Beoordelingen van Bistro Beiroet Groningen

Recente recensies

5.0
PHW-L
vandaag

Beiroet is intussen mijn favoriet voor een heerlijke burger. De burgers zijn simpelweg perfect en worden consequent op eenzelfde wijze bereid en bezorgd. Heerlijk! Niets aan op of aan te merken en ook de service vind ik super! Aanrader!

Mims
gisteren

Goede portie en goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Kevan
gisteren

De lekkerste burgers van Groningen!!!!!

J
16 augustus 2022
Floor
3 augustus 2022

Altijd goed eten hier! Bezorger was ook vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bolt
31 juli 2022

Snel geleverd En het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 juli 2022

Lekker, op tijd, kijken goed naar de opmerking die je toevoegdt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 juli 2022
Anoniem
29 juli 2022

Heerlijke gerechten. Snel geleverd en vriendelijke bezorger.

Harriette
27 juli 2022

Ik had een broodje shoarma besteld maar kreeg alleen shoarma

Olaf
26 juli 2022

Lekker en snel!

De Boer
26 juli 2022
Robert
24 juli 2022
Silvia
24 juli 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Bolt
23 juli 2022

Heerlijk gegeten en er was genoeg

Marten
23 juli 2022

Erg lekker, goede kwaliteit en vriendelijke bezorger!

Natasja
21 juli 2022

Heel tevreden

Emy
21 juli 2022
Robbert
21 juli 2022

Alles goed, aardappeltjes deze keer nog lekker warm en krokant. Dat is wel voor ons enige verbeterpunt. Maar nu dus ok!

Sylvia
21 juli 2022

Het eten is smakelijk en goed verzorgd bereid en word snel en beleefd bezorgd. Aanrader

Anoniem
20 juli 2022

Altijd heerlijk. Grote porties. Vriendelijke bezorgers.

Wim
20 juli 2022

Lekker eten en optijd bezorgd 👍

Goula
19 juli 2022

Aardige medewerkers en het eten was ook heerlijk!

JdB
19 juli 2022
Mieke
14 juli 2022

Zoals altijd: top!

Kyra
14 juli 2022

Hele smaakvolle burger en lekkere knapperige patatjes. Echt top.

Marjolein
13 juli 2022

Voor de zoveelste keer was de bestelling niet compleet. Nu ontbraken de sausjes en het drinken bij het kindermenu weer. Kwaliteit is uitstekend maar de bestelling is zelden compleet bij bezorging.

Marloes
13 juli 2022

Heerlijke spareribs zoals altijd. Lekker mals alleen de aardappelschijfjes en/of patat is altijd ellende.. veel te hard en vaak ook vergeten

JB
12 juli 2022
Frank
9 juli 2022
Lucas
9 juli 2022
Anoniem
8 juli 2022

Altijd lekkere burgers en patat met patat kruiden.

Suzanne Heil
8 juli 2022

Super weer geregeld en het smaakte heerlijk

Angie
7 juli 2022
Ot
5 juli 2022
357336
5 juli 2022

Bezorgers zijn hier altijd niet zo klantvriendelijk ze lopen binnen 4 seconden alweer snel weg . Ik bestel 2 verschillende dingen komt het samen in 1 bakje terwijl het voor 2 personen is ? Niet echt logisch en vervelend

JDB
5 juli 2022
Robbert
4 juli 2022

Bestellingen altijd ok, hoeveelheid altijd royaal! Enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is de aardappelschijfjes op temperatuur houden. Als je ze afsluit worden ze slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
3 juli 2022

Kalf spareribs waren niet goed van kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.veenstra
3 juli 2022
Velleman
3 juli 2022

Döner broodje als altijd dikke 10 Patat helaas veel te hard gebakken en veel te veel kruiden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Voornhout
3 juli 2022

Snel geleverd en het was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
3 juli 2022

Was verrukkelijk! Kalfs spareribs waren mals en meer dan genoeg aardappelschijfjes. Ga zeker vaker bestellen of afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Kauffman
3 juli 2022
Suzanne Heil
30 juni 2022

het smaakte weer goed. en ook de hoeveelheid gewoon harstikke fijn. de jongens hebben goed gegeten.

Eva
28 juni 2022

Snelle bezorging, belde vriendelijk toen hij voor de deur stond. En het eten was lekker! Toch bovengemiddeld voor wat je verwacht bij 'snack voedsel' zal ik maar zeggen;) Ik ga er zeker opnieuw bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
28 juni 2022

Voor het eerst besteld. Ik vond de broodjes Doner feta en Donner xl lekker en smaakvol. Bezorging was beleefd en netjes op tijd. Aanrader je krijgt onzettend veel vond ik.

J
27 juni 2022
Mo
27 juni 2022

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BB de Vries
24 juni 2022
K.de Vries
24 juni 2022

Op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit, het was over heerlijk!

Demelza
23 juni 2022

Smaakte heerlijk

Aliaa
23 juni 2022

Ik heb twee cola besteld en heb maar eentje ontvangen maar voor de rest was het heerlijk burgers maar dat is wel de tweede keer dat dit gebeurt

Suzanne Heil
22 juni 2022

We hadden genoeg om te eten. En het smaakt heerlijk. Bedankt voor de lekkere maaltijden.

Drew
22 juni 2022

Echte mixed grill in tegenstelling tot sommige andere restaurants. Super goed en smaakvol bereid. Snel bezorgd. Helemaal top!

Richard
22 juni 2022
Mike
21 juni 2022

De kwaliteit was goed, maar de bezorger was chagrijnig en nam het geld aan keek boos en ging weg

DB
21 juni 2022
T Oosterbaan
19 juni 2022

Heel lekker broodje en heel goed gevuld

Anoniem
18 juni 2022

Lekkere burgers , altijd goed warm en mooi op tijd.

Robert Rozema
17 juni 2022

Broodje doner gehad. Heerlijk en wat veel vlees erbij. Top

JB
17 juni 2022
F.veenstra
14 juni 2022
Shirley Sipsma
14 juni 2022

Wij hebben al een aantal keer de spareribs besteld... En die zijn geweldig. Nooit meer ergens anders besteld. Smaak is perfect Bezorging snel Top dus!!!

Daniel Eeringa
14 juni 2022

Lekker

Mieke
10 juni 2022

Was weer erg lekker, net als altijd. En supersnel bezorgd.

peter zeef
9 juni 2022

het eten was heerlijk,klasse vooral zo doorgaan.

Geert
7 juni 2022

Heerlijk eten, voldoende en ook nog warm bezorgd

JD
7 juni 2022
Arthur
6 juni 2022

Eten is altijd goed! De burgers kan geen restaurant in de stad aan tippen. Gister wel een kapsalon vergeten te leveren dus gebeld en met spoed nageleverd.. top weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Vries
4 juni 2022

Ik heb al meerdere keren hier eten besteld en het was altijd perfect! Meer zoals bij elk bedrijf kan er eens wat verkeerd gaan, en dat mag. Vandaag misten wij een product bij ons gerecht. Na een telefoontje stond de bezorger binnen 15 min. voor de deur! Klasse bistrobeiroet!👍 tot de volgende keer!!

Keimpema
2 juni 2022

Het eten is te vroeg bezorgd en het was niet op de aardappelen na niet warm genoeg

Mark
2 juni 2022

Matige en tevens niet echt malse spareribs in vergelijking tot alle overige bestellingen die ik bij jullie heb gedaan.

Saskia
1 juni 2022
B
31 mei 2022
M. Tidey
30 mei 2022

Ik vond alles goed.

Flop
29 mei 2022

Heerlijk eten prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

angelo
29 mei 2022
BB de Vries
28 mei 2022
JDB
24 mei 2022
aldrijon
23 mei 2022
RC Mulder
21 mei 2022
Renate
21 mei 2022

Heerlijk gegeten! De porties zijn ruim, en van goede kwaliteit. Alles is netjes verpakt.

Jacko
21 mei 2022

Zeer tevreden,smaakvol en op tijd bezorgd!

henk kremer
21 mei 2022

de spareribs waren heelijk .maar de shoarma zat er niet bij helaas . wel 2 bakjes knoflook . groet henk

PHW
19 mei 2022

Deze beoordeling schrijf ik over een aantal bestellingen waarbij deze bestelling de 3e op rij is die geweldig goed was! Ik heb een aantal bestellingen gehad waarbij de burger van binnen niet gaar van was en van buiten zwart verbrand. Aardappelschijfjes niet bezorgd, Rare bittere smaak aan een burger. Omdat vooral de burgers niet op consequente wijze werd gemaakt/bezorgd heb ik een periode niet meer besteld. Nu een paar x een burger besteld die perfect is bezorgd en werkelijk heeeerlijk!! Prijzig, maar wanneer consequent juist gebakken en bezorgd, meer dan je geld waard! Dus tijd voor deze beoordeling ;-)

KJ
17 mei 2022
DB
17 mei 2022
Klaas Schut
16 mei 2022

Helaas nu al de 2de keer dat het eten hier koud wordt bezorgd.De bestelling zelf prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabel
14 mei 2022

Heerlijk eten altijd klaar op de gevraagde tijd. Zeker aan te raden!

Mieke
14 mei 2022
harrie
14 mei 2022

heel lekker

Richard
11 mei 2022
peter zeef
11 mei 2022

helaas was het eten koud,te laat bezorgt.

Gideon Nagtegaal
10 mei 2022

Beste Mexican Crispy Chicken burger die ik gegeten heb. Doe hem inmiddels wekelijks. Helemaal lekker. En heel snelle en altijd vriendelijke bezorging. Ook in de uren dat eigenlijk niemand een burger wil rondbrengen. :-)

J
10 mei 2022
Shirley Sipsma
9 mei 2022

Altijd goed eten, Heerlijk!!!! En ook belangrijk, Goede porties, je hoeft niet bang te zijn dat je tekort komt. Je hoeft geen uren te wachten , want de bezorgtijd is hartstikke goed. Snelle levering... Dikke prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
9 mei 2022

Spareribs normaal super. Bestel vaak. Gisteren niet door te komen. Taai vlees. Misschien andere spareribs van leverancier. Verder altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dees
8 mei 2022
Pieters
7 mei 2022

Het is mij nu al een paar keer overkomen bij een bestelling dat ik geen saus erbij krijgt gisteren een bestelling gedaan zit er geen bakje salade bij begint nu erg vervelend te worden beter opletten!!!!! ben nu geneigd niet meer te betalen via ideal maar bij de deur zodat ik eerst kan controleren of alles erin zit want je betaalt er wel voor!!!!

BB de Vries
5 mei 2022
Danny
5 mei 2022

Eten is altijd goed hier!ben nog nooit teleurgesteld aanrader om hier wat te bestellen!!

Wim
4 mei 2022

Optijd bezorgd. En weer heerlijk.

Mieke
3 mei 2022
KJ
3 mei 2022
DB
3 mei 2022
Liesbet Heida
2 mei 2022
Visser
2 mei 2022
Kamphuis
1 mei 2022

Super lekker en zeer snel bezorgd!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
1 mei 2022

Top zoals altijd!

Harma
1 mei 2022

De lamachoun en de kapsalon waren prima. Alleen bij beide leek de salade die er over verwerkt zat, niet helemaal vers. Begon al bruin te worden. Hebben het niet opgegeten. Vlees was prima

Goedhart
27 april 2022
M
27 april 2022
Martin
25 april 2022

2e keer dat ik hier besteld heb en 2e keer dat ik veel te veel eten kreeg. Snel geleverd en lekker. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Gerrit
25 april 2022

Prima kwaliteit-prijs verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

flop
24 april 2022

Heerlijk prima eten alleen de salade was niet vers jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
24 april 2022

Snelle bezorging Eten was goed warm/heet. Goede kwaliteit en hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
24 april 2022
Loes
24 april 2022

In één woord: top!

Jp
22 april 2022

Heerlijk gegeten echt een aanrader!! Ook zeer snel bezorgd!! Ga hier zeker weer bestellen.

Deborah
20 april 2022

We kwamen door het tegezittende verkeer een half uur later dan gepland de bestelling ophalen, werden netjes gebeld of we het kwamen halen of dat er online iets verkeerds was aangeklikt, ipv halen bezorgen. Half uur later dus pas opgehaald. Er werd opnieuw patat gebakken en de donner en de kapsalon waren warm gehouden en lekker.

Oliver
19 april 2022

Verkoolde hamburger en weinig kruiden over de patat.

J.Jansen
18 april 2022

Bestel vaker hier en normaal gesproken krijgen ze van mij 5 sterren. Alleen vandaag niet. Ik kreeg mijn box binnen en de patat was slap en koud net als de shoarma. Erguh jammer , want normaal is het altijd wel goed.

Roy
18 april 2022

snelle bezorging👍🏼 goeie schotel. tevreden.. 👍🏼

Jacquelien
17 april 2022

Had verkeerde bestelling gekregen maar binnen q0 minuten al nieuwe thuisbezorgd gekregen. Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lor
16 april 2022

Goed eten en snelle bezorging. Spareribs zijn een aanrader, zijn namelijk een van de lekkerste van Groningen!

N
16 april 2022
Birza
14 april 2022

Broodje Shoarma, Cheesecake, Baklava, Fernandez cherry. Bezorging mooi op tijd. Goede hoeveelheid eten en prima smaak. Fernandez lekker koud. Nadeel van bezorgen blijft eten niet echt heet dus flink door eten want anders is het vlees koud en minder smaakvol.

Raymond pieters
12 april 2022

Broodje was lekker maar koud!!!

J
12 april 2022
Haan
11 april 2022

Twee keer broodje döner gehad, goed gevuld goed klaargemaakt ,lekker

Natasja
11 april 2022

Het duurde langer dan gezegd, niet bereikbaar en de hamburger zwom in de saus. Erg jammer. Eerder besteld toen was het wel goed. Jammer dat jullie hierover niet bereikbaar waren. Burger ligt nu in de kliko.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
10 april 2022

Altijd snel bezorgd en vriendelijke bezorgers! Eten is altijd warm en van goede kwaliteit. Een tevreden klant!

Ronald
10 april 2022

De eten was niet warm en patat was ook niet vers

R K
8 april 2022

Dikke prima!

Anme
6 april 2022

De spareribs waren heerlijk mals. Ga zeker weer bestellen bij Bistro Beiroet.

DB
5 april 2022
Danny
5 april 2022
Lynn
3 april 2022
jetty hoving
3 april 2022

ik trof diverse harde stukjes in mn shoarma waaronder een stukje bot

Ciarra
31 maart 2022

Het eten is altijd vers en heerlijk bereid! Aardige bezorgers en vaak snel bij je thuis bezorgt.

peter zeef
29 maart 2022

zo als gewoonlijk was het eten weer zeer lekker,jullie verdienen een 10met een griffel.gazo door.

Anoniem
29 maart 2022

We bestellen regelmatig eten bij Beiroet en altijd op tijd en dan weer heerlijk eten.

DB
29 maart 2022
Jacquelien
27 maart 2022

Het was weer lekker.

Anoniem
27 maart 2022
Karin
26 maart 2022

Lekker gegeten. Meer dan genoeg.

Steve
26 maart 2022

Eten was heerlijk.en lekker veel.

Anoniem
25 maart 2022

Kwam eerder aan dan verwachte tijd. Altijd heerlijke hamburgers. Zeer tevreden. Wij bestellen hier graag.

Gispen
24 maart 2022

Onze bestelling werd op het verkeerde adres bezorgd. Gelukkig was de bewoner zo vriendelijk om de bestelling bij ons te brengen. Ook miste er een onderdeel van de bestelling. Nadat we bistro beiroet hadden gebeld werd dit snel (op het goede adres) bezorgd. Het eten was overigens heerlijk!

Marvin
23 maart 2022

Lamachun was niet goed. Ben er momenteel ziek van.

Anoniem
22 maart 2022
JdB
22 maart 2022
José
19 maart 2022

Het was zoals gewoonlijk weer fantastisch

Elly
19 maart 2022

Het was wederom heerlijk!!!!

anoniem
19 maart 2022

spareribs waren niet zo mals als andere voorgaande keren. naar mijn idee misschien te lang gegrild. aardappelschijfjes veel te veel kruiden . kortom : we zijn beter gewend .

RJ Reinders
18 maart 2022

Lekker eten, ook voor de kinderen. Altijd snel bezorgd!

C.d. Oldenburger
16 maart 2022
O
15 maart 2022
JB
14 maart 2022
Leertouwer
14 maart 2022

Maaltijden zeer compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Voornhout
13 maart 2022

Lekker eten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yannick
11 maart 2022

Added several notes to include the sauce, but no sauce was included

Cindy
10 maart 2022

Bestelling was warm en snel geleverd. Helaas viel op hoeveel donkerbruin gebrandde stukken döner er in het broodje zaten. We hebben uiteindelijk van beide broodjes een 5e deel van het vlees moeten afhalen om eetbaar te zijn. Jammer, het is niet de norm bij Bistro Beiroet.

Ka
10 maart 2022

Snelle bezorging. Heerlijk eten en lekker warm. Blijft een aanwinst voor Beijum

T. Oosterbaan
10 maart 2022

Het was echt heerlijk en een zeer ruime portie

J
8 maart 2022
Henk
7 maart 2022

Bestelling was eerste keer, maar er zullen nog vele volgen. Zeer goed en mooie grote portie`s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rein schuitema
6 maart 2022
Lynn
6 maart 2022
Wim
6 maart 2022

Prima op tijd bezorgd Het broodje was super super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flop
6 maart 2022

Heerlijk eten prima aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meia
5 maart 2022
Ingrid
2 maart 2022

Niks meer aanboden. Top.

Sandra
1 maart 2022

👌

Karin
28 februari 2022

Geweldige lekkere hamburger!! Friet goed gekruid. Snel bezorgd.

DB
28 februari 2022
Anoniem
27 februari 2022

Top

NN
26 februari 2022

Heel erg vieze patat. Burger was droog

Piet Stinissen
26 februari 2022

Eten was heerlijk En de bezorging precies op tijd Mijn complimenten.

Roy
26 februari 2022

Tried several restaurants in Groningen, but so far I got the best burgers from this one - and by far. Only negative remark is that I am not too sure about the onion chips. Probably it is great when it is fresh as it gives the overall texture something extra with its crispiness, but I always get delivery, which takes time. It is not their fault that I live far away and that by the time the burgers arrive they are only lukewarm and the crispy onion is soggy - but probably I am not the only one. Maybe they could be put the crispy onions in a little bag separately from the burger for deliveries and then everyone can just add those right before eating? Just a thought, I enjoy the food from here, so I am only trying to help, if possible. In any case, thanks a lot!

Egbert
26 februari 2022

Goed eten aardappelen goed gebakken en alles goed op smaak dikke prima👌👌👌👌👌

J
26 februari 2022
bianca wiechers
24 februari 2022
Suzanne
23 februari 2022

Tot vandaag altijd perfect Alleen vandaag kreeg ik het eten bijna een jaar uur nadat ik de melding kreeg dat het onderweg was en dat was te merken want het was zo goed als koud. Het eten zelf was zoals altijd heerlijk en ben tot vandaag altijd meer dan tevreden geweest.

Margreet
23 februari 2022

Heerlijk

Hinnie Oosterhuis
23 februari 2022

Dit was echt een xxxl broodje kebab! Meer dan genoeg. Heeft ons heerlijk gesmaakt. Enig verbeterpunt: we hadden met feta kaas besteld maar die was er niet tussen te vinden.

KMT
22 februari 2022
Jeroen
22 februari 2022

Lekkere kapsalon. Normale portie is al zeer groot.

JdB
22 februari 2022
Carmen Koster
22 februari 2022

Eigenlijk nog nooit geen klachten gehad tot nu.... Normaal is de bestelling ruim voor de geschate bezorgtijd bezorgt, vanavond hebben we iets meer dan een uur op ons eten moeten wachten. (1 broodje döner xl zonder groentes en een kapsalon döner) Bij aankomst bleek dat ook nog niet te kloppen, wat overigens keurig is opgelost na mijn telefoontje. Maar de teleurstelling was groot toen ik aan mijn kapsalon begon, want die was gewoon lauw (tegen koud aan). En tussen de bezorging, bellen en het eten zat nog geen 3minuten en mij kan je niet vertellen dat het in 3minuten zo snel kan afkoelen. Heb na 3 happen mijn kapsalon weg gegooid, en omdat het verkeerde broodje döner ook al al koud was (wat overigens ook lauw was bij bezorging) hebben we het na geleverde broodje döner maar gedeeld (deze werd na 10min na mijn telefoontje al bezorgd en deze was wel goed warm). Had geen zin om jullie weer te bellen omdat ik al een keer had gebeld. Hoop dat het de volgende keer weer zo goed is a

Gert Jan Branger
18 februari 2022

alles goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
18 februari 2022

Altijd top!

Jaap
17 februari 2022

Erg lekker en op afgesproken tijd geleverd

Tapilatu
17 februari 2022

Altijd goed en heerlijk en heel veel. Geweldige toko dit.

Ryan
15 februari 2022

Heerlijk gegeten! Bedankt voor de lekkere maaltijd .

J
15 februari 2022
H
14 februari 2022
Andries
14 februari 2022

Wij zijn al een tijdje vaste klanten, maar dat is nu voorbij: Wij hadden om 18:30 eten ontvangen en gekozen voor contante betaling, maar dit werd vergeten bij het afgeven van het voedsel. Wij zijn nog naar buiten geweest om hem te onderscheppen, maar hij was al weg. 2x gebeld, maar beide keren voicemail. En dan halen ze het in hun hoofd om 1 uur s'nachts aan te bellen terwijl mijn kinderen, vrouw en ik allemaal al liggen te slapen! HOU HAAL JE HET IN JE HOOFD! Je hebt toch mijn telefoon en email om even contact op te nemen ipv midden in de nacht meerdere keren op de deurbel te durven drukken !! + Het eten is zouter dan in het verleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flop
13 februari 2022

Heerlijk eten prima en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
11 februari 2022
B
8 februari 2022
Margreet
7 februari 2022

Al meerdere keren hier besteld,en het is altijd superrr!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
5 februari 2022

Heerlijke baklava met krokant korstje! Rijkgevulde lahmacun. Kortom super!

Dicky Tamminga
4 februari 2022

In de eerste ronde was de salade vergeten( kan gebeuren) die werd keurig babezorgd! Perfecte service!

Kamphuis
4 februari 2022

Super!!!!!!

Regina
4 februari 2022

Heerlijk gegeten. Makkelijk bestellen via de website, status van de bestelling via e-mail, snelle levering. Gaan we vaker doen, een echte aanrader

Haike
2 februari 2022

Goed eten en alles naar wens!

JB
1 februari 2022
Zijlema
29 januari 2022

Snellere bezorging dan was het perfect, het eten was namelijk koud

Dekker
28 januari 2022

Heerlijk broodje doner kom zeker vaker.wel graag op tijd

Ilona
26 januari 2022

Het eten was top(spareribs & mixed grill). Eten op aangegeven tijdstip bezorgt (ook fijn dat je bestelling kunt volgen en weet wanneer de bwzorger komt). Aardige bezorger :)

B
25 januari 2022
C.
23 januari 2022
C.
23 januari 2022
NB
23 januari 2022

Patat was taai en koud. Aardappeltjes lekker knapperig. Vlees v spairribs was mals maar verder niet bijzonder. Fallafel aan de droge kant. Bezorging netjes en volgens de tijd zoals werd aangekondigd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorn Versluis
23 januari 2022

Goede kwaliteit. De bezorging was een kwartiertje later en we hadden veel honger.

Arthur
22 januari 2022

Perfect en snel bezorgd

Djordi
21 januari 2022

Duurde wat langer dan verwacht, kwaliteit wad erg goed!

Alexander
21 januari 2022

Komt niet na wat ze beloven, eerst geen aardappeltjes, wel na geleverd, week later geen pita broodje, niet na geleverd, met de belofte, dit met de volgende bestelling goed te maken, dus weer een week later lauw eten i.p.v. een goed maker ...loze belofte.....komt dus geen volgende week meer.

Cindy
18 januari 2022

Normaal gesproken ben ik tevreden over mijn bestellingen bij Bistro Beiroet. Helaas viel deze week op dat het broodje uit de diepvries kwam waardoor deze taai en onsmakelijk wordt. Iets om als restaurant de volgende keer rekening mee te houden. Er zat wel een royale welgeurende portie patat bij waar we heerlijk van gegeten hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DB
18 januari 2022
peter zeef
17 januari 2022

het eten was lauw,verder was het uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Dijkstra
17 januari 2022

Ondanks een misverstand onzerzijds en een telefoontje alles prima opgelost.Hartelijk dank daarvoor. Groet Jan Dijkstra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouke
15 januari 2022

Altijd goed.

Anita
14 januari 2022
Jessie
14 januari 2022

Normaal bestel ik de doner kapsalon, die super lekker is. Dit keer de kapsalon lamshorma besteld, ook super lekker. Sowieso voor herhaling vatbaar. Ook een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Flop
9 januari 2022

Heerlijk eten prima alleen de kipfilet met champignons ui en gesmolten kaas zat de kaas er niet op voor de tweede keer staat wel op het menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Graaff
7 januari 2022

Prima bestelling, smaakte vers en lekker! Binnen een kwartier geleverd en speciale bestelling goed opgevolgd.

A
6 januari 2022

Super lekker gegeten! De salade kip had heerlijk warm gegrilde kip en de andere ingrediënten waren super vers en knapperig. . Echt overheerlijk! De chicken burger was ook een genot! Al met al is hier bestellen een absolute aanrader! Wij doen het zeker vaker!

M
6 januari 2022
J buitenkamp
6 januari 2022

Zoals altijd!! Uitstekend!! En snel bezorgd

Sietze
4 januari 2022

Prima broodje, warm En op tijd!

B
4 januari 2022
Jurri
2 januari 2021

Deze keer zag het er weer goed uit en zeer smakelijk en nu wel optijd en geen uur wachten maar alles was naar wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RR Dijkstra
2 januari 2021

Ik heb nu 3x besteld bij ze, en echt alledrie de keren was het toppie! Bistro Beiroet behoort nu al tot één van onze favorieten. Het eten zelf heerlijk; vers/ warm/ rijk. (íncl aparte bakjes voor salade en sausjes). Ja, wij zijn zeer verheugd, met zo'n supertent in onze wijk! mvg,

Celebrity
30 december 2021
Wim
30 december 2021

Het was weer. Heerlijk. Super

***
30 december 2021

Al voor de 3e keer achter elkaar ontbrak er iets aan onze bestelling. Erg vervelend

Anna Ramaker
29 december 2021

Bestelling op tijd maar de sausjes salade en het drinken miste. Opnieuw gebeld werd vrij vlot na gebracht. Wel was het eten inmiddels koud geworden. Moest in de magnetron. Niet ok voor aardappelschijfjes en patat. Wordt slap. Dit op de verjaardag van mijn dochter. Teleurgesteld hier over. Koste wel 48 Euro.

Martin
29 december 2021

Snel bezorgd en heerlijk eten

Marjolein
28 december 2021

Bestel hier vaker en het is eten is altijd super qua smaak en kwaliteit. Bezorging altijd op afgesproken tijd. Echt een absolute aanrader!

Flop
28 december 2021

Heerlijk eten prima voor herhaling vatbaar aanrader

B
28 december 2021
Kamphuis
27 december 2021

Zoals altijd heerlijk!!!

Lucienne Dijk
27 december 2021

Eten besteld voor 2e kerstdag. O.a mixgrill. Het was heerlijk en grote porties! Ook de burgers zijn heel lekker! Bezorger kwam op de afgesproken tijd. Aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
27 december 2021

Snel, lekker dus dikke prima. Niks aan veranderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kor Dijkstra
26 december 2021

Het eten was bijna koud toen we het geleverd kregen..Dit hebben we in de oven nog een keer opgewarmd, daardoor waren de aardappelschijfjes hard geworden en he vlees droger...dat was jammer. Wel goed van smaak en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 december 2021

Top

Js
24 december 2021
Susan
24 december 2021

Prima bezorging,netjes op tijd,lekker eten

Greiner
24 december 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd! Super porties. In 20 minuten bezord! Echt een aanraden.

Ster
24 december 2021

Ik ben niet tevreden, ze waren wat vergeten, dat kan. Maar vervolgens hebben we bijna 3 UUR lang op 2 cheesecakes gewacht, dat is echt niet normaal. Zonder dat we iets extra’s kregen als excuus, uiteindelijk smaakte ze ook echt niet goed en is het veel te duur voor wat je krijgt.Ik vond best dat jullie wat mochten doen ter compensatie zoals dat meestal word aangeboden als iemands avond zo enorm lang word opgehouden. Maar dat werd niet aangeboden.

José Eeringa
24 december 2021

Ging niet lekker vandaag. Alhoewel ik 250 meter verder woon moest ik dik anderhalf uur wachten. Ik kreeg mijn patat niet, belde erachteraan en kreeg nabewerking. Kreeg ik aardappelschijfjes en nog steeds mijn patat niet. Jammer want voor de rest is het supergoed eten.

Jolien
21 december 2021

Heerlijk de beste spare-ribs van Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
21 december 2021
Emile
21 december 2021

Snel en heerlijk gegeten!

Wim
20 december 2021

Prima en heerlijk.

Diana Mulder
20 december 2021

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
19 december 2021

Gewoon prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessie
19 december 2021

De beste doner van Groningen. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger

Sandra
19 december 2021

👌🏼😋

B
14 december 2021
J. Klompstra
12 december 2021

Was uit de kunst De hele familie heeft er van genoten. Volgende keer zeker weer

Petra
11 december 2021
DB
7 december 2021
Nol
6 december 2021

Wij hadden de spare rib. Deze waren zo lekker mals 10x beter dan ergens anders top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Dijkstra
5 december 2021

Onze bestelling op 7 nov was heerlijk en veel.De grote bestelling van gisteren viel tegen,alles niet erg warm en de kapsalon was andere patat.Twee patat besteld er was maar 1bij.Een hamburger aan de donkere kant.De smaak was gewoon goed.

Chris
4 december 2021

Best spareribs in town 👌🏼

Ellen
4 december 2021
Kor
4 december 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!!

Bakker
3 december 2021
Wim
3 december 2021

Op tijd en weer heerlijk

Jh kleine
2 december 2021

Alleen het vlees mag iets meer, patat had de overhand. Verder altijd goed tevreden..

Kor Dijkstra
1 december 2021

Lekker als altijd..puntje van aandacht..de pitabroodjes waren zwart..aangebrand dus

Yrza
30 november 2021

Heerlijk gegeten, sommige dingen hadden beter gekunt. Bezorging was top en snel.

J
30 november 2021
Ramona
29 november 2021

De aardappelschrijven waren te lang gebakken en te veel gekruid. Het vlees was wat droog en erg weinig gemarineerd. De bezorger was vriendelijk.

Jurr
28 november 2021

Al eerder goede ervaring. Toen met de mixschotel. Heel netjes de koude en warme gerechten van elkaar gescheiden. Nu gekozen voor een hamburger. De hamburgers bij Beiroet zijn niet te vergelijken met andere cafetaria's. De hamburger was heerlijk, lekker vlees en een lekker en vers broodje. De prijs is zeer netjes voor de hoeveelheid die je krijgt. Ik wil iedereen meegeven, je krijgt geen spijt van bestellen bij Beiroet. Maar bestel niet teveel, de porties zijn ruim.

Kor Dijkstra
26 november 2021

Het was weer erg lekker en meer dan genoeg...tip..geef in het menu de klant keus tussen patat of aardappelschijfjes