Beoordelingen van Bistro Beiroet Groningen

Recente recensies

5.0
Klaas Schut
vandaag

Helaas nu al de 2de keer dat het eten hier koud wordt bezorgd.De bestelling zelf prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabel
14 mei 2022

Heerlijk eten altijd klaar op de gevraagde tijd. Zeker aan te raden!

Mieke
14 mei 2022
harrie
14 mei 2022

heel lekker

Richard
11 mei 2022
peter zeef
11 mei 2022

helaas was het eten koud,te laat bezorgt.

Gideon Nagtegaal
10 mei 2022

Beste Mexican Crispy Chicken burger die ik gegeten heb. Doe hem inmiddels wekelijks. Helemaal lekker. En heel snelle en altijd vriendelijke bezorging. Ook in de uren dat eigenlijk niemand een burger wil rondbrengen. :-)

J
10 mei 2022
Shirley Sipsma
9 mei 2022

Altijd goed eten, Heerlijk!!!! En ook belangrijk, Goede porties, je hoeft niet bang te zijn dat je tekort komt. Je hoeft geen uren te wachten , want de bezorgtijd is hartstikke goed. Snelle levering... Dikke prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
9 mei 2022

Spareribs normaal super. Bestel vaak. Gisteren niet door te komen. Taai vlees. Misschien andere spareribs van leverancier. Verder altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dees
8 mei 2022
Pieters
7 mei 2022

Het is mij nu al een paar keer overkomen bij een bestelling dat ik geen saus erbij krijgt gisteren een bestelling gedaan zit er geen bakje salade bij begint nu erg vervelend te worden beter opletten!!!!! ben nu geneigd niet meer te betalen via ideal maar bij de deur zodat ik eerst kan controleren of alles erin zit want je betaalt er wel voor!!!!

BB de Vries
5 mei 2022
Danny
5 mei 2022

Eten is altijd goed hier!ben nog nooit teleurgesteld aanrader om hier wat te bestellen!!

Wim
4 mei 2022

Optijd bezorgd. En weer heerlijk.

Mieke
3 mei 2022
KJ
3 mei 2022
DB
3 mei 2022
Liesbet Heida
2 mei 2022
Visser
2 mei 2022
Kamphuis
1 mei 2022

Super lekker en zeer snel bezorgd!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
1 mei 2022

Top zoals altijd!

Harma
1 mei 2022

De lamachoun en de kapsalon waren prima. Alleen bij beide leek de salade die er over verwerkt zat, niet helemaal vers. Begon al bruin te worden. Hebben het niet opgegeten. Vlees was prima

Goedhart
27 april 2022
M
27 april 2022
Martin
25 april 2022

2e keer dat ik hier besteld heb en 2e keer dat ik veel te veel eten kreeg. Snel geleverd en lekker. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Gerrit
25 april 2022

Prima kwaliteit-prijs verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

flop
24 april 2022

Heerlijk prima eten alleen de salade was niet vers jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
24 april 2022

Snelle bezorging Eten was goed warm/heet. Goede kwaliteit en hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
24 april 2022
Loes
24 april 2022

In één woord: top!

Jp
22 april 2022

Heerlijk gegeten echt een aanrader!! Ook zeer snel bezorgd!! Ga hier zeker weer bestellen.

Deborah
20 april 2022

We kwamen door het tegezittende verkeer een half uur later dan gepland de bestelling ophalen, werden netjes gebeld of we het kwamen halen of dat er online iets verkeerds was aangeklikt, ipv halen bezorgen. Half uur later dus pas opgehaald. Er werd opnieuw patat gebakken en de donner en de kapsalon waren warm gehouden en lekker.

Oliver
19 april 2022

Verkoolde hamburger en weinig kruiden over de patat.

J.Jansen
18 april 2022

Bestel vaker hier en normaal gesproken krijgen ze van mij 5 sterren. Alleen vandaag niet. Ik kreeg mijn box binnen en de patat was slap en koud net als de shoarma. Erguh jammer , want normaal is het altijd wel goed.

Roy
18 april 2022

snelle bezorging👍🏼 goeie schotel. tevreden.. 👍🏼

Jacquelien
17 april 2022

Had verkeerde bestelling gekregen maar binnen q0 minuten al nieuwe thuisbezorgd gekregen. Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lor
16 april 2022

Goed eten en snelle bezorging. Spareribs zijn een aanrader, zijn namelijk een van de lekkerste van Groningen!

N
16 april 2022
Birza
14 april 2022

Broodje Shoarma, Cheesecake, Baklava, Fernandez cherry. Bezorging mooi op tijd. Goede hoeveelheid eten en prima smaak. Fernandez lekker koud. Nadeel van bezorgen blijft eten niet echt heet dus flink door eten want anders is het vlees koud en minder smaakvol.

Raymond pieters
12 april 2022

Broodje was lekker maar koud!!!

J
12 april 2022
Haan
11 april 2022

Twee keer broodje döner gehad, goed gevuld goed klaargemaakt ,lekker

Natasja
11 april 2022

Het duurde langer dan gezegd, niet bereikbaar en de hamburger zwom in de saus. Erg jammer. Eerder besteld toen was het wel goed. Jammer dat jullie hierover niet bereikbaar waren. Burger ligt nu in de kliko.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
10 april 2022

Altijd snel bezorgd en vriendelijke bezorgers! Eten is altijd warm en van goede kwaliteit. Een tevreden klant!

Ronald
10 april 2022

De eten was niet warm en patat was ook niet vers

R K
8 april 2022

Dikke prima!

Anme
6 april 2022

De spareribs waren heerlijk mals. Ga zeker weer bestellen bij Bistro Beiroet.

DB
5 april 2022
Danny
5 april 2022
Lynn
3 april 2022
jetty hoving
3 april 2022

ik trof diverse harde stukjes in mn shoarma waaronder een stukje bot

Ciarra
31 maart 2022

Het eten is altijd vers en heerlijk bereid! Aardige bezorgers en vaak snel bij je thuis bezorgt.

peter zeef
29 maart 2022

zo als gewoonlijk was het eten weer zeer lekker,jullie verdienen een 10met een griffel.gazo door.

Anoniem
29 maart 2022

We bestellen regelmatig eten bij Beiroet en altijd op tijd en dan weer heerlijk eten.

DB
29 maart 2022
Jacquelien
27 maart 2022

Het was weer lekker.

Anoniem
27 maart 2022
Karin
26 maart 2022

Lekker gegeten. Meer dan genoeg.

Steve
26 maart 2022

Eten was heerlijk.en lekker veel.

Anoniem
25 maart 2022

Kwam eerder aan dan verwachte tijd. Altijd heerlijke hamburgers. Zeer tevreden. Wij bestellen hier graag.

Gispen
24 maart 2022

Onze bestelling werd op het verkeerde adres bezorgd. Gelukkig was de bewoner zo vriendelijk om de bestelling bij ons te brengen. Ook miste er een onderdeel van de bestelling. Nadat we bistro beiroet hadden gebeld werd dit snel (op het goede adres) bezorgd. Het eten was overigens heerlijk!

Marvin
23 maart 2022

Lamachun was niet goed. Ben er momenteel ziek van.

Anoniem
22 maart 2022
JdB
22 maart 2022
José
19 maart 2022

Het was zoals gewoonlijk weer fantastisch

Elly
19 maart 2022

Het was wederom heerlijk!!!!

anoniem
19 maart 2022

spareribs waren niet zo mals als andere voorgaande keren. naar mijn idee misschien te lang gegrild. aardappelschijfjes veel te veel kruiden . kortom : we zijn beter gewend .

RJ Reinders
18 maart 2022

Lekker eten, ook voor de kinderen. Altijd snel bezorgd!

C.d. Oldenburger
16 maart 2022
O
15 maart 2022
JB
14 maart 2022
Leertouwer
14 maart 2022

Maaltijden zeer compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Voornhout
13 maart 2022

Lekker eten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yannick
11 maart 2022

Added several notes to include the sauce, but no sauce was included

Cindy
10 maart 2022

Bestelling was warm en snel geleverd. Helaas viel op hoeveel donkerbruin gebrandde stukken döner er in het broodje zaten. We hebben uiteindelijk van beide broodjes een 5e deel van het vlees moeten afhalen om eetbaar te zijn. Jammer, het is niet de norm bij Bistro Beiroet.

Ka
10 maart 2022

Snelle bezorging. Heerlijk eten en lekker warm. Blijft een aanwinst voor Beijum

T. Oosterbaan
10 maart 2022

Het was echt heerlijk en een zeer ruime portie

J
8 maart 2022
Henk
7 maart 2022

Bestelling was eerste keer, maar er zullen nog vele volgen. Zeer goed en mooie grote portie`s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rein schuitema
6 maart 2022
Lynn
6 maart 2022
Wim
6 maart 2022

Prima op tijd bezorgd Het broodje was super super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flop
6 maart 2022

Heerlijk eten prima aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meia
5 maart 2022
Ingrid
2 maart 2022

Niks meer aanboden. Top.

Sandra
1 maart 2022

👌

Karin
28 februari 2022

Geweldige lekkere hamburger!! Friet goed gekruid. Snel bezorgd.

DB
28 februari 2022
Anoniem
27 februari 2022

Top

NN
26 februari 2022

Heel erg vieze patat. Burger was droog

Piet Stinissen
26 februari 2022

Eten was heerlijk En de bezorging precies op tijd Mijn complimenten.

Roy
26 februari 2022

Tried several restaurants in Groningen, but so far I got the best burgers from this one - and by far. Only negative remark is that I am not too sure about the onion chips. Probably it is great when it is fresh as it gives the overall texture something extra with its crispiness, but I always get delivery, which takes time. It is not their fault that I live far away and that by the time the burgers arrive they are only lukewarm and the crispy onion is soggy - but probably I am not the only one. Maybe they could be put the crispy onions in a little bag separately from the burger for deliveries and then everyone can just add those right before eating? Just a thought, I enjoy the food from here, so I am only trying to help, if possible. In any case, thanks a lot!

Egbert
26 februari 2022

Goed eten aardappelen goed gebakken en alles goed op smaak dikke prima👌👌👌👌👌

J
26 februari 2022
bianca wiechers
24 februari 2022
Suzanne
23 februari 2022

Tot vandaag altijd perfect Alleen vandaag kreeg ik het eten bijna een jaar uur nadat ik de melding kreeg dat het onderweg was en dat was te merken want het was zo goed als koud. Het eten zelf was zoals altijd heerlijk en ben tot vandaag altijd meer dan tevreden geweest.

Margreet
23 februari 2022

Heerlijk

Hinnie Oosterhuis
23 februari 2022

Dit was echt een xxxl broodje kebab! Meer dan genoeg. Heeft ons heerlijk gesmaakt. Enig verbeterpunt: we hadden met feta kaas besteld maar die was er niet tussen te vinden.

KMT
22 februari 2022
Jeroen
22 februari 2022

Lekkere kapsalon. Normale portie is al zeer groot.

JdB
22 februari 2022
Carmen Koster
22 februari 2022

Eigenlijk nog nooit geen klachten gehad tot nu.... Normaal is de bestelling ruim voor de geschate bezorgtijd bezorgt, vanavond hebben we iets meer dan een uur op ons eten moeten wachten. (1 broodje döner xl zonder groentes en een kapsalon döner) Bij aankomst bleek dat ook nog niet te kloppen, wat overigens keurig is opgelost na mijn telefoontje. Maar de teleurstelling was groot toen ik aan mijn kapsalon begon, want die was gewoon lauw (tegen koud aan). En tussen de bezorging, bellen en het eten zat nog geen 3minuten en mij kan je niet vertellen dat het in 3minuten zo snel kan afkoelen. Heb na 3 happen mijn kapsalon weg gegooid, en omdat het verkeerde broodje döner ook al al koud was (wat overigens ook lauw was bij bezorging) hebben we het na geleverde broodje döner maar gedeeld (deze werd na 10min na mijn telefoontje al bezorgd en deze was wel goed warm). Had geen zin om jullie weer te bellen omdat ik al een keer had gebeld. Hoop dat het de volgende keer weer zo goed is a

Gert Jan Branger
18 februari 2022

alles goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
18 februari 2022

Altijd top!

Jaap
17 februari 2022

Erg lekker en op afgesproken tijd geleverd

Tapilatu
17 februari 2022

Altijd goed en heerlijk en heel veel. Geweldige toko dit.

Ryan
15 februari 2022

Heerlijk gegeten! Bedankt voor de lekkere maaltijd .

J
15 februari 2022
H
14 februari 2022
Andries
14 februari 2022

Wij zijn al een tijdje vaste klanten, maar dat is nu voorbij: Wij hadden om 18:30 eten ontvangen en gekozen voor contante betaling, maar dit werd vergeten bij het afgeven van het voedsel. Wij zijn nog naar buiten geweest om hem te onderscheppen, maar hij was al weg. 2x gebeld, maar beide keren voicemail. En dan halen ze het in hun hoofd om 1 uur s'nachts aan te bellen terwijl mijn kinderen, vrouw en ik allemaal al liggen te slapen! HOU HAAL JE HET IN JE HOOFD! Je hebt toch mijn telefoon en email om even contact op te nemen ipv midden in de nacht meerdere keren op de deurbel te durven drukken !! + Het eten is zouter dan in het verleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flop
13 februari 2022

Heerlijk eten prima en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
11 februari 2022
B
8 februari 2022
Margreet
7 februari 2022

Al meerdere keren hier besteld,en het is altijd superrr!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
5 februari 2022

Heerlijke baklava met krokant korstje! Rijkgevulde lahmacun. Kortom super!

Dicky Tamminga
4 februari 2022

In de eerste ronde was de salade vergeten( kan gebeuren) die werd keurig babezorgd! Perfecte service!

Kamphuis
4 februari 2022

Super!!!!!!

Regina
4 februari 2022

Heerlijk gegeten. Makkelijk bestellen via de website, status van de bestelling via e-mail, snelle levering. Gaan we vaker doen, een echte aanrader

Haike
2 februari 2022

Goed eten en alles naar wens!

JB
1 februari 2022
Zijlema
29 januari 2022

Snellere bezorging dan was het perfect, het eten was namelijk koud

Dekker
28 januari 2022

Heerlijk broodje doner kom zeker vaker.wel graag op tijd

Ilona
26 januari 2022

Het eten was top(spareribs & mixed grill). Eten op aangegeven tijdstip bezorgt (ook fijn dat je bestelling kunt volgen en weet wanneer de bwzorger komt). Aardige bezorger :)

B
25 januari 2022
C.
23 januari 2022
C.
23 januari 2022
NB
23 januari 2022

Patat was taai en koud. Aardappeltjes lekker knapperig. Vlees v spairribs was mals maar verder niet bijzonder. Fallafel aan de droge kant. Bezorging netjes en volgens de tijd zoals werd aangekondigd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorn Versluis
23 januari 2022

Goede kwaliteit. De bezorging was een kwartiertje later en we hadden veel honger.

Arthur
22 januari 2022

Perfect en snel bezorgd

Djordi
21 januari 2022

Duurde wat langer dan verwacht, kwaliteit wad erg goed!

Alexander
21 januari 2022

Komt niet na wat ze beloven, eerst geen aardappeltjes, wel na geleverd, week later geen pita broodje, niet na geleverd, met de belofte, dit met de volgende bestelling goed te maken, dus weer een week later lauw eten i.p.v. een goed maker ...loze belofte.....komt dus geen volgende week meer.

Cindy
18 januari 2022

Normaal gesproken ben ik tevreden over mijn bestellingen bij Bistro Beiroet. Helaas viel deze week op dat het broodje uit de diepvries kwam waardoor deze taai en onsmakelijk wordt. Iets om als restaurant de volgende keer rekening mee te houden. Er zat wel een royale welgeurende portie patat bij waar we heerlijk van gegeten hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DB
18 januari 2022
peter zeef
17 januari 2022

het eten was lauw,verder was het uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Dijkstra
17 januari 2022

Ondanks een misverstand onzerzijds en een telefoontje alles prima opgelost.Hartelijk dank daarvoor. Groet Jan Dijkstra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouke
15 januari 2022

Altijd goed.

Anita
14 januari 2022
Jessie
14 januari 2022

Normaal bestel ik de doner kapsalon, die super lekker is. Dit keer de kapsalon lamshorma besteld, ook super lekker. Sowieso voor herhaling vatbaar. Ook een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Flop
9 januari 2022

Heerlijk eten prima alleen de kipfilet met champignons ui en gesmolten kaas zat de kaas er niet op voor de tweede keer staat wel op het menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Graaff
7 januari 2022

Prima bestelling, smaakte vers en lekker! Binnen een kwartier geleverd en speciale bestelling goed opgevolgd.

A
6 januari 2022

Super lekker gegeten! De salade kip had heerlijk warm gegrilde kip en de andere ingrediënten waren super vers en knapperig. . Echt overheerlijk! De chicken burger was ook een genot! Al met al is hier bestellen een absolute aanrader! Wij doen het zeker vaker!

M
6 januari 2022
J buitenkamp
6 januari 2022

Zoals altijd!! Uitstekend!! En snel bezorgd

Sietze
4 januari 2022

Prima broodje, warm En op tijd!

B
4 januari 2022
Jurri
2 januari 2021

Deze keer zag het er weer goed uit en zeer smakelijk en nu wel optijd en geen uur wachten maar alles was naar wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RR Dijkstra
2 januari 2021

Ik heb nu 3x besteld bij ze, en echt alledrie de keren was het toppie! Bistro Beiroet behoort nu al tot één van onze favorieten. Het eten zelf heerlijk; vers/ warm/ rijk. (íncl aparte bakjes voor salade en sausjes). Ja, wij zijn zeer verheugd, met zo'n supertent in onze wijk! mvg,

Celebrity
30 december 2021
Wim
30 december 2021

Het was weer. Heerlijk. Super

***
30 december 2021

Al voor de 3e keer achter elkaar ontbrak er iets aan onze bestelling. Erg vervelend

Anna Ramaker
29 december 2021

Bestelling op tijd maar de sausjes salade en het drinken miste. Opnieuw gebeld werd vrij vlot na gebracht. Wel was het eten inmiddels koud geworden. Moest in de magnetron. Niet ok voor aardappelschijfjes en patat. Wordt slap. Dit op de verjaardag van mijn dochter. Teleurgesteld hier over. Koste wel 48 Euro.

Martin
29 december 2021

Snel bezorgd en heerlijk eten

Marjolein
28 december 2021

Bestel hier vaker en het is eten is altijd super qua smaak en kwaliteit. Bezorging altijd op afgesproken tijd. Echt een absolute aanrader!

Flop
28 december 2021

Heerlijk eten prima voor herhaling vatbaar aanrader

B
28 december 2021
Kamphuis
27 december 2021

Zoals altijd heerlijk!!!

Lucienne Dijk
27 december 2021

Eten besteld voor 2e kerstdag. O.a mixgrill. Het was heerlijk en grote porties! Ook de burgers zijn heel lekker! Bezorger kwam op de afgesproken tijd. Aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
27 december 2021

Snel, lekker dus dikke prima. Niks aan veranderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kor Dijkstra
26 december 2021

Het eten was bijna koud toen we het geleverd kregen..Dit hebben we in de oven nog een keer opgewarmd, daardoor waren de aardappelschijfjes hard geworden en he vlees droger...dat was jammer. Wel goed van smaak en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 december 2021

Top

Js
24 december 2021
Susan
24 december 2021

Prima bezorging,netjes op tijd,lekker eten

Greiner
24 december 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd! Super porties. In 20 minuten bezord! Echt een aanraden.

Ster
24 december 2021

Ik ben niet tevreden, ze waren wat vergeten, dat kan. Maar vervolgens hebben we bijna 3 UUR lang op 2 cheesecakes gewacht, dat is echt niet normaal. Zonder dat we iets extra’s kregen als excuus, uiteindelijk smaakte ze ook echt niet goed en is het veel te duur voor wat je krijgt.Ik vond best dat jullie wat mochten doen ter compensatie zoals dat meestal word aangeboden als iemands avond zo enorm lang word opgehouden. Maar dat werd niet aangeboden.

José Eeringa
24 december 2021

Ging niet lekker vandaag. Alhoewel ik 250 meter verder woon moest ik dik anderhalf uur wachten. Ik kreeg mijn patat niet, belde erachteraan en kreeg nabewerking. Kreeg ik aardappelschijfjes en nog steeds mijn patat niet. Jammer want voor de rest is het supergoed eten.

Jolien
21 december 2021

Heerlijk de beste spare-ribs van Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
21 december 2021
Emile
21 december 2021

Snel en heerlijk gegeten!

Wim
20 december 2021

Prima en heerlijk.

Diana Mulder
20 december 2021

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
19 december 2021

Gewoon prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessie
19 december 2021

De beste doner van Groningen. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger

Sandra
19 december 2021

👌🏼😋

B
14 december 2021
J. Klompstra
12 december 2021

Was uit de kunst De hele familie heeft er van genoten. Volgende keer zeker weer

Petra
11 december 2021
DB
7 december 2021
Nol
6 december 2021

Wij hadden de spare rib. Deze waren zo lekker mals 10x beter dan ergens anders top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Dijkstra
5 december 2021

Onze bestelling op 7 nov was heerlijk en veel.De grote bestelling van gisteren viel tegen,alles niet erg warm en de kapsalon was andere patat.Twee patat besteld er was maar 1bij.Een hamburger aan de donkere kant.De smaak was gewoon goed.

Chris
4 december 2021

Best spareribs in town 👌🏼

Ellen
4 december 2021
Kor
4 december 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!!

Bakker
3 december 2021
Wim
3 december 2021

Op tijd en weer heerlijk

Jh kleine
2 december 2021

Alleen het vlees mag iets meer, patat had de overhand. Verder altijd goed tevreden..

Kor Dijkstra
1 december 2021

Lekker als altijd..puntje van aandacht..de pitabroodjes waren zwart..aangebrand dus

Yrza
30 november 2021

Heerlijk gegeten, sommige dingen hadden beter gekunt. Bezorging was top en snel.

J
30 november 2021
Ramona
29 november 2021

De aardappelschrijven waren te lang gebakken en te veel gekruid. Het vlees was wat droog en erg weinig gemarineerd. De bezorger was vriendelijk.

Jurr
28 november 2021

Al eerder goede ervaring. Toen met de mixschotel. Heel netjes de koude en warme gerechten van elkaar gescheiden. Nu gekozen voor een hamburger. De hamburgers bij Beiroet zijn niet te vergelijken met andere cafetaria's. De hamburger was heerlijk, lekker vlees en een lekker en vers broodje. De prijs is zeer netjes voor de hoeveelheid die je krijgt. Ik wil iedereen meegeven, je krijgt geen spijt van bestellen bij Beiroet. Maar bestel niet teveel, de porties zijn ruim.

Kor Dijkstra
26 november 2021

Het was weer erg lekker en meer dan genoeg...tip..geef in het menu de klant keus tussen patat of aardappelschijfjes

A
26 november 2021

Om 16:30, met aangegeven bezorgtijd 18:00. 18:04 een mail gekregen: de bezorger is onderweg (ongeveer 20 minuten). 18:50 stond de bezorger pas voor de deur. Aardappelschijfjes koud, spareribs lauw. Zelf nog in de oven gedaan, spareribs waren nog wel oké maar aardappelschijfjes niet meer.

Reactie van Bistro Beiroet

Wilt U aub morgen contact met ons opnemen. Wij maken het weer goed, wij willen iedereen tevreden houden maar soms lukt het gewoon niet. Met vriendelijke groeten, Bistro Beiroet

Frencis
26 november 2021

Altijd heerlijk en snel bezorgd 😌

Florian
26 november 2021
JB
23 november 2021
Piet Stinissen
22 november 2021

We hebben er voor de tweede keer besteld en het was weer heerlijk.!

Joey
22 november 2021

Heerlijk broodje doner hot en een broodje doner besteld lekker veel voor een goeie prijs

M. Verwater
22 november 2021

Ik heb heerlijk gegeten. Was erg veel. Ik word vaste klant. Groetjes en tot gauw.

Bert
21 november 2021

Goede en lekkere portie (Döner XL), kreeg niet eens alles op.

Matjolein
21 november 2021

Snelle bezorging. Eten was echt verrukkelijk. Ook de kindermenu’s waren super.

Andries
18 november 2021

heerlijk. we bestellen hier regelmatig, ook als we visite hebben en tot nu toe is iedereen altijd positief verrast

Datema
18 november 2021

De tas met eten lijkt te zijn gevallen of flink mee geschudt ,want overal zat marinade aan.. in de tas,aan de bakjes en aan de zakjes en de bakjes salade waren ingedeukt en deksel van knoflook saus lag er half af.. Het uitpakken van het eten was geen feestje, alles zat eronder. Het eten was verder wel goed en lekker.

Piet Stinissen
18 november 2021

Heerlijk gegeten top. Bedankt

Wim
18 november 2021

Was weer heerlijk

Pieters
18 november 2021

Kapsalon veel patat maar weinig vlees

Jeroen
17 november 2021

Prima eten en prima bezorging ga zo door met deze kwaliteit

Jos Witholt
16 november 2021

altijd heerlijk eten bij Bistro beiroet, veel eten voor weinig geld

Bokko Wiersema
16 november 2021
Jessie
16 november 2021

De beste kapsalon van Groningen met lekkere doner en knoflooksaus. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger

JdB
15 november 2021

De beste in Stad!!!

Wim
14 november 2021

Is weer heerlijk Bestellen vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RM
14 november 2021

Weer erg goed, snel en lekker bezorgd! Aanrader!

Emy
12 november 2021

Veel eten en super malse spareribs! Echt goed eten!

Jessie
12 november 2021

De beste donervlees en lamsvlees van Groningen. Met een super snelle bezorging en een vriendelijke bezorger

Mark
11 november 2021

Jammer dat de knoflooksaus miste 😉

Wim
11 november 2021

Heerlijk eten, snel geleverd

Arthur
10 november 2021

Snel bezorgd door altijd aardige mensen en het eten is altijd warm en super lekker! De burgers zijn echt aanraders evenals de kapsalon!

Alessandro Sciarrone
9 november 2021

Broodje was heerlijk. Lahmacun: ik had gevraagd om ALLEEN sucuk en kaas. Krijg ik alsnog die vieze konijnenvoer erop sla komkommer en tomaat. Weg moeten gooien. Ik vroeg het niet voor niks.

JdB
8 november 2021

Altijd heel erg goed!

J Koekoek
8 november 2021

Bijna 20 minuten te laat en de salades waren er niet bij. Alleen via antwoordapparaat te bereiken , ingesproken maar er is niet eens gereageerd!!!

Esther
8 november 2021

We hadden een broodje met feta, maar er zat helaas geen feta op. Verder was het prima, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
7 november 2021

Heerlijk gegeten, bedankt!

Robert
6 november 2021

Het was heerlijk lekker bezig ga zo door !!!

Elo
5 november 2021

Goeie service en eten

De Vries
4 november 2021

Het was heerlijk, bedankt

Myriam
3 november 2021

Ontzettend genoten van het heerlijke eten. De bezorging was netjes en heel snel. Bedankt👍

Jolanda
3 november 2021

snelle bezorging. Heerlijk eten.

Prak
3 november 2021
Dennis
2 november 2021

De broodjes dönner zijn altijd geweldig. Was weer heerlijk, dankjewel!

JdB
2 november 2021
Wietse
1 november 2021

Lekkere hamburger en de frietjes waren ook knapperig en goed van smaak. Bezorging was snel!

Patrick
30 oktober 2021

Hele snelle service en het eten was super 👍👍

Kamphuis
28 oktober 2021

Zoals altijd gewoon heerlijk!!!!

Johan
27 oktober 2021

Altijd super lekker en vers.. waar voor je geld.. vriendelijk personeel en snelle bezorging. Top!!

M. Verwater
26 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit voor weinig. Ik ben heel tevreden. Ik kom zeker weer terug. Marco

JB
26 oktober 2021
peter zeef
25 oktober 2021

lekker lekker en nog eens lekker,klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
25 oktober 2021
Tonny
25 oktober 2021
H de Vries
24 oktober 2021

Zorgen was goed eten was zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessie
24 oktober 2021

De beste doner en lamshorma van Groningen. Met de lekkerste knoflooksaus van Groningen

Sharon
24 oktober 2021
Liesbet Heida
22 oktober 2021

Wij hebben heerlijk gegeten ! Top kwaliteit een pluim voor de kok 👌

41
22 oktober 2021
Rob Gras
20 oktober 2021

Ik heb 1 uur en 30 minuten moeten wachten op mijn bestellingen en het eten was alles behalve warm. Jammer dat was ik niet gewend.

Luuk
20 oktober 2021

Goede, gegrilde spareribs. Bezorging op tijd en eten goed heet bij aankomst. Goede eerste kennismaking.

Christa
19 oktober 2021

Lamachoun was lekker.

JdB
19 oktober 2021
Anoniem
18 oktober 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
18 oktober 2021

Kwaliteit en service! Een thuisbezorgd restaurant van het hogere segment

Richard
18 oktober 2021

Heerlijk!

J
17 oktober 2021
Karin
17 oktober 2021

Top, dik te vreden

E Bolhuis
15 oktober 2021
Shasta
15 oktober 2021

Normaal altijd perfect. Alleen gisteren miste we de patat en de knoflook en de salade dat was wel erg jammer.

Oostmeijer
15 oktober 2021

We hebben weer heerlijk gegeten en mooi op tijd aan tafel

Nancy
13 oktober 2021

Heerlijk niks om op te merken!!

R.A.G.Pieters
12 oktober 2021

Helaas het eten was redelijk koud toen het bezorgd werd

Mark Ament
12 oktober 2021

Ik heb een Döner Menu feta gehad gister. De inhoud was niet netjes in het broodje. De feta lag ernaast. En de patat was vreemd gekruid. Niet lekker.. Helaas! Ik heb wel eerder goede ervaringen met de Lamachoun Shoarma Speciaal.

Wiersema
11 oktober 2021

Het was heel lekker en goed eten.

.
11 oktober 2021
Anneke
10 oktober 2021

Een dikke 10 heerlijk gegeten Raad iedereen dit aan Snelle bezorging En klant vriendelijk Eten overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Speters
9 oktober 2021

Gewoon goed

Haike Jacobs
8 oktober 2021
Gea
8 oktober 2021

Heerlijk eten, en altijd vriendelijke bezorging

Jannie
5 oktober 2021

Heerlijk gegeten

Tijbo prak
3 oktober 2021
Anoniem
3 oktober 2021
H de Vries
1 oktober 2021

Zeer goed

Linda
1 oktober 2021

Super lekker en veel eten! Wij zijn fan van jullie

Ninder
1 oktober 2021

Ik vond heerlijk en snel bezorgd.

Kor
30 september 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!

Jessie
28 september 2021

Beste donervlees en lamskebab van Groningen. Had gisteren een kapsalon besteld met doner. Lekkere knapperige patat met lekkere doner en knoflooksaus. Het bakje met de kapsalon was goed gevuld. Ben super blij met deze restaurant. En een super snelle bezorging

JdB
28 september 2021
Paul
27 september 2021

Doorgaan zo ! Prima kwaliteit. Value for money!

peter zeef
27 september 2021

het eten was zo als gewoon zeer lekker,jullie hebben mijn hart gestolen.vooral zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

  • </