Beoordelingen van Bistro Beiroet Groningen

Recente recensies

5.0
Postema
vandaag

Het eten smaakte erg goed. Snelle bezorging. Echter mistte de aardappelschijfjes bij de spareribs. Meerdere bel pogingen gedaan maar voicemail. Deze maar ingesproken maar niks teruggehoord. Onbereikbaar zijn op je telefoon is wel een misser.

Dijkman
gisteren

Geweldig lekker eten!!! Ik ben zeer onder de indruk en ga zeker vaker bestellen.....

Jessie
30 juli 2021

Dit is de beste doner restaurant van Groningen. Goed gekruide doner/lamsvlees. Lekkere knoflooksaus. En een super snelle bezorging.

Robbie
29 juli 2021

Was weer fantastisch lekker

Meike
29 juli 2021

Snel bezorgd en lekker! Heerlijk knapperige patat.

Christa
27 juli 2021

Ik had de shoarma bix en mijn vriend kapsalon shoarma. Ook met knoflook erbij besteld alleen niet gekregen. Volgende keer beter. Ze hebben het druk.

De Vries
27 juli 2021

Heerlijk burgermenu gehad

Marcel Steenbergen
27 juli 2021

Mijn vrouw en ik hadden een broodje kebab. Deze was zoals altijd... weer heerlijk!!

Jessie
25 juli 2021

Hier wordt de beste kapsalon en doner van Groningen verkocht. Met een super snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rein schuitema
25 juli 2021

perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sj Tel
24 juli 2021

Super lekker

Leon
24 juli 2021

Top eten top hoeveelheid en top bezorging. Gewoon beter.

jetty hoving
20 juli 2021

heerlijk eten,netjes verpakt.echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
20 juli 2021
D
19 juli 2021

Hier al vaak eten besteld altijd lekker en niks op aan te merken. Vandaag alle 3 last van onze darmen en tijdens en na het eten direct naar het toilet. 6 uur later allemaal nog last van onze darmen

Reactie van Bistro Beiroet

Geachte klant, Geachte, Hier is de eigenaar van Bistro Beiroet, ik heb net uw beoordeling gelezen en daar word ik er niet zo blij van. Het spijt mij dat u tijdens en na het eten niet goed zich voelde, maar ik wil U daarop attenderen dat als het om voedselvergiftiging gaat, is wetenschappelijk bewezen dat het meestal na 1 dag de klachten zullen verschijnen en zelden na 8 uren van voedsel inname. Wij hebben alleen maar vers producten en bijna alle gerechten worden op dezelfde dag bereid en verkocht. Het is helaas de eerste keer dat iemand zo'n recentie schrijft over vermoedelijk voedselvergiftiging. Vaak en alleen door ontzettend drukte dat het eten niet heel warm is geleverd . Maar dan is het 1 van 100 klanten die dagelijks bij ons bestellen. In ieder geval ik leef met u mee en wil u vriendelijk verzoeken om vandaag na 16 uur naar de zaak te bellen zodat ik weet hoe het verder met jullie gaat. Met vriendelijke groeten, Bassel

C.
19 juli 2021
Tim Bouman
19 juli 2021

het was wel te eten, deze keer. Laat me het even uitleggen, normaal is het heel lekker maar deze keer was de burger een beetje aangebrand en die smaak was vrij overheersend in de burger. Normaal zijn de burger wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tel
18 juli 2021

Had ook twee knoflook bestelt maar zaten er niet bij jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
16 juli 2021
Wilma
14 juli 2021

Lekker, veel en snelle bezorging.

K
13 juli 2021

Portie grotes waren prima, eten was lekker warm en heerlijk zoals altijd

JB
13 juli 2021
Jessie
12 juli 2021

Voor het eerst hier besteld. En sowieso voor herhaling vatbaar. hele goede gekruide doner met knapperige patat. Ook een hele snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sar
10 juli 2021

Heerlijk eten, en het was er super snel! Top!

Dave
10 juli 2021

Goed eten met een grote portie.

Milan
8 juli 2021

Had voor 20:00 iets bestelt, bezorger was er om 19:30. Beetje aan de vroege kant. Het eten was wel echt heel lekker. Beste broodjes die ik gehad heb

Karin
7 juli 2021

Heerlijke BBQ Beefburger gehad! Het broodje vult enorm en was goed belegd. Bezorging was zeer snel!

Christa
7 juli 2021

Eten was goed,maar lauw. Ze hebben het ook druk

Haike
7 juli 2021

Was lekker eten en prima bezorging.

Otto Kloosterman
6 juli 2021

Was zoals altijd weer perfect en goed op temperatuur. Aan iedereen aan te bevelen.

Peter
1 juli 2021

Eindelijk echte shoarma! En de smaak is heerlijk! Zeker een aanrader.

Eugene Armstorff
1 juli 2021

Gisteren voor de eerste x spareribs bij Bistro Beiroet besteld. Dit waren de beste spareribs die ik in tijden heb gehad. Heerlijke marinade, grote portie(zowel aardappeltjes en schijfjes)en een lekkere salade. Ik ben nu een dag erna nog steeds enthousiast. Tot de volgende keer!

Anne
30 juni 2021

Grote hoeveelheid en prima van smaak. Wel dikke rand vet aan een van de ribs. Snel bezorgd.

M Smit
30 juni 2021

Bezorgd precies op het tijdstip dat ik had aangegeven. Heerlijke mexican style chicken burger!

Sandra
30 juni 2021
Aart
28 juni 2021

Heerlijke patat bij de burger gekregen...en extra frisdrank. De burger zelf is een aanrader.

Geert Jan Strokap
26 juni 2021
Robbie
26 juni 2021

Was weer lekker

Kloosterman
26 juni 2021
Wilma
25 juni 2021

Lekker eten, grote porties.

Stefan
23 juni 2021

Heerlijk eten lekker snel , super

Stoffer
22 juni 2021

Eten was echt heerlijk, het was alleen nog maar lauw warm toen het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerritsen
21 juni 2021

Helaas misten we de extra sauzen die we hadden besteld en hadden betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otto Kloosterman
20 juni 2021

Was zoals altijd weer zeer lekker gemaakt, Goed warm en netjes bezorgd. Een aanrader! Complimenten voor de kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
19 juni 2021

Snelle levering en het eten was heerlijk

Kamphuis
18 juni 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!!

Smit
18 juni 2021

Heerlijk en voldoende eten, echt een aanrader

Jasper
17 juni 2021

Goeie shoarma, was goed warm toen het bezorgd werd en vriendelijk personeel. Erg lekker. Ik raad het iedereen aan.

Marcel
17 juni 2021

Heerlijk gegeten, maar helaas zijn ze de knoflooksaus vergeten. Had ik zelf nog in de koelkast, dus geen ramp. Volgende keer beter.

Johan buitenkamp
17 juni 2021
Nathalie
17 juni 2021

Lekker

Karin
17 juni 2021

Heerlijk! Lekker warm, vers

Richard
16 juni 2021

Heerlijk. Perfecte kapsalon.

Robespierre
13 juni 2021

Misschien wel de beste kapsalon van Groningen.

Cappo
12 juni 2021
Tijbo
11 juni 2021

Het eten was ontzettend lekker. En een vriendelijk bezorger.

Hennie Brandsma
11 juni 2021

Prima broodjes en hummus. Snelle service.

Smit
9 juni 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader

Tijbo
8 juni 2021

Heerlijk gegeten. Top bezorger.

PS
7 juni 2021

Lekker vers, alles heel netjes verpakt, heerlijk vers broodje. O ja, aardappelschijfjes ook heel lekker! Top.

Anya Spandaw
7 juni 2021

De kwaliteit is pico bello en de gerechten zijn lekker warm! Ook de klantvriendelijkheid en snelheid van bezorging zijn top. Klein aandachtspuntje is dat het wel belangrijk is om de bestelling goed te controleren. In ons geval ontbrak de bestelde patat. Gelukkig werd die na een telefoontje alsnog nageleverd en voor het ongemak was een blikje cola toegevoegd, dat konden we zeer waarderen! Heel goed opgepakt.

Chris
6 juni 2021

Goede en snelle gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
4 juni 2021
Bos
4 juni 2021

Snel bezorgd, we hebben voor de 2de keer besteld. Mixer grill en ribs. Vorige keer ook een burger. Goed belegd en heerlijke grill smaak.

Kamphuis
3 juni 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!

Visser
2 juni 2021

Tot nu toe de beste qua shoarma, lamachoun enz.. het vlees is lekker en niet te hard door gebakken alles is ook vers en de knoflook saus is heerlijk alles heel netjes verpakt plus de vochtige doekjes om je handen af te vegen is ideaal echt een top tent!! Al een aantal keren besteld erg tevreden

Mirna Verhees
2 juni 2021

Prima eten.....goed verpakt en een hele vriendelijke bezorger 👍😋

Anoniem
1 juni 2021
Karin
1 juni 2021

Snel bezorgd, was heerlijk.

tijbo prak
1 juni 2021

het was heel goed en leker

Marcella
31 mei 2021
Martin
30 mei 2021

Snel bezorgd en lekkere gerechten met verse ingrediënten!

Naomi
28 mei 2021

Altijd vriendelijk personeel En heerlijk eten Zekker een aanrader !

Hiske
28 mei 2021

Heerlijk eten maar altijd minimaal een half uur tot drie kwartier te laat, ook bij bestellen 1,5 uur van te voren. Jammer dat ze dan niet even bellen of excuses aanbieden bij leveren.

Robert
28 mei 2021

Top

Pietr
27 mei 2021

SUPER, goed eten en ruime portie’s. Kebabschotel hot is goed hot, heerlijk. Goede kwaliteit en goede smaak. Aanrader.

Stefan
27 mei 2021

Heerlijk eten, zoals altijd. Bedankt!

Emile
27 mei 2021

Simpelweg de beste burgers , mixed grill is heerlijk , perfect gekruid, niks te zout. Vriendelijke bezorgers. Bistro Beiroet is de enige waar ik nog mixed grill , burgers etc.. bestel, super !

J
26 mei 2021

Alles was eeg lekker. Maar je krijgt wel weinig spare ribs voor de prijs.

peter zeef
25 mei 2021

lekker lekker en nog eens lekker.ga zo door jullie zijn klasse.

Anoniem
25 mei 2021
Martin
24 mei 2021

Erg lekker maar niet erg warm

peter zeef
24 mei 2021

de hamburger was zeer lekker,zo als altijd bij jullie.klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manita
24 mei 2021

Altijd snel bezorgd en het eten is warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

🐻
23 mei 2021
Kamphuis
23 mei 2021

Was weer heerlijk. Toppers!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tess
21 mei 2021

Burger 3n mozzarellasticks erg lekker. Salade met kip had iets wat veel peper. Maar verder wel lekker vers! Ga zo door

vd.Veen
19 mei 2021

Eten was heerlijk!

Tijbo
19 mei 2021

Het eten was erg lekker. Maar de patat was te hard gebakken.

Kamphuis
18 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer heel lekker!!!! Top!!!

L
17 mei 2021
Sandra Peters
13 mei 2021

👌🏼

Ninder
11 mei 2021

Ik heb lamskotelet schotel bestelt. Ze hebben goed klaar gemaakt het was heerlijk malse lams vlees.

JB
11 mei 2021
Tabak
10 mei 2021

Het was heerlijk, snelle levering en aardige bezorger. Top

peter zeef
10 mei 2021

het was zeer lekker,wij hebben er van genoten.je krijgt echt waar voor je geld,ga zo door jullie zijn klasse.tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna Ramaker
10 mei 2021
Julka
10 mei 2021
Robbie
8 mei 2021

Was weer fantastisch

Daan
8 mei 2021

Heel goed en veel. Op tijd bezorgd, prima

Kor kamphuis
5 mei 2021

Een heerlijke maaltijd. Alleen waren de aardappelschijfjes iets aan de harde kant. Verder prima.

Kor
4 mei 2021

We vonden het erg lekker..de burger was uitzonderlijk goed gemarineerd en geroosterd..de patatten krokant en de lamachun heerlijk van smaak met een perfecte vulling....tot gauw

Dikke prima
3 mei 2021

Lekker ty

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
2 mei 2021
Rafo
1 mei 2021

Als altijd erg goed zeer snelle bezorging

Hallaci
30 april 2021

Niet te vergelijken met fastfood, of de broodjes hamburger van een willekeurige snackbar. Dit zijn luxe culinaire burgers. Vers en rijkelijk belegd. De moeite waard om eens uit te proberen. Snelle bezorging. Keurig verpakt met oog voor detail.

Hennie Brandsma
30 april 2021

Eten was prima

Suzanne
29 april 2021

Eindelijk weer eens een goed afhaal/bezorgrestaurant in Beijum. Eten was heerlijk, porties waren goed . Snelheid van bezorgen idem! Voor herhaling vatbaar

Rafo
28 april 2021

Super snel geleverd en erg lekker en de verhouding vlees salade patat is ook goed dus zeer tevreden voortaan zullen we vaste klanten zijn en gratis bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peter
27 april 2021

ik heb heerlijk genoten van die spare ribs,ze waren klasse.mijn volgende besteling is zeker bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mos Schuttinga
27 april 2021

Echt goeie burger, vers, goed vlees, knapperige sla en bacon. Ook het broodje was goed. Fijne smaak sensatie met de gebakken uitjes. Een verrassend goede burger.

Dekker
27 april 2021
Wilma
27 april 2021

Heerlijk, vers en ruim voldoende

j.vd Heide
27 april 2021

Mooi op tijd en goed verzorgd, TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
27 april 2021
Robbie
27 april 2021

Gewoon perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja homan
26 april 2021

Alles was perfect zoals altijd. Een enorme aanrader.

Sab
18 april 2021

Goed en lekker eten. Snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
18 april 2021

Heerlijk gegeten. Goede porties. Nog goed warm. Kebab lekker mals. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bolt
18 april 2021

Precies zo als altijd goed. Zowel het bezorgen als het eten!!!!!

De Wal
16 april 2021

Het was heerlijk alleen misten we de knoflooksaus en de salade

Gerard
16 april 2021

Super goed! Grote porties snel bezorgd!

Cl
15 april 2021

Super!

Rachid
14 april 2021

Lekker gegeten, de burgers zijn een aanrader!

Gea
12 april 2021

Weer net zo lekker als algijf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
10 april 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. Lekker gegeten, o.a. heerlijke burger! Ze waren één dingetje vergeten en toen ik belde, waren ze al onderweg. Top!

Sandra
9 april 2021

Kan niks anders zeggen dat het echt super lekker was, de burger 👌🏼 Het patat

Nathalie
9 april 2021
Mirjam
6 april 2021
Jeroen
6 april 2021
Hallaci
3 april 2021

Heerlijke rijk belegde verse broodjes. Echt een aanrader!! Goede service , snelle bezorging.

Adriana
2 april 2021

Goede kwaliteit Goede porties

Lilian
1 april 2021

Super lekker!!! Echt een aanrader!

Alida
1 april 2021
Wiebe
30 maart 2021

Zeer goed. Zowel de burgers als de broodjes doner zijn heerlijk. Goede kruiden, goed bereid.

JB
30 maart 2021
Rob
29 maart 2021

keurige correcte en prompte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
28 maart 2021

Gewoon lekker. Beetje veel, ik kon niet alles op. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
28 maart 2021
Anouar
27 maart 2021
Tinus
27 maart 2021

Snelle bezorgd, heerlijk eten en vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

Michiel
25 maart 2021

Was weer heel goed, mag meer kruiden op de aardappelschijfjes!

Myself
25 maart 2021
PJ
25 maart 2021
Wilma
23 maart 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk, royale portie en heerlijk mals vlees.

De Wal
21 maart 2021

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaron
21 maart 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Jasper
19 maart 2021

Duurde was lang, maar kwaliteit was super.

Gooitske Nijboer
19 maart 2021

De kofte en de falafel in het bijzonder waren heerlijk. En duidelijk wanneer het bezorgd wordt door het mailtje. Bedankt!

CL
18 maart 2021

Aanrader! Je zult geen spijt krijgen.

Anoniem
18 maart 2021

Miste mijn pitabroodje en schijfjes waren niet heel warm meer

Rommie
17 maart 2021

Onwijs lekker gegeten!

De Vries
16 maart 2021

Heerlijke burger en kipsalade.

Mien
15 maart 2021
andries
13 maart 2021

zouter dan we ons herinneren en daardoor iets minder goed

Thijs
13 maart 2021

Het was heerlijk. Snel bezorgd en alles goed verzorgd. aanrader!

Willy
12 maart 2021

Voorop: de smaak en kwaliteit van het eten is uitstekend. De citroen in de Griekse fetasalade zou ik niet meer doen: veel te zuur alles en dat is jammer, want verder is tie heerlijk. De bezorger zou wat kunnen werken aan zijn sociale vaardigheden: zei boe noch ba.

Anouar
11 maart 2021
Mr.T
11 maart 2021

Altijd dikke prima hiero 👍🏻 tyvm^^

Tijbo
11 maart 2021

Het was weer goed leker

Dennis
11 maart 2021

De broodjes döner van Bistro Beiroet zijn elke keer dikke prima :)

a Bosa
10 maart 2021

erg vriendelijk! goed eten! daar houden wij van.

JB
9 maart 2021
Jasper
8 maart 2021

Altijd super. Ik zit vol na een halve kapsalon, dus de rest eet ik een paar uur later op, en afgekoeld is het ook nog heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.
7 maart 2021

Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Gras
5 maart 2021

Zeer snelle en correcte levering, saus was mij iets te scherp, wat de smaak van het gerecht niet ten goede kwam.

Meijer
5 maart 2021

Heerlijk gegeten was lekker warm en snel bezorgd. Heerlijke salade er bij. Zeker een aanrader. Gaan er zeker weer bestellen.

Vd veen
4 maart 2021

Wij bestellen hier vaak kapsalon kip Donner en een Donner box. Goed gevuld heerlijk vlees ga zo door👌

Natasja
1 maart 2021

Voor het eerst bij jullie besteld. Wat een heerlijk goed en mals vlees. Wij gaan zeker vaker bestellen. O de aardappeltjes en patat waren ook heerlijk!

Janet
1 maart 2021

Gewoon heerlijk, helaas iets later waardoor het eten afgekoeld was maar echt lekker en een ruime hoeveelheid. Ik ben klant:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harma S. - S
28 februari 2021

Ik had op zondag namiddag 3x kapsalon döner besteld met PATAT. Staat ook vermeld in de lijst dat 't MET patat is. Tot onze grote verbazing waren 2 vd 3 idd met patat maar...... 1 was er met AARDAPPELSCHIJFJES. Mogelijk dat de patat op was ???????? Maar dan had 't wel netjes geweest vd bezorger om dat even te vermelden. Niets gezegd hierover. Helaas, jammer. Hoop dat we volgende keer WEL met patat krijgen, tenminste de kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bistro Beiroet

Goedemiddag, Het spijt mij zeer voor het ongemak, de patat was absoluut niet op, ik heb mijn collega gesproken, hij beweert dat het misschien door de drukte dat hij niet opgelet heeft. Als U had direct gebeld dan had ik meteen het fout hersteld. Nogmaals mijn excuses daarvoor, de volgende keer wanneer U weer bestelt dan krijgt U een kapsalon van ons vergoed. Fijne avond alvast.

Marleen
28 februari 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
28 februari 2021

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CAL
28 februari 2021
Stephan
27 februari 2021
Anja homan
27 februari 2021

Alles was perfect met name hoe het lamsvlees was gebakken 👌 de combinaties in de gerechten waren perfect en ook de knoflooksaus willen we even noemen want die was echt top. Het eten was wel enorm afgekoeld toen het bij öns aankwam maar dat zou met een aluminiumfolietje op te lossen zijn. Voor ons nog steeds een tien en een aanwinst voor beijum🌹

Mekkering
26 februari 2021

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Roy V
25 februari 2021

Heerlijke burger en broodje döner gehad. Snel thuisgeleverd. Ook de vega sandwich falafel viel erg in de smaak! 10/10.

Geof
25 februari 2021

Zeer goed 👍

Erik Sanders
25 februari 2021

spareribs zijn heerlijk

Tt
25 februari 2021

Heerlijke burgers, super snel en warm bezorgd

Nathalie
24 februari 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd! Top service

DB
23 februari 2021
Karin
22 februari 2021

Heerlijk gegeten! Shoarma was erg goed en veel.

Annoniem
22 februari 2021

Weer geweldig gegeten alleen zat er nog veel vocht van de vlees in het bakje. Maar dit mocht de pret niet drukken en tevens de beoordeling beïnvloeden. Dit was nog niet eerder voorgekomen

Jan
21 februari 2021

Goed eten en super snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

een fan
21 februari 2021

Absoluut heerlijk eten! Nog nooit teleurgesteld geweest. Af en toe zijn de aardappelschijfjes al afgekoeld maar het is een stuk rijden naar m'n huis. Nieuwe vaste klant!

Deborah
20 februari 2021
Tijbo
16 februari 2021

Het eten was verukkelijk.

Jdb
15 februari 2021
Kelvin
15 februari 2021

Goede service en lekker warm bezorgd .toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bolt
15 februari 2021
Amanda
12 februari 2021

Lekker eten en goede service!

Tom
12 februari 2021

Het was heerlijk!

Wim
8 februari 2021

Alleen maar positieve ervaringen met B Beiroet gehad. Altijd erg goed eten en altijd vriendelijk wanneer ik afhaal.

Harma
5 februari 2021

Heerlijk

Robbie
4 februari 2021

Wederom erg lekker en op tijd bezorgd

Anouar
3 februari 2021
🐻
3 februari 2021

De bestelling was incompleet, ik heb toen eventjes gebeld en werd supervriendelijk te woord gestaan, goed opgelost. Bezorgtijd en bezorger dikke prima. Thanks!

Anoniem
3 februari 2021

Mag iets meer vlees in de kapsalon. Verder zeer goed eten

JdB
2 februari 2021
Tijbo
1 februari 2021

Eten was ontzettend lekker en op tijd.

Anoniem
1 februari 2021

Altijd snelle bezorging. Het is ook altijd nog goed warm en de porties zijn zeer prima. Deze toko begint mijn standaard place to be te worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
1 februari 2021

Het bezorgen duurde lang en het eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harma
29 januari 2021

Döner schotel en de spareribs naturel waren heerlijk. Spareribs heerlijk mals, vlees ging er zeer makkelijk af. Vorige keer had ik de

Tijbo
28 januari 2021

het was weer heerlijk

🐻
27 januari 2021

Voor het eerst hier besteld en voor herhaling vatbaar 👍

M. Postma
27 januari 2021

Eten smaakte goed. En keurig op de afgesproken tijd.

Rob
27 januari 2021

Lekker en genoeg en goed op temperatuur en bezorging precies op afgesproken tijd bezorgd .

Marcel
26 januari 2021

2 broodjes besteld. Was niet goed op de hoogte, hoe groot ze zijn. Viel heel erg mee, heb de 2e niet volledig op gekregen. Zeer ruim belegd en goed van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

DB
26 januari 2021
Robert van l
25 januari 2021
Cal
25 januari 2021

Beste tent in beijum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina
21 januari 2021

Wilde bellen, maar telefoonnummer buiten gebruik. Eten afgehaald, het was erg druk met bestellingen. Kreeg een fles drinken voor het lange wachten. Het eten was lekker, grote porties. Helaas was de bestelling niet compleet, de pitabroodjes en de salade ontbraken. Volgende keer beter ;)

Reactie van Bistro Beiroet

Excuses mevrouw, mijn collega had door drukte uw bestelling niet compleet ingepakt, volgende keer zullen wij u zeker compenseren voor het ongemak. En inderdaad on telefoonlijn ligt door storing van T-mobile eruit. nogmaals excuses. Bass Bistro Beiroet

gerrit
21 januari 2021

gisteren eten besteld betaalt maar geen eten ontvangen

Renate van Ittersum
20 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten. Goede porties. Gaan hier vaker bestellen!

Marloes
19 januari 2021

Goede service en erg lekker

Michiel
19 januari 2021

Lekkere kapsalon! Lekkere frisse salade, tomaat, augurk etc. Kapsalon XL kreeg ik niet op, zo veel.

Sp
19 januari 2021

Altijd goed en vriendelijk! Zeker een aanrader!!!!

N. Kauffman
18 januari 2021

2e keer besteld en het was weer heerlijk.

Harma
18 januari 2021

Ik had zelf voor de eerste keer spareribs besteld. De sweet versie. Heerlijk mals, alle botjes werden helemaal schoon. De kruiding vond ik echter wel aan de pittige kant. Misschien dat het aan mij lag, of heel misschien toch andere kruiding per ongeluk. Mijn man had zoals zo vaak de döner schotel, en die vond ie echt heerlijk. Hoop dat jullie het huidige niveau vast kunnen houden!. Voor vandaag :BEDANKT ‼️ ‼️ ‼️

Leonie
18 januari 2021

Wij hebben voor 2 personen 2 broodjes doner met feta besteld en 1 portie patat. Dat was meer dan genoeg. Het was heerlijk. Broodje doner was groot en goed gevuld. Een aanrader! Super snel bezorgd door een vriendelijke man.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
16 januari 2021

Het eten was altijd al heel goed verzorgd. Ik moet zeggen dat we zeer onder de indruk zijn van de kwaliteit en de keuze sinds het bedrijf is overgenomen. We hebben al een paar keer wat besteld en zijn heel erg tevreden. De bezorging is op tijd en het personeel is ook heel vriendelijk. Alles perfect in orde

Lori
12 januari 2021

Goed eten, lekkere sauzen, Ruime porties en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
12 januari 2021
Thijs Smit
11 januari 2021

goed gekruide patat, en voor het eerst een goed gebakken burger met een goede rund smaak, heerlijke salade en uienringen ga hier zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ro
9 januari 2021
JdB
9 januari 2021
Anoniem
9 januari 2021

Kapsalon was lekker! Ik zou in de toekomst zeker nog een keer bestellen. Had apart friet besteld en daar zaten wel een paar oude, harde, bruine frietjes tussen die meerdere keren zijn meegebakken. Hopelijk kan dit verbeterd worden. Voor de rest tevreden.

AP
7 januari 2021
Sylvia
5 januari 2021

De kapsalon was weer lekker.

Tijbo
5 januari 2021

Het was super lekker en ontzettend goed.

Isa Potharst
5 januari 2021
Tijbo prak
4 januari 2021

Het super goed eten

Laura
2 januari 2020

Gisteren voor het eerst eten laten bezorgen van Bistro Beiroet. De bestelling liet wel op zich wachten aangezien het druk was. Maar het was het wachten meer dan waard! Toen ik ontdekte dat de bestelling niet compleet was en hierover telefonisch contact opnam, werd ik vriendelijk te woord gestaan. Binnen een half uur werd de rest van de bestelling gebracht met een flesje drinken erbij ter compensatie. De bezorger bood zijn excuus aan. Ik zou zeggen: netjes opgelost. Het eten smaakte goed, en er was voldoende ik ga zeker in de toekomst weer bestellen bij Bistro Beiroet!

Iris
1 januari 2020
erik
1 januari 2020
Tijbo
31 december 2020

Het was super goed

Wilma Dol
29 december 2020

Eten was heerlijk, op tijd en ondanks een misverstand in de bestelling supergoed opgelost. Goede service, heerlijk eten en zeer nette bestelling, zeker aanraden waard.

a bosa
28 december 2020

klasse! goede service, eerlijk en oprecht! en heerlijk gegeten. ik bestel hier vaker!

Hugo
27 december 2020

De sandwich falafel was in krantenpapier verpakt. Dat vonden we onsmakelijk. Er zaten wat verbrande stukjes champignon in de doner schotel en de burger was ook een beetje verbrand. Misschien door de drukte wat haastwerk. Maar de krant verpakking viel echt tegen. Voor het overige was het ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bistro Beiroet

Geachte klant, als u goed heeft opgelet dit zijn inpak papieren met een krant design, vet absorberend en 100% hygiënisch en geschikt voor horeca gebruik, voor de rest neem aub contact met ons om het goed met U weer te kunnen maken, wij willen absoluut geen ontevreden klant en staan wij helemaal open voor oplossingen. Met vriendelijke Groeten, Maya en Bassel

Tijbo
27 december 2020

Het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
27 december 2020

Snelle levering en heerlijke hamburgers. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JJ van Oort
25 december 2020

Echt top! Eten was heerlijk

JdB
24 december 2020
tijbo
21 december 2020

Eten was super lekker.

Adriana
19 december 2020

Wij hebben heerlijk gegeten ☺

Carmen Koster
18 december 2020

Zeer snelle bezorging!! Top broodjes!

Katja
17 december 2020

Heerlijk gegeten. Was nog goed warm, de lamskoteletjes en de kabab waren heerlijk gekruid. Aardappelschijfjes waren ook goed. Salade was ook erg lekker

marianne
17 december 2020

hebben heel vaak bij doner express eten besteld en het was altijd goed. nu al weer een paar keer eten besteld bij deze nieuwe eigenaars en ik moet zeggen dat de kwaliteit nog steeds uit de kunst is. zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit

Robert
14 december 2020
tijbo
14 december 2020

Het eten was ontzettend lekker en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dineke
13 december 2020

was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
9 december 2020

Heerlijk gegeten, ruime portie (broodje kipdoner) en zeer snel bezorgd!

Israa aleek
9 december 2020
A. van Rooijen
8 december 2020

Bijzonder tevreden over de bestelling. Zeer netjes bezorgd. Het eten was kwalitatief hoog. Bijv. het falafel gerecht was verrassend samen gesteld, wat zeer in de smaak viel. Erg origineel.

Stefan
8 december 2020

Lekkere en goed gevulde broodjes donër! Ook handig van de vochtige doekjes voor je handen, de pepermuntjes voor tegen de knoflook en prima op tijd bezorgd!

Anoniem
7 december 2020

Ga zo door...

Robert
7 december 2020
Erwin
6 december 2020

Lekker eten. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LS
6 december 2020
Sciarrone
6 december 2020

Bestelling: shoarma schotel met 3 pita's en knoflooksaus. Wat komt aan? De schotel zonder knoflook saus en met 1 pita. Na gebeld te hebben werd de rest bezorgd. 1 pita broodje (En geen 2) en MAYONAISE. Nooit weer hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bistro Beiroet

Goedenavond, sorry voor de misverstand, we doen onze best voor alle onze klanten, en fouten voorkomen wij liever wel. Als U goed naar uw bestelling kijkt, u heeft niet aangegeven dat u saus en specifiek mayonaise wilde. Ik had persoonlijk uw bestelling ingepakt en bijna zeker dat ik 3 pita's ingepakt had, maar goed na dat u gebeld had, heb ik beloofd dat u 1 pita zult krijgen en een sausje en dat is gebeurt. wij bieden ons excuses aan voor het ongemak en wij zijn graag tot uw dienst als u de volgende keer besluit om bij ons te bestellen. met vriendelijke groeten.

Meijer
5 december 2020
dineke
2 december 2020

heerlijk gegeten

Michiel
1 december 2020

Patat lekker gekruid Burger was ietwat koud maar wel lekkere saus etc.

H. A. S. 'S.
30 november 2020

Het was weer heerlijk. Kapsalon en kapsalon XL.

H douri
30 november 2020

Het eten was ontzettend lekker, en was optijd en snel bezorgd. Mijn kinderen vonden het eten ook erg lekker en wij zullen gauw weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harma
28 november 2020

We zijn zeer tevreden over het eten wat we tot nu toe besteld en gegeten hebben. Echt meer dan genoeg. Heerlijk ‼️‼️ GA ZO DOOR.

Chantal
27 november 2020

In 1 woord geweldig!!!

Paul abhay
26 november 2020

Lamskotelet met aardappelschijfjes was uitmuntend. Een aanrader waardig.

Suzanne
26 november 2020

heerlijke broodjes

Frencis
24 november 2020

Heerlijk gegeten! Ribs lekker mals en de aardappels waren nog heet en krokant :)! Aanrader!

Renate
23 november 2020

Bestelling mooi op tijd, vriendelijke bezorger. Lekker gegeten, porties waren ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
17 november 2020

Goed eten. Vlug geleverd en werd zelfs nog gebeld omdat ik verward besteld had. Niks mis mee.

Reactie van Bistro Beiroet

Bedankt voor uw reactie! Hoop u snel weer te zien. Gr