Beoordelingen van Bistro Beiroet Groningen

Recente recensies

5.0
A.P
21 mei 2024

Ik heb nog nooit een klacht gedaan over jullie eten Maar de hamburger was erg droog en koud en de schijfjes waren veel harde tussen Altijd goed van jullie Maar deze keer helaas stuk minder

TevredenBurgerEter
19 mei 2024

Voor 2 personen de Mexicaanse burgers besteld. Bleken fikse broodjes. Errug lekker. Ook de Spicy Special Sauce. En de topping met extra knapperige tortilla chips. Eerdere ervaringen bij hen ook prettig. Hun knoflookaliolie en (gegrilde) kip als onderdeel van een gerecht een tip. Net als hun baklava.

DB
17 mei 2024
Marit
14 mei 2024

Het eten was zo als altijd heerlijk.

anoniem
12 mei 2024
Kruisdijk
12 mei 2024

Eten en smaak is echt fantastisch! Helaas voor de 2e keer de extra bestelde pitabroodjes vergeten mee te leveren.

Ingrid
11 mei 2024

Heerlijk eten, snelle bezorging, goede prijs

Sandra
11 mei 2024
T
9 mei 2024

Normaal gesproken erg lekker, maar de hamburgers waren te lang gebakken

Pauline
9 mei 2024

Het was weer heerlijk en pittig 🔥👊😎

Janet
9 mei 2024

Prima eten alleen beetje raar dat je 25 cent voor een plastic tasje moet betalen terwijl het een papieren tas is.

DB
9 mei 2024
Anita
8 mei 2024

Zeer snelle bezorging van heerlijk eten. En mooie grote porties.

Roelof
8 mei 2024

Uitstekend service & kwaliteit eten. Zeker een aanrader.

Frans Veenstra
8 mei 2024
Christiaan Koning 👑
4 mei 2024

Wederom super lekker gegeten. De doner schotel speciaal was rijkelijk gevuld met vlees en groenten. En als toetje heerlijke baklava. Een echte aanrader om hier te bestellen.

Aron Keizer
4 mei 2024
De Boer
3 mei 2024
Marco
30 april 2024

Gewoon de best Doner van Grunn...

Suu
29 april 2024

Alles was naar wens! Snel bezorgd en het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flop
28 april 2024

Heerlijk eten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jermain
27 april 2024

Had erg laat besteld maar het eten kwam erg snel en ook nog warm aan.

Edwin
25 april 2024

De bestelling was bijna 20 minuten te laat. En het eten was zo goed als koud. Wel jammer normaal altijd wel goed.

Jacko
25 april 2024

Bestellen ging snel en makkelijk en het eten werd mooi op tijd gebracht. En het allerbelangrijkste... het was echt overheerlijk!

Chrissie
24 april 2024

Kipfilet was wat aangebrand en de patat iets te hard gebakken. Voor de rest wad de kapsal8n kipfilet goed.

Janneke
24 april 2024

Bezorgen duurde lang, patat kwam koud aan. Burgers waren gefrituurd, droog en de groente op het broodje verlept. Al met al niet lekker gegeten

Catrien
22 april 2024

Snelle bezorging, heerlijk gegeten een dikke tien+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harma
19 april 2024
JB
19 april 2024
A
18 april 2024
Lizzy
17 april 2024

Eten was echt superrrr lekker Vriendelijke bezorger extra fooi

Cindy
15 april 2024

Het zou fijn zijn om een afbeelding te zien bij de bestellingen. In de lijst lijken de gerechten nogal op elkaar. Eerdere bestellingen die in een ronde schaal met groenten geleverd werd blijkt niet de huidige maaltijd te zijn. Het was smakelijk, maar ik kies graag op het oog.

Lucette
15 april 2024

Zoals altijd uitstekend!

Leah Bakker
15 april 2024

Naar aanleiding van het artikel op Sikkom, besloten mijn zoon en ik om eens bij jullie te bestellen. Wat waren we verrast door de heerlijke smaken, de diverse bijgerechten, de hoeveelheid en bezorging! Eindelijk een bezorgservice die echt lekkere, sappige lamskoteletten brengt, jullie aioli en tzatziki zijn met liefde gemaakt. We hebben genoten, nahn nahibuk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
14 april 2024

10/10 zoals altijd, maar ik had extra kaas er bij besteld voor €1 maar niet er in gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
14 april 2024

Erg lekker, goede service, vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Gras
13 april 2024
Michael
12 april 2024

Geen verbeterpunten super goede kwaliteit eten

Annie
12 april 2024
Anneke
12 april 2024

Heerlijk gegeten Vlugge bezorging

Herbert
11 april 2024

Prima op tijd en erg lekker

Willem Buitenkamp
11 april 2024

Patat besteld zonder kruiden niet gekregen en de bestelde sauce niet gekregen.

Christa
9 april 2024

Eten is top.

JdB
9 april 2024
Flop
6 april 2024

prima broodjes chrispy chicken heerlijk.

b
3 april 2024
Sis
2 april 2024

Lahmachun doner met paprika, ui, kaas etc. Weinig groenten, lahmachun 'nattig'. Kapsalon prima. Tsatziki klein bakje met 1 broodje. Smaak, verpakking, bezorging allemaal prima.

Linda
1 april 2024

Super lekker,en snel geleverd

Mike Lo-A-Njoe
31 maart 2024

Het eten was lekker, maar het enige is dat jullie in jullie prijs "plastic tasjes" mee rekenen. Echter krijg je een papieren tasje. Gewoon ff een verbeter puntje. Groet, Mike Lo-A-Njoe

Marc
30 maart 2024

Het was zalig en ruim op tijd. Bedankt

C.C
29 maart 2024

Food was delivered on time and was very tasty.

Joël
24 maart 2024

Toch maar een keer een recensie schrijven, na al herhaaldelijk hier te hebben besteld. Die laatste zin zegt genoeg: de kwaliteit is hier altijd goed! Het eten komt warm aan, binnen verwachte tijd. Eens in de zoveel tijd bestel ik eens kalfs spareribs, en op dit moment is Bistro Beiroet altijd degene waar ik bestel. De marinades zijn heerlijk, het vlees is boterzacht en heeft een heerlijke grillsmaak. Royale portie, ook zonder bijbestellen van 150g extra. De kleine toevoeging van een doekje voor de handen vind ik ook erg netjes. Als ik dan één feedback punt zou geven, dan zou ik het fijn vinden als de spareribs ontvliesd worden. Zeker bij kalfs spareribs is het vlies erg taai. Maar ik trek het vlies er altijd af en heb een hele blije viervoeter daarna :) (geef je hond nooit de botten!). Samengevat, absoluut een aanrader!

Jimmy
24 maart 2024
Ashyra
23 maart 2024
DB
22 maart 2024
Frans
20 maart 2024

Wat een top broodje döner feta zeg👍👍👍

Flop
18 maart 2024

Heerlijk prima eten.

De Leeuw
18 maart 2024

Snel geleverd en lekker gegeten 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
16 maart 2024

Eten is lekker maar begrijp niet waarom je 25 cent moet betalen voor plastic tasje terwijl je papieren tasje krijgt

Roos
15 maart 2024
Edwin
14 maart 2024

Het eten werd koud en nat aan geleverd en de bakjes saus lagen door de hele tas verspreid en dat terwijl we amper 300 mtr er vandaan wonen normaal is het wel goed maar dit keer niet

LdeJ
13 maart 2024

Snel bezorgd Heerlijk gegeten

G. Bekkers
10 maart 2024

Een bijna koude burger, is eigenlijk nooit lekker wat verlepte sla erover maakt m helemaal smakeloos.

Herbert
9 maart 2024

Snel bezorgd

A.P
8 maart 2024

Was goed Alleen de patat was hard Dat was jammer

Kc
3 maart 2024
De Boer
3 maart 2024
C.C
3 maart 2024

Bezorger was aan de late kant, maar eigenaar belde om dit door te geven dat stel ik zeker op prijs! Het eten was erg op smaak, jammer dat het eten lauw was bij aankomst.

Henny Rozema
29 februari 2024

Bistro Beiroet is Bistro Beiroet niet meer. Ik bestel vanaf het begin dat de Bistro in Beijum zit met enige regelmaat iets. In het begin was de kapsalon echt heel erg lekker. Nu bestaat de kapsalon voor driekwart uit patat. En € 12 voor een bak patat met een klein beetje vlees en wat rauwkost vind ik erg duur. Beetje jammer. De smaak is wel oké.

Harma
29 februari 2024
JB
25 februari 2024
Chanel
23 februari 2024

Ik had een broodje doner met feta besteld, maar kreeg zonder feta. Beetje jammer

JdB
20 februari 2024
Jeremy Struik
19 februari 2024

Bistro Beiroet stelt ons nooit teleur! Heerlijk gegeten weer. Beste hotwings in Groningen! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beste van Stad en Ommeland
18 februari 2024

Lekker, genoeg en keurig verpakt bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
18 februari 2024

Voor het eerst het eten zelf opgehaald en ik was onder de indruk! Een team van hard werkende mensen, echt ontzettend mooi om te zien! Het eten was zoals altijd goed en onze peuter is gek op jullie aardappelschijfjes 😀

Christiaan
17 februari 2024

Súper lekker eten. Wij hadden een doner schotel speciaal en een lamacun besteld. Rijkelijk gevuld met vlees en groente van goede kwaliteit. Echt een aanrader.

De Boer
16 februari 2024
Robbert
14 februari 2024

Frietjes zijn niet superkrokant en mals . Daarom is gebakken aardappelschijfjes een slimmere keuze.

Winters
13 februari 2024
Laura
12 februari 2024

Eten was lekker, echter kapsalon besteld met feta kaas, extra voor betaald. Helaas zat er geen feta kaas bij de kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
12 februari 2024

Eten kwam vrij snel aan desondanks ik buiten Beijum bestelde. Vind de kapsalon hier de beste van Groningen tot nu toe.

Shirley Sipsma
12 februari 2024

Heerlijk, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
11 februari 2024
Mirna Verhees
8 februari 2024

Heerlijk eten en snelle nette bezorging!!

Top!
6 februari 2024

Altijd goed!

Mike
5 februari 2024
M. Veenstra
5 februari 2024

Heerlijk gegeten

A
4 februari 2024
Marko
3 februari 2024

De groente is betergeworden maar de vlees nu is minder kwalitatief vroeger waren ze echt goed een van de beste maar zotezien gaan de zaken goed en de winst is belangrijker

JB
29 januari 2024
Sandra
28 januari 2024

Na een half uur gebeld en toen nog een kwartier moeten wachten, 45 minuten te laat. Het broodje keurig apart bij het broodje doner maar geen groente te bekenen. Dus ik had een grote bak doner...wel lekker maar heel saai alleen vlees.

Velleman
28 januari 2024

Helaas was onze bestelling bijna koud bij aflevering. Normaal altijd super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herbert
28 januari 2024

Snel bezorgd en het eten was lekker!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Vetter
27 januari 2024

Ik had besteld zonder Libische augurk maar zat er gewoon in

Dina Hopman
25 januari 2024

Het was weer zeer goed

Wares arman
23 januari 2024

Elke x word minder en minder

Sas
22 januari 2024
JdB
22 januari 2024
Flop
21 januari 2024

Heerlijk eten prima en optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.