabriella
1 September 2022

Decent spare ribs set and delivery! The order arrived within an hour which I think is quite acceptable considering the distance and my experience with other restaurants.

M.verwater
1 September 2022

Erg lekker en echt een aanrader

Suzanne
31 August 2022

Het was weer overheerlijk. En genoeg te eten voor hardwerkende jongemannen.

đŸ»
31 August 2022

đŸ‘ŒđŸŸ

Rj vd
30 August 2022

Zoals altijd snel en lekker eten!

Greta Fokkens
30 August 2022

Het was heel lekker en de bestelling was binnen het half uur in huis. Voor herhaling vatbaar.

Yolanda
30 August 2022

Heerlijke spareribs en het eten was goed warm bij bezorging.

Anthony
30 August 2022

Ja chocomel zijn jullie vergeten te brengen. Baal ik wel een beetje van, want dit is niet de 1e keer. Nu bestel ik wel vaak voor sluitingstijd en dat is ook wel een beetje irritant, maar ik werk helaas vaak in de nacht en eet dus ook soms laat. Maar ik ben ontzettend blij met jullie en heb altijd lekker eten van jullie. Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Alvast een fijne dag gewenst.

De Boer
29 August 2022
Mieke
27 August 2022

Lekkerste burgers van Groningen!

Sandra
27 August 2022

👌

Harma
26 August 2022

De beide soorten lama hun waren lekker. Vlees lekker mals.maar 't was vrijwel KOUD. Hoe kan dit terwijl wij echt dichtbij wonen. Nog geen 5 fietsminuten.. Broodje döner met fetakaas was prima. Dit vlees was gek genoeg wel goed warm. Gevraagd om AARDAPPELSCHIJFJES, kregen patat erbij. đŸ˜Ș Was veeel te gekruid, daardoor weinig van opgegeten.

Hester
26 August 2022

Heerlijke uienringen.

BB de Vries
25 August 2022
Danny
24 August 2022
JET De Grijs
24 August 2022

Een aanrader. Goede porties En lekker vers eten

BD
23 August 2022
Wilkens
22 August 2022

Super lekker gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
20 August 2022

👌

Dineke
20 August 2022

Was echt weer supergoed! Lekker gegeten.

J.Bolt
19 August 2022

Het was weer heerlijk en snel bezorgd !!!

PHW-L
19 August 2022

Beiroet is intussen mijn favoriet voor een heerlijke burger. De burgers zijn simpelweg perfect en worden consequent op eenzelfde wijze bereid en bezorgd. Heerlijk! Niets aan op of aan te merken en ook de service vind ik super! Aanrader!

Mims
18 August 2022

Goede portie en goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Kevan
18 August 2022

De lekkerste burgers van Groningen!!!!!

J
16 August 2022
Floor
3 August 2022

Altijd goed eten hier! Bezorger was ook vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.Bolt
31 Juli 2022

Snel geleverd En het was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
31 Juli 2022

Lekker, op tijd, kijken goed naar de opmerking die je toevoegdt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
31 Juli 2022
Anoniem
29 Juli 2022

Heerlijke gerechten. Snel geleverd en vriendelijke bezorger.

Harriette
27 Juli 2022

Ik had een broodje shoarma besteld maar kreeg alleen shoarma

Olaf
26 Juli 2022

Lekker en snel!

De Boer
26 Juli 2022
Robert
24 Juli 2022
Silvia
24 Juli 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.Bolt
23 Juli 2022

Heerlijk gegeten en er was genoeg

Marten
23 Juli 2022

Erg lekker, goede kwaliteit en vriendelijke bezorger!

Natasja
21 Juli 2022

Heel tevreden

Emy
21 Juli 2022
Robbert
21 Juli 2022

Alles goed, aardappeltjes deze keer nog lekker warm en krokant. Dat is wel voor ons enige verbeterpunt. Maar nu dus ok!

Sylvia
21 Juli 2022

Het eten is smakelijk en goed verzorgd bereid en word snel en beleefd bezorgd. Aanrader

Anoniem
20 Juli 2022

Altijd heerlijk. Grote porties. Vriendelijke bezorgers.

Wim
20 Juli 2022

Lekker eten en optijd bezorgd 👍

Goula
19 Juli 2022

Aardige medewerkers en het eten was ook heerlijk!

JdB
19 Juli 2022
Mieke
14 Juli 2022

Zoals altijd: top!

Kyra
14 Juli 2022

Hele smaakvolle burger en lekkere knapperige patatjes. Echt top.

Marjolein
13 Juli 2022

Voor de zoveelste keer was de bestelling niet compleet. Nu ontbraken de sausjes en het drinken bij het kindermenu weer. Kwaliteit is uitstekend maar de bestelling is zelden compleet bij bezorging.

Marloes
13 Juli 2022

Heerlijke spareribs zoals altijd. Lekker mals alleen de aardappelschijfjes en/of patat is altijd ellende.. veel te hard en vaak ook vergeten

JB
12 Juli 2022
Frank
9 Juli 2022
Lucas
9 Juli 2022
Anoniem
8 Juli 2022

Altijd lekkere burgers en patat met patat kruiden.

Suzanne Heil
8 Juli 2022

Super weer geregeld en het smaakte heerlijk

Angie
7 Juli 2022
Ot
5 Juli 2022
357336
5 Juli 2022

Bezorgers zijn hier altijd niet zo klantvriendelijk ze lopen binnen 4 seconden alweer snel weg . Ik bestel 2 verschillende dingen komt het samen in 1 bakje terwijl het voor 2 personen is ? Niet echt logisch en vervelend

JDB
5 Juli 2022
Robbert
4 Juli 2022

Bestellingen altijd ok, hoeveelheid altijd royaal! Enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is de aardappelschijfjes op temperatuur houden. Als je ze afsluit worden ze slap.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frans
3 Juli 2022

Kalf spareribs waren niet goed van kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

F.veenstra
3 Juli 2022
Velleman
3 Juli 2022

Döner broodje als altijd dikke 10 Patat helaas veel te hard gebakken en veel te veel kruiden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Voornhout
3 Juli 2022

Snel geleverd en het was lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.
3 Juli 2022

Was verrukkelijk! Kalfs spareribs waren mals en meer dan genoeg aardappelschijfjes. Ga zeker vaker bestellen of afhalen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N. Kauffman
3 Juli 2022
Suzanne Heil
30 Juni 2022

het smaakte weer goed. en ook de hoeveelheid gewoon harstikke fijn. de jongens hebben goed gegeten.

Eva
28 Juni 2022

Snelle bezorging, belde vriendelijk toen hij voor de deur stond. En het eten was lekker! Toch bovengemiddeld voor wat je verwacht bij 'snack voedsel' zal ik maar zeggen;) Ik ga er zeker opnieuw bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sylvia
28 Juni 2022

Voor het eerst besteld. Ik vond de broodjes Doner feta en Donner xl lekker en smaakvol. Bezorging was beleefd en netjes op tijd. Aanrader je krijgt onzettend veel vond ik.

J
27 Juni 2022
Mo
27 Juni 2022

Perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

BB de Vries
24 Juni 2022
K.de Vries
24 Juni 2022

Op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit, het was over heerlijk!

Demelza
23 Juni 2022

Smaakte heerlijk

Aliaa
23 Juni 2022

Ik heb twee cola besteld en heb maar eentje ontvangen maar voor de rest was het heerlijk burgers maar dat is wel de tweede keer dat dit gebeurt

Suzanne Heil
22 Juni 2022

We hadden genoeg om te eten. En het smaakt heerlijk. Bedankt voor de lekkere maaltijden.

Drew
22 Juni 2022

Echte mixed grill in tegenstelling tot sommige andere restaurants. Super goed en smaakvol bereid. Snel bezorgd. Helemaal top!