Beoordelingen van Bistro Beiroet Groningen

Recente recensies

5.0
Jh kleine
gisteren

Alleen het vlees mag iets meer, patat had de overhand. Verder altijd goed tevreden..

Kor Dijkstra
1 december 2021

Lekker als altijd..puntje van aandacht..de pitabroodjes waren zwart..aangebrand dus

Yrza
30 november 2021

Heerlijk gegeten, sommige dingen hadden beter gekunt. Bezorging was top en snel.

J
30 november 2021
Ramona
29 november 2021

De aardappelschrijven waren te lang gebakken en te veel gekruid. Het vlees was wat droog en erg weinig gemarineerd. De bezorger was vriendelijk.

Jurr
28 november 2021

Al eerder goede ervaring. Toen met de mixschotel. Heel netjes de koude en warme gerechten van elkaar gescheiden. Nu gekozen voor een hamburger. De hamburgers bij Beiroet zijn niet te vergelijken met andere cafetaria's. De hamburger was heerlijk, lekker vlees en een lekker en vers broodje. De prijs is zeer netjes voor de hoeveelheid die je krijgt. Ik wil iedereen meegeven, je krijgt geen spijt van bestellen bij Beiroet. Maar bestel niet teveel, de porties zijn ruim.

Kor Dijkstra
26 november 2021

Het was weer erg lekker en meer dan genoeg...tip..geef in het menu de klant keus tussen patat of aardappelschijfjes

A
26 november 2021

Om 16:30, met aangegeven bezorgtijd 18:00. 18:04 een mail gekregen: de bezorger is onderweg (ongeveer 20 minuten). 18:50 stond de bezorger pas voor de deur. Aardappelschijfjes koud, spareribs lauw. Zelf nog in de oven gedaan, spareribs waren nog wel oké maar aardappelschijfjes niet meer.

Reactie van Bistro Beiroet

Wilt U aub morgen contact met ons opnemen. Wij maken het weer goed, wij willen iedereen tevreden houden maar soms lukt het gewoon niet. Met vriendelijke groeten, Bistro Beiroet

Frencis
26 november 2021

Altijd heerlijk en snel bezorgd 😌

Florian
26 november 2021
JB
23 november 2021
Piet Stinissen
22 november 2021

We hebben er voor de tweede keer besteld en het was weer heerlijk.!

Joey
22 november 2021

Heerlijk broodje doner hot en een broodje doner besteld lekker veel voor een goeie prijs

M. Verwater
22 november 2021

Ik heb heerlijk gegeten. Was erg veel. Ik word vaste klant. Groetjes en tot gauw.

Bert
21 november 2021

Goede en lekkere portie (Döner XL), kreeg niet eens alles op.

Matjolein
21 november 2021

Snelle bezorging. Eten was echt verrukkelijk. Ook de kindermenu’s waren super.

Andries
18 november 2021

heerlijk. we bestellen hier regelmatig, ook als we visite hebben en tot nu toe is iedereen altijd positief verrast

Datema
18 november 2021

De tas met eten lijkt te zijn gevallen of flink mee geschudt ,want overal zat marinade aan.. in de tas,aan de bakjes en aan de zakjes en de bakjes salade waren ingedeukt en deksel van knoflook saus lag er half af.. Het uitpakken van het eten was geen feestje, alles zat eronder. Het eten was verder wel goed en lekker.

Piet Stinissen
18 november 2021

Heerlijk gegeten top. Bedankt

Wim
18 november 2021

Was weer heerlijk

Pieters
18 november 2021

Kapsalon veel patat maar weinig vlees

Jeroen
17 november 2021

Prima eten en prima bezorging ga zo door met deze kwaliteit

Jos Witholt
16 november 2021

altijd heerlijk eten bij Bistro beiroet, veel eten voor weinig geld

Bokko Wiersema
16 november 2021
Jessie
16 november 2021

De beste kapsalon van Groningen met lekkere doner en knoflooksaus. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger

JdB
15 november 2021

De beste in Stad!!!

Wim
14 november 2021

Is weer heerlijk Bestellen vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RM
14 november 2021

Weer erg goed, snel en lekker bezorgd! Aanrader!

Emy
12 november 2021

Veel eten en super malse spareribs! Echt goed eten!

Jessie
12 november 2021

De beste donervlees en lamsvlees van Groningen. Met een super snelle bezorging en een vriendelijke bezorger

Mark
11 november 2021

Jammer dat de knoflooksaus miste 😉

Wim
11 november 2021

Heerlijk eten, snel geleverd

Arthur
10 november 2021

Snel bezorgd door altijd aardige mensen en het eten is altijd warm en super lekker! De burgers zijn echt aanraders evenals de kapsalon!

Alessandro Sciarrone
9 november 2021

Broodje was heerlijk. Lahmacun: ik had gevraagd om ALLEEN sucuk en kaas. Krijg ik alsnog die vieze konijnenvoer erop sla komkommer en tomaat. Weg moeten gooien. Ik vroeg het niet voor niks.

JdB
8 november 2021

Altijd heel erg goed!

J Koekoek
8 november 2021

Bijna 20 minuten te laat en de salades waren er niet bij. Alleen via antwoordapparaat te bereiken , ingesproken maar er is niet eens gereageerd!!!

Esther
8 november 2021

We hadden een broodje met feta, maar er zat helaas geen feta op. Verder was het prima, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
7 november 2021

Heerlijk gegeten, bedankt!

Robert
6 november 2021

Het was heerlijk lekker bezig ga zo door !!!

Elo
5 november 2021

Goeie service en eten

De Vries
4 november 2021

Het was heerlijk, bedankt

Myriam
3 november 2021

Ontzettend genoten van het heerlijke eten. De bezorging was netjes en heel snel. Bedankt👍

Jolanda
3 november 2021

snelle bezorging. Heerlijk eten.

Prak
3 november 2021
Dennis
2 november 2021

De broodjes dönner zijn altijd geweldig. Was weer heerlijk, dankjewel!

JdB
2 november 2021
Wietse
1 november 2021

Lekkere hamburger en de frietjes waren ook knapperig en goed van smaak. Bezorging was snel!

Patrick
30 oktober 2021

Hele snelle service en het eten was super 👍👍

Kamphuis
28 oktober 2021

Zoals altijd gewoon heerlijk!!!!

Johan
27 oktober 2021

Altijd super lekker en vers.. waar voor je geld.. vriendelijk personeel en snelle bezorging. Top!!

M. Verwater
26 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit voor weinig. Ik ben heel tevreden. Ik kom zeker weer terug. Marco

JB
26 oktober 2021
peter zeef
25 oktober 2021

lekker lekker en nog eens lekker,klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
25 oktober 2021
Tonny
25 oktober 2021
H de Vries
24 oktober 2021

Zorgen was goed eten was zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessie
24 oktober 2021

De beste doner en lamshorma van Groningen. Met de lekkerste knoflooksaus van Groningen

Sharon
24 oktober 2021
Liesbet Heida
22 oktober 2021

Wij hebben heerlijk gegeten ! Top kwaliteit een pluim voor de kok 👌

41
22 oktober 2021
Rob Gras
20 oktober 2021

Ik heb 1 uur en 30 minuten moeten wachten op mijn bestellingen en het eten was alles behalve warm. Jammer dat was ik niet gewend.

Luuk
20 oktober 2021

Goede, gegrilde spareribs. Bezorging op tijd en eten goed heet bij aankomst. Goede eerste kennismaking.

Christa
19 oktober 2021

Lamachoun was lekker.

JdB
19 oktober 2021
Anoniem
18 oktober 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
18 oktober 2021

Kwaliteit en service! Een thuisbezorgd restaurant van het hogere segment

Richard
18 oktober 2021

Heerlijk!

J
17 oktober 2021
Karin
17 oktober 2021

Top, dik te vreden

E Bolhuis
15 oktober 2021
Shasta
15 oktober 2021

Normaal altijd perfect. Alleen gisteren miste we de patat en de knoflook en de salade dat was wel erg jammer.

Oostmeijer
15 oktober 2021

We hebben weer heerlijk gegeten en mooi op tijd aan tafel

Nancy
13 oktober 2021

Heerlijk niks om op te merken!!

R.A.G.Pieters
12 oktober 2021

Helaas het eten was redelijk koud toen het bezorgd werd

Mark Ament
12 oktober 2021

Ik heb een Döner Menu feta gehad gister. De inhoud was niet netjes in het broodje. De feta lag ernaast. En de patat was vreemd gekruid. Niet lekker.. Helaas! Ik heb wel eerder goede ervaringen met de Lamachoun Shoarma Speciaal.

Wiersema
11 oktober 2021

Het was heel lekker en goed eten.

.
11 oktober 2021
Anneke
10 oktober 2021

Een dikke 10 heerlijk gegeten Raad iedereen dit aan Snelle bezorging En klant vriendelijk Eten overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Speters
9 oktober 2021

Gewoon goed

Haike Jacobs
8 oktober 2021
Gea
8 oktober 2021

Heerlijk eten, en altijd vriendelijke bezorging

Jannie
5 oktober 2021

Heerlijk gegeten

Tijbo prak
3 oktober 2021
Anoniem
3 oktober 2021
H de Vries
1 oktober 2021

Zeer goed

Linda
1 oktober 2021

Super lekker en veel eten! Wij zijn fan van jullie

Ninder
1 oktober 2021

Ik vond heerlijk en snel bezorgd.

Kor
30 september 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!

Jessie
28 september 2021

Beste donervlees en lamskebab van Groningen. Had gisteren een kapsalon besteld met doner. Lekkere knapperige patat met lekkere doner en knoflooksaus. Het bakje met de kapsalon was goed gevuld. Ben super blij met deze restaurant. En een super snelle bezorging

JdB
28 september 2021
Paul
27 september 2021

Doorgaan zo ! Prima kwaliteit. Value for money!

peter zeef
27 september 2021

het eten was zo als gewoon zeer lekker,jullie hebben mijn hart gestolen.vooral zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonny
27 september 2021

Als men de bestelling klaarzet dan ook graag goed controleren of alles erbij zit. We hadden een rode uien saus besteld welke niet bij de bestelling zat. Gekneld en uiteindelijk meer dan een half uur later komen ze de saus nog brengen, deze kon dus zo regel recht de prullenbak in. We bestellen niet voor niets de saus bij het eten en willen dat dan ook gelijk erbij hebben en niet later. Verder is er niks op te merken aan het eten dat was voortreffelijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
27 september 2021
Daniel
27 september 2021

Altijd goed, echter gisterenavond was de saus niet meegeleverd. Na een telefoontje saus en een nieuwe warme kapsalon nageleverd 👌🏼. Top service foutjes maken we allemaal, hoe ze worden opgelost is veel belangrijker. 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
26 september 2021

Het eten was prima,maar de patat is iets te hard gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jefferson
25 september 2021

Lekker

Maarten
24 september 2021

Mijn bestelling kwam koud aan. Zelfs het drinken was lauw.

Gino
22 september 2021

Voor de eerste keer besteld. Het was lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Wilma
21 september 2021

Lekker eten, ruim voldoende. Snelle bezorging.

Tijbo
20 september 2021
Gerrit
20 september 2021

Top kwaliteit, die zeer betaalbaar is. Vriendelijke mensen en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ben veldman
19 september 2021

Wij hadden 2 schotels donner besteld. Dit doen wij regelmatig en is altijd goed geweest. Alleen bij deze bestelling zaten geen sausjes, geen salade en geen broodje.

van Manen
18 september 2021
Chris
18 september 2021

Eindelijk weer een goede grill room in de wijk. Paar keer besteld nu en echt top! Zowel kwaliteit van het eten als de bezorging.

martijnklei@hotmail.com
18 september 2021

Zat geen patat bij het menu, na gebeld te hebben zou nieuwe worden bezorgd, is nooit gekomen

E.Bolhuis
17 september 2021
Otto Kloosterman
16 september 2021

Mooi op tijd bezorgd en goed warm en zoals altijd weer helemaal perfekt! Complimenten aan de kok.

Jolien
12 september 2021

Helaas ging het niet goed met de bestelling. Ik had een burger met alleen kip cheddar en saus besteld, maar alles zat er toch op. Ook vond ik dat er aan de tzaziki teveel munt smaak zat. Verder zijn de burgers super! Alleen de puntjes op de i!

Xavier
11 september 2021

Lekkere kip en döner zoals het hoort.

Petra van der meer
11 september 2021

Voor het eerst hier bestelt, we waren dus erg benieuwd. Nou ik kan je vertellen het is heerlijk, en veel. Dus wij gaan hier echt vaker bestellen.

Jessie
11 september 2021

De beste kapsalon doner van Groningen. En een super snelle bezorging

Jeroen
11 september 2021

Heerlijke kapsalon en vriendelijke mensen. Ik kom zeker weer!

Willy
10 september 2021

Ik had de Crispy Chicken Burger Original. In een woord: GODDELIJK!!!

Jb
10 september 2021

Het eten was goed maar niet kompleet en meer dan een uur moeten wachten

Harry
8 september 2021

Heerlijke maaltijd, 2-persoons portie was ruim bemeten. Gevarieerd samengesteld, de soorten vlees precies goed gegaard en gekruid. Salade ook in goede verhouding. De Tarziki-saus perfect!

Tini
8 september 2021

Mijn eerste bestelling hier. Omdat ik ze niet ken en wat slechte bezorg ervaringen heb had ik maar 50 cent fooi gegeven via ideal. Ik hou niet van vooraf fooi geven, het is voor goeie service en een vriendelijke bezorger/ster, dat weet je pas achteraf. Mijn enige issue is dat ik geen contanten in huis had en dat ik niet alsnog een extra tip voor de bezorging kon geven Ik had patat bij de bestelling (ver uit de richting, zou normaal koud en slof zijn) die was nog lekker en knapperig, de patatkruiden zijn een bonus. De kipburger was onwijs. Een behoorlijk grote burger (bijna schnitzel formaat) met een heerlijk krokant laagje, goed doorbakken, maar ook nog mals gebleven en ze hebben ook zeker niet bezuinigd op de sla, tomaat, saus e.d. Jeetje, klinkt bijna als een tell sell reclame Ik verzeker je, ik werk niet voor Beiroet, ik kende ze niet eens tot gisteravond aan toe De service was echt ook grandioos. Goed een half uur en het was er al (echt ver, ver uit de richting, meerdere wi

Natasja
5 september 2021

Heerlijk gegeten. Goede portie. Wij hadden kapsalon, heerlijk!! Snel bezorgd op zondag. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
4 september 2021

Netjes besteld. En binnen een half uur konden we eten. Was weer lekker

Marcel Steenbergen
4 september 2021

Het was heerlijk! We hadden dit keer de classic beefburger met aardappelschijfjes. Echt een aanrader

Jolanda
2 september 2021

Snelle bezorging. Heerlijk gegeten.

Tim van Bommel
2 september 2021

Zoals altijd: goede porties en goed op smaak! De lahmacun was erg zacht en sompig, waardoor deze lastig te eten was. De rest: top!

Marianne
1 september 2021

Geen verbeterpunten. Het was weer heerlijk. Alles goed verzorgd. Snelle bezorging. We zijn altijd zeer tevreden

Christa
31 augustus 2021

Heerlijk gegeten.

Anoniem
31 augustus 2021

Top

Jessie
24 augustus 2021

Gisteren een kapsalon besteld. Een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger. Ook goed gekruide doner. Mijn vaste doner restaurant.

Ricardo Willemsen
23 augustus 2021

Ontzettend goede spareribs met grote portie aardappelschijfjes. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JdB
23 augustus 2021

Wat je ook bestelt, altijd prima! De beste van Stad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
22 augustus 2021

Het etenwas koud....jammer 😔

Robbie
21 augustus 2021

Was weer top

peter zeef
21 augustus 2021

het eten was weer overheerlijk,jullie zijn gewoon klasse.en hierbij wensen wij jullie een mooie vakantie toe.

Julian
21 augustus 2021

Bezorging duurde extreem lang, door stroomstoring, kan gebeuren natuurlijk ligt buiten je macht. Daarna bestelling niet compleet, broodje ontbrak. Erg jammer, normaal altijd goed. Had er wat extra's bij in gedaan of korting gegeven en niet een incomplete bestelling, dan had je tevreden klanten gehouden ondanks dat het wat langer duurde.

JB
18 augustus 2021
John
17 augustus 2021

Was erg lekker Helaas gratis drinken bij kapsalon xl en onze patat vergeten..

Kim
2 augustus 2021

Kan niet anders zeggen HEERLIJK! we gaan zeker vaker bestellen.

Postema
1 augustus 2021

Het eten smaakte erg goed. Snelle bezorging. Echter mistte de aardappelschijfjes bij de spareribs. Meerdere bel pogingen gedaan maar voicemail. Deze maar ingesproken maar niks teruggehoord. Onbereikbaar zijn op je telefoon is wel een misser.

Dijkman
31 juli 2021

Geweldig lekker eten!!! Ik ben zeer onder de indruk en ga zeker vaker bestellen.....

Jessie
30 juli 2021

Dit is de beste doner restaurant van Groningen. Goed gekruide doner/lamsvlees. Lekkere knoflooksaus. En een super snelle bezorging.

Robbie
29 juli 2021

Was weer fantastisch lekker

Meike
29 juli 2021

Snel bezorgd en lekker! Heerlijk knapperige patat.

Christa
27 juli 2021

Ik had de shoarma bix en mijn vriend kapsalon shoarma. Ook met knoflook erbij besteld alleen niet gekregen. Volgende keer beter. Ze hebben het druk.

De Vries
27 juli 2021

Heerlijk burgermenu gehad

Marcel Steenbergen
27 juli 2021

Mijn vrouw en ik hadden een broodje kebab. Deze was zoals altijd... weer heerlijk!!

Jessie
25 juli 2021

Hier wordt de beste kapsalon en doner van Groningen verkocht. Met een super snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rein schuitema
25 juli 2021

perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sj Tel
24 juli 2021

Super lekker

Leon
24 juli 2021

Top eten top hoeveelheid en top bezorging. Gewoon beter.

jetty hoving
20 juli 2021

heerlijk eten,netjes verpakt.echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
20 juli 2021
D
19 juli 2021

Hier al vaak eten besteld altijd lekker en niks op aan te merken. Vandaag alle 3 last van onze darmen en tijdens en na het eten direct naar het toilet. 6 uur later allemaal nog last van onze darmen

Reactie van Bistro Beiroet

Geachte klant, Geachte, Hier is de eigenaar van Bistro Beiroet, ik heb net uw beoordeling gelezen en daar word ik er niet zo blij van. Het spijt mij dat u tijdens en na het eten niet goed zich voelde, maar ik wil U daarop attenderen dat als het om voedselvergiftiging gaat, is wetenschappelijk bewezen dat het meestal na 1 dag de klachten zullen verschijnen en zelden na 8 uren van voedsel inname. Wij hebben alleen maar vers producten en bijna alle gerechten worden op dezelfde dag bereid en verkocht. Het is helaas de eerste keer dat iemand zo'n recentie schrijft over vermoedelijk voedselvergiftiging. Vaak en alleen door ontzettend drukte dat het eten niet heel warm is geleverd . Maar dan is het 1 van 100 klanten die dagelijks bij ons bestellen. In ieder geval ik leef met u mee en wil u vriendelijk verzoeken om vandaag na 16 uur naar de zaak te bellen zodat ik weet hoe het verder met jullie gaat. Met vriendelijke groeten, Bassel

C.
19 juli 2021
Tim Bouman
19 juli 2021

het was wel te eten, deze keer. Laat me het even uitleggen, normaal is het heel lekker maar deze keer was de burger een beetje aangebrand en die smaak was vrij overheersend in de burger. Normaal zijn de burger wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tel
18 juli 2021

Had ook twee knoflook bestelt maar zaten er niet bij jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
16 juli 2021
Wilma
14 juli 2021

Lekker, veel en snelle bezorging.

K
13 juli 2021

Portie grotes waren prima, eten was lekker warm en heerlijk zoals altijd

JB
13 juli 2021
Jessie
12 juli 2021

Voor het eerst hier besteld. En sowieso voor herhaling vatbaar. hele goede gekruide doner met knapperige patat. Ook een hele snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sar
10 juli 2021

Heerlijk eten, en het was er super snel! Top!

Dave
10 juli 2021

Goed eten met een grote portie.

Milan
8 juli 2021

Had voor 20:00 iets bestelt, bezorger was er om 19:30. Beetje aan de vroege kant. Het eten was wel echt heel lekker. Beste broodjes die ik gehad heb

Karin
7 juli 2021

Heerlijke BBQ Beefburger gehad! Het broodje vult enorm en was goed belegd. Bezorging was zeer snel!

Christa
7 juli 2021

Eten was goed,maar lauw. Ze hebben het ook druk

Haike
7 juli 2021

Was lekker eten en prima bezorging.

Otto Kloosterman
6 juli 2021

Was zoals altijd weer perfect en goed op temperatuur. Aan iedereen aan te bevelen.

Peter
1 juli 2021

Eindelijk echte shoarma! En de smaak is heerlijk! Zeker een aanrader.

Eugene Armstorff
1 juli 2021

Gisteren voor de eerste x spareribs bij Bistro Beiroet besteld. Dit waren de beste spareribs die ik in tijden heb gehad. Heerlijke marinade, grote portie(zowel aardappeltjes en schijfjes)en een lekkere salade. Ik ben nu een dag erna nog steeds enthousiast. Tot de volgende keer!

Anne
30 juni 2021

Grote hoeveelheid en prima van smaak. Wel dikke rand vet aan een van de ribs. Snel bezorgd.

M Smit
30 juni 2021

Bezorgd precies op het tijdstip dat ik had aangegeven. Heerlijke mexican style chicken burger!

Sandra
30 juni 2021
Aart
28 juni 2021

Heerlijke patat bij de burger gekregen...en extra frisdrank. De burger zelf is een aanrader.

Geert Jan Strokap
26 juni 2021
Robbie
26 juni 2021

Was weer lekker

Kloosterman
26 juni 2021
Wilma
25 juni 2021

Lekker eten, grote porties.

Stefan
23 juni 2021

Heerlijk eten lekker snel , super

Stoffer
22 juni 2021

Eten was echt heerlijk, het was alleen nog maar lauw warm toen het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerritsen
21 juni 2021

Helaas misten we de extra sauzen die we hadden besteld en hadden betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otto Kloosterman
20 juni 2021

Was zoals altijd weer zeer lekker gemaakt, Goed warm en netjes bezorgd. Een aanrader! Complimenten voor de kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
19 juni 2021

Snelle levering en het eten was heerlijk

Kamphuis
18 juni 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!!

Smit
18 juni 2021

Heerlijk en voldoende eten, echt een aanrader

Jasper
17 juni 2021

Goeie shoarma, was goed warm toen het bezorgd werd en vriendelijk personeel. Erg lekker. Ik raad het iedereen aan.

Marcel
17 juni 2021

Heerlijk gegeten, maar helaas zijn ze de knoflooksaus vergeten. Had ik zelf nog in de koelkast, dus geen ramp. Volgende keer beter.

Johan buitenkamp
17 juni 2021
Nathalie
17 juni 2021

Lekker

Karin
17 juni 2021

Heerlijk! Lekker warm, vers

Richard
16 juni 2021

Heerlijk. Perfecte kapsalon.

Robespierre
13 juni 2021

Misschien wel de beste kapsalon van Groningen.

Cappo
12 juni 2021
Tijbo
11 juni 2021

Het eten was ontzettend lekker. En een vriendelijk bezorger.

Hennie Brandsma
11 juni 2021

Prima broodjes en hummus. Snelle service.

Smit
9 juni 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader

Tijbo
8 juni 2021

Heerlijk gegeten. Top bezorger.

PS
7 juni 2021

Lekker vers, alles heel netjes verpakt, heerlijk vers broodje. O ja, aardappelschijfjes ook heel lekker! Top.

Anya Spandaw
7 juni 2021

De kwaliteit is pico bello en de gerechten zijn lekker warm! Ook de klantvriendelijkheid en snelheid van bezorging zijn top. Klein aandachtspuntje is dat het wel belangrijk is om de bestelling goed te controleren. In ons geval ontbrak de bestelde patat. Gelukkig werd die na een telefoontje alsnog nageleverd en voor het ongemak was een blikje cola toegevoegd, dat konden we zeer waarderen! Heel goed opgepakt.

Chris
6 juni 2021

Goede en snelle gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
4 juni 2021
Bos
4 juni 2021

Snel bezorgd, we hebben voor de 2de keer besteld. Mixer grill en ribs. Vorige keer ook een burger. Goed belegd en heerlijke grill smaak.

Kamphuis
3 juni 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!

Visser
2 juni 2021

Tot nu toe de beste qua shoarma, lamachoun enz.. het vlees is lekker en niet te hard door gebakken alles is ook vers en de knoflook saus is heerlijk alles heel netjes verpakt plus de vochtige doekjes om je handen af te vegen is ideaal echt een top tent!! Al een aantal keren besteld erg tevreden

Mirna Verhees
2 juni 2021

Prima eten.....goed verpakt en een hele vriendelijke bezorger 👍😋

Anoniem
1 juni 2021
Karin
1 juni 2021

Snel bezorgd, was heerlijk.

tijbo prak
1 juni 2021

het was heel goed en leker

Marcella
31 mei 2021
Martin
30 mei 2021

Snel bezorgd en lekkere gerechten met verse ingrediënten!

Naomi
28 mei 2021

Altijd vriendelijk personeel En heerlijk eten Zekker een aanrader !

Hiske
28 mei 2021

Heerlijk eten maar altijd minimaal een half uur tot drie kwartier te laat, ook bij bestellen 1,5 uur van te voren. Jammer dat ze dan niet even bellen of excuses aanbieden bij leveren.

Robert
28 mei 2021

Top

Pietr
27 mei 2021

SUPER, goed eten en ruime portie’s. Kebabschotel hot is goed hot, heerlijk. Goede kwaliteit en goede smaak. Aanrader.

Stefan
27 mei 2021

Heerlijk eten, zoals altijd. Bedankt!

Emile
27 mei 2021

Simpelweg de beste burgers , mixed grill is heerlijk , perfect gekruid, niks te zout. Vriendelijke bezorgers. Bistro Beiroet is de enige waar ik nog mixed grill , burgers etc.. bestel, super !

J
26 mei 2021

Alles was eeg lekker. Maar je krijgt wel weinig spare ribs voor de prijs.

peter zeef
25 mei 2021

lekker lekker en nog eens lekker.ga zo door jullie zijn klasse.

Anoniem
25 mei 2021
Martin
24 mei 2021

Erg lekker maar niet erg warm

peter zeef
24 mei 2021

de hamburger was zeer lekker,zo als altijd bij jullie.klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manita
24 mei 2021

Altijd snel bezorgd en het eten is warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

🐻
23 mei 2021
Kamphuis
23 mei 2021

Was weer heerlijk. Toppers!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tess
21 mei 2021

Burger 3n mozzarellasticks erg lekker. Salade met kip had iets wat veel peper. Maar verder wel lekker vers! Ga zo door

vd.Veen
19 mei 2021

Eten was heerlijk!

Tijbo
19 mei 2021

Het eten was erg lekker. Maar de patat was te hard gebakken.

Kamphuis
18 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer heel lekker!!!! Top!!!

L
17 mei 2021
Sandra Peters
13 mei 2021

👌🏼

Ninder
11 mei 2021

Ik heb lamskotelet schotel bestelt. Ze hebben goed klaar gemaakt het was heerlijk malse lams vlees.

JB
11 mei 2021
Tabak
10 mei 2021

Het was heerlijk, snelle levering en aardige bezorger. Top

peter zeef
10 mei 2021

het was zeer lekker,wij hebben er van genoten.je krijgt echt waar voor je geld,ga zo door jullie zijn klasse.tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna Ramaker
10 mei 2021
Julka
10 mei 2021
Robbie
8 mei 2021

Was weer fantastisch

Daan
8 mei 2021

Heel goed en veel. Op tijd bezorgd, prima

Kor kamphuis
5 mei 2021

Een heerlijke maaltijd. Alleen waren de aardappelschijfjes iets aan de harde kant. Verder prima.

Kor
4 mei 2021

We vonden het erg lekker..de burger was uitzonderlijk goed gemarineerd en geroosterd..de patatten krokant en de lamachun heerlijk van smaak met een perfecte vulling....tot gauw

Dikke prima
3 mei 2021

Lekker ty

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
2 mei 2021
Rafo
1 mei 2021

Als altijd erg goed zeer snelle bezorging

Hallaci
30 april 2021

Niet te vergelijken met fastfood, of de broodjes hamburger van een willekeurige snackbar. Dit zijn luxe culinaire burgers. Vers en rijkelijk belegd. De moeite waard om eens uit te proberen. Snelle bezorging. Keurig verpakt met oog voor detail.

Hennie Brandsma
30 april 2021

Eten was prima

Suzanne
29 april 2021

Eindelijk weer eens een goed afhaal/bezorgrestaurant in Beijum. Eten was heerlijk, porties waren goed . Snelheid van bezorgen idem! Voor herhaling vatbaar

Rafo
28 april 2021

Super snel geleverd en erg lekker en de verhouding vlees salade patat is ook goed dus zeer tevreden voortaan zullen we vaste klanten zijn en gratis bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peter
27 april 2021

ik heb heerlijk genoten van die spare ribs,ze waren klasse.mijn volgende besteling is zeker bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mos Schuttinga
27 april 2021

Echt goeie burger, vers, goed vlees, knapperige sla en bacon. Ook het broodje was goed. Fijne smaak sensatie met de gebakken uitjes. Een verrassend goede burger.

Dekker
27 april 2021
Wilma
27 april 2021

Heerlijk, vers en ruim voldoende

j.vd Heide
27 april 2021

Mooi op tijd en goed verzorgd, TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
27 april 2021
Robbie
27 april 2021

Gewoon perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja homan
26 april 2021

Alles was perfect zoals altijd. Een enorme aanrader.

Sab
18 april 2021

Goed en lekker eten. Snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
18 april 2021

Heerlijk gegeten. Goede porties. Nog goed warm. Kebab lekker mals. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bolt
18 april 2021

Precies zo als altijd goed. Zowel het bezorgen als het eten!!!!!

De Wal
16 april 2021

Het was heerlijk alleen misten we de knoflooksaus en de salade

Gerard
16 april 2021

Super goed! Grote porties snel bezorgd!

Cl
15 april 2021

Super!

Rachid
14 april 2021

Lekker gegeten, de burgers zijn een aanrader!

Gea
12 april 2021

Weer net zo lekker als algijf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
10 april 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. Lekker gegeten, o.a. heerlijke burger! Ze waren één dingetje vergeten en toen ik belde, waren ze al onderweg. Top!

Sandra
9 april 2021

Kan niks anders zeggen dat het echt super lekker was, de burger 👌🏼 Het patat

Nathalie
9 april 2021
Mirjam
6 april 2021
Jeroen
6 april 2021
Hallaci
3 april 2021

Heerlijke rijk belegde verse broodjes. Echt een aanrader!! Goede service , snelle bezorging.

Adriana
2 april 2021

Goede kwaliteit Goede porties

Lilian
1 april 2021

Super lekker!!! Echt een aanrader!

Alida
1 april 2021
Wiebe
30 maart 2021

Zeer goed. Zowel de burgers als de broodjes doner zijn heerlijk. Goede kruiden, goed bereid.

JB
30 maart 2021
Rob
29 maart 2021

keurige correcte en prompte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
28 maart 2021

Gewoon lekker. Beetje veel, ik kon niet alles op. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
28 maart 2021
Anouar
27 maart 2021
Tinus
27 maart 2021

Snelle bezorgd, heerlijk eten en vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

Michiel
25 maart 2021

Was weer heel goed, mag meer kruiden op de aardappelschijfjes!

Myself
25 maart 2021
PJ
25 maart 2021
Wilma
23 maart 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk, royale portie en heerlijk mals vlees.

De Wal
21 maart 2021

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.