Reviews from Bistro Beiroet Groningen

Recent reviews

5.0
Dennis
29 November 2022

Wederom heerlijk eten en super snel geleverd. Echt top!

Paul Abhay
29 November 2022

Super lamachun shoarma.

G
27 November 2022
Janine
26 November 2022

Altijd als we hier bestellen is het eten goed en voldoende!

Noel
25 November 2022

Iets sociale

BB de Vries
25 November 2022
Daniël de Jong
23 November 2022

De kipvleugeltjes zijn prijzig maar super lekker!

Wilfred
22 November 2022
GH
20 November 2022

Bij de schotel zat bijna alleen kippenvel ipv vlees. Ik ben anders gewend.

P
20 November 2022
Richard
18 November 2022

Helemaal top zoals altijd

P
16 November 2022

Jammer geen patat maar gebakken aardappelen terwijl ik dit aangegeven had. Was lekker hoor zoals altijd!

Rita
14 November 2022

Lekker eten, veel en snelle bezorging

Edsel Jansen
14 November 2022

Goed eten en service. Zal in de toekomst weer bestellen. Zeker een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sis
14 November 2022

Bistro Beiroet: snel, betrouwbaar, erg lekker en nog redelijk betaalbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerhard
13 November 2022

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding én snelle bezorging.

M
13 November 2022
Sylvia
13 November 2022

Altijd vriendelijk en op tijd, heerlijk eten,echt een aanrader.

H
12 November 2022

Bezorging was wat later (is niet erg). Echter zowel de spareribs als de bijbehorende aardappelschijfjes waren simpelweg lauw.

E.Kleve
10 November 2022

Prima eten en goed bezorgd👍👍👍

E Angelova
9 November 2022

Super lekker

Nelis
8 November 2022

Vriendelijk en op tijd

F.veenstra
7 November 2022
Bos
7 November 2022

Lekker eten, grote portie.

Meinema
6 November 2022

Heerlijk broodje duner gegeten ,goed gevuld broodje en heerlijk warm

DB
6 November 2022
Ed
5 November 2022

Anderhalf uur gewacht op het eten, dat is lang als je trek hebt. Maar het eten was goed

Ina
4 November 2022

Broodje doner was lekker, menu cheese Beefburger…daarvan was de patat prima. De burger was aangebrand en heel droog en er zat heel veel saus op. Ondanks het ophalen, was het niet warm genoeg. Niet voor herhaling vatbaar

Nicole Vos
2 November 2022

Nog nooit slechte ervaringen gehad hier, heel tevreden!

Mieke
31 October 2022
M
31 October 2022
J
30 October 2022
Michelle P
26 October 2022

Het was weer heerlijk! Tot nu toe nog nooit klachten gehad. Een top tentje dus!

B
24 October 2022
Dirk Jan Dolfing
24 October 2022

Maaltijd was lekker. Aardappeltjes waren wat minder van smaak en koud.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
23 October 2022

Heerlijk spareribs!

Jan
22 October 2022

Fantastische spareribs spicy echt een aanrader

Tony
21 October 2022
E.Kleve
21 October 2022

Het eten zag er goed en lekker uit Alleen waren de Pitabroodjes koud Veder in order

BB de Vries
19 October 2022
Roy
19 October 2022

Altijd goed eten

Paul Abhay
19 October 2022

Was uitmuntend 👍

Paul Abhay
18 October 2022

Was super

Hennie
16 October 2022

Het was een fantastische heerlijke burger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JB
16 October 2022
Greta Fokkens- Cusiel
15 October 2022

Het was geweldig

Marcel Vogelzang
15 October 2022

De lekkerste burgermenu's!!

R
14 October 2022

Snel bezorgd erfgoed gevuld broodje kebab

Jeroe
11 October 2022

De salade en de saus miste bij de spareribs

Mirjam
11 October 2022

Snelle bezorging. Heerlijk eten. Tweede keer besteld. Eerste keer was ook hartstikke lekker en snelle bezorging. Bezorger is vriendelijk. Bestelling lukte in eerste instantie niet maar eigenaar had allerlei andere opties om het alsnog te laten lukken. Uiteindelijk is het gewoon gelukt via de website! Lieve mensen jullie gaan mijn adres vaker op de bonnetjes zien! :) ga zo door.

Richard
11 October 2022
Herman
10 October 2022
Sjoerd
10 October 2022

Prima eten en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Grietje
9 October 2022

Lekker eten. Vlotte bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P
9 October 2022

Was weer heerlijk! Mooie ruime porties. Je krijgt echt waar voor je geld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tony
9 October 2022

Altijd perfect.

B
9 October 2022
Abdullah Yurtmaz
6 October 2022
Hassan kabulah
5 October 2022

Altyd goed eten bezorging binnen een half uur en de bezorgers zijn klantvriendelijk

J
4 October 2022
Anoniem
2 October 2022

Eten was oké. Maar koud, vermoedelijk door de lange bezorgtijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
30 September 2022
Natasja
29 September 2022

De laatste twee keer niet helemaal goed gegaan maar dat hebben ze vandaag helemaal goed gemaakt. Het was weer heerlijk!

BB de Vries
29 September 2022
F.veenstra
27 September 2022

Het was bijna koud

greetje
26 September 2022
DB
26 September 2022
Klaas
26 September 2022

Goed gesmaakt goed op temperatuur.Maar wel een opmerking is er geen spaarprogramma meer bij jullie .we zijn vaste klant en doen iedere week bijna wel een bestelling.Verder alles perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
25 September 2022

Normaal altijd tevreden maar de patat was echt niet lekker, erg droog, droog aan de binnenkant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Flop
25 September 2022

Geweldig lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
24 September 2022

Had aangegeven dat ik GEEN kruiden op de Aardappelschijfjes wou. Was omcirkeld op de bon notabene. In de zak TOCH kruiden er op. BETER OPLETTEN DUS. Teveel kaas. Lamachoun was goed.

Yung
24 September 2022

Mooi werk! Onlangs een recensie achtergelaten dat wij de kwaliteit achteruit vonden gaan en dat dit zo jammer was. Diezelfde avond werden wij door een zeer vriendelijke medewerker opgebeld met uitleg en de melding dat ze de feedback meenamen. Nu opnieuw besteld en heel erg tevreden! De ribs waren lekker mals en de aardappelpartjes goed gebakken. Erg mooi wanneer er open word gestaan voor feedback en er ook wat mee wordt gedaan, toppers! Blij mee!

B
23 September 2022
Regina
19 September 2022

De bestelling werd snel en correct geleverd. Warme en krokante frietjes bij de lahmacun. Een aanrader

JdB
19 September 2022
Cindy
17 September 2022

Gisteravond kebap en gebakken aardappeltjes besteld. Omdat ik het broodje apart wil hebben van de vulling(vlees en groenten) vanwege het sompig worden van het brood en een moeilijk kunnen eten had ik gebeld hoe ik dit het gemakkelijkste kon bestellen. De medewerkster die ik sprak gaf aan dat dit met binnen het formulier ingevuld kon worden of dat ze dit direct kon regelen via de telefoon. Vanwege de betaling is het online besteld en heb ik de volgende tekst ingevuld: ”De broodjes graag apart leveren van de vulling. Gebakken aardappelschijfjes graag met de kruiden die op de patat zitten.” Bij bezorging om 19.00 uur voelden de broodjes zwaar en en roken naar vlees(verpakking niet geopend), er zat een salade in een bak en de aardappelschijfjes waren niet geleverd, dus ik vermoedde dat dit een foutieve bestelling was. Toen ik daarop om 19.05 uur belde kwam de reactie dat ze nog wel even aardappelschijfjes konden nazenden, maar dat dit toch echt mijn bestelling was. Ik ben hier niet

Mieke
16 September 2022

Heerlijk!

Sylvia
15 September 2022

Het eten is netjes en kwaliteit vlees. Bezorging is beleefd en altijd snel.

Jacco Kessels
13 September 2022

Het eten is zeer smaakvol, nu 4 keer besteld en 3 keer was het eten helaas niet warm.

Gerrit
12 September 2022

Prijs-kwaliteit is prima op orde. Dus goed eten, ruime porties en goed betaalbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
11 September 2022
Bert
10 September 2022

Lekker en snel

Gidion
9 September 2022

Spareribs waren te droog en sommige waren verbrand waardoor ik twee stukken niet eetbaar vond Normaal gesproken betere kwaliteit

Tim
8 September 2022

De bezorging was oke en ook snel genoeg. Maar de burger had een hele muffe nasmaak, alsof er schimmel op 1 van de ingredienten zat.

Yung
6 September 2022

Bezorging was top, snel en vriendelijk. We zijn al een tijd lang klant bij jullie en het was altijd echt lekker. De laatste tijd merken we alleen dat de aardappelschijfjes bij de spare ribs te ver doorgebakken zijn en soms zelfs twee keer gebakken. Dit is dan te herkennen aan de witte bultjes op de schijfjes. Dit maakt het er zeker niet lekkerder op. Daarnaast is de kwaliteit van de spareribs ook ongeregeld. Soms zijn ze droog en soms zitten er zelfs verbrande / verkoolde stukjes aan. Erg jammer. Want het voorheen onze vaste tent.

JB
6 September 2022
Flop
4 September 2022

Heerlijk eten alleen knoflook saus extra besteld maar niet gekregen verder was het prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
3 September 2022

Het eten hier is heerlijk!! Vooral de burgers!

Anoniem
1 September 2022
P
1 September 2022

Geweldig zoals altijd!

BB de Vries
1 September 2022
Gabriella
1 September 2022

Decent spare ribs set and delivery! The order arrived within an hour which I think is quite acceptable considering the distance and my experience with other restaurants.

M.verwater
1 September 2022

Erg lekker en echt een aanrader

Suzanne
31 August 2022

Het was weer overheerlijk. En genoeg te eten voor hardwerkende jongemannen.

🐻
31 August 2022

👌🏾

Rj vd
30 August 2022

Zoals altijd snel en lekker eten!

Greta Fokkens
30 August 2022

Het was heel lekker en de bestelling was binnen het half uur in huis. Voor herhaling vatbaar.

Yolanda
30 August 2022

Heerlijke spareribs en het eten was goed warm bij bezorging.

Anthony
30 August 2022

Ja chocomel zijn jullie vergeten te brengen. Baal ik wel een beetje van, want dit is niet de 1e keer. Nu bestel ik wel vaak voor sluitingstijd en dat is ook wel een beetje irritant, maar ik werk helaas vaak in de nacht en eet dus ook soms laat. Maar ik ben ontzettend blij met jullie en heb altijd lekker eten van jullie. Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Alvast een fijne dag gewenst.

De Boer
29 August 2022
Mieke
27 August 2022

Lekkerste burgers van Groningen!

Sandra
27 August 2022

👌

Harma
26 August 2022

De beide soorten lama hun waren lekker. Vlees lekker mals.maar 't was vrijwel KOUD. Hoe kan dit terwijl wij echt dichtbij wonen. Nog geen 5 fietsminuten.. Broodje döner met fetakaas was prima. Dit vlees was gek genoeg wel goed warm. Gevraagd om AARDAPPELSCHIJFJES, kregen patat erbij. 😪 Was veeel te gekruid, daardoor weinig van opgegeten.

Hester
26 August 2022

Heerlijke uienringen.

BB de Vries
25 August 2022
Danny
24 August 2022
JET De Grijs
24 August 2022

Een aanrader. Goede porties En lekker vers eten

BD
23 August 2022
Wilkens
22 August 2022

Super lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
20 August 2022

👌

Dineke
20 August 2022

Was echt weer supergoed! Lekker gegeten.

J.Bolt
19 August 2022

Het was weer heerlijk en snel bezorgd !!!

PHW-L
19 August 2022

Beiroet is intussen mijn favoriet voor een heerlijke burger. De burgers zijn simpelweg perfect en worden consequent op eenzelfde wijze bereid en bezorgd. Heerlijk! Niets aan op of aan te merken en ook de service vind ik super! Aanrader!

Mims
18 August 2022

Goede portie en goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Kevan
18 August 2022

De lekkerste burgers van Groningen!!!!!

J
16 August 2022
Floor
3 August 2022

Altijd goed eten hier! Bezorger was ook vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.Bolt
31 July 2022

Snel geleverd En het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
31 July 2022

Lekker, op tijd, kijken goed naar de opmerking die je toevoegdt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
31 July 2022
Anoniem
29 July 2022

Heerlijke gerechten. Snel geleverd en vriendelijke bezorger.

Harriette
27 July 2022

Ik had een broodje shoarma besteld maar kreeg alleen shoarma

Olaf
26 July 2022

Lekker en snel!

De Boer
26 July 2022
Robert
24 July 2022
Silvia
24 July 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.Bolt
23 July 2022

Heerlijk gegeten en er was genoeg

Marten
23 July 2022

Erg lekker, goede kwaliteit en vriendelijke bezorger!

Natasja
21 July 2022

Heel tevreden

Emy
21 July 2022
Robbert
21 July 2022

Alles goed, aardappeltjes deze keer nog lekker warm en krokant. Dat is wel voor ons enige verbeterpunt. Maar nu dus ok!

Sylvia
21 July 2022

Het eten is smakelijk en goed verzorgd bereid en word snel en beleefd bezorgd. Aanrader

Anoniem
20 July 2022

Altijd heerlijk. Grote porties. Vriendelijke bezorgers.

Wim
20 July 2022

Lekker eten en optijd bezorgd 👍

Goula
19 July 2022

Aardige medewerkers en het eten was ook heerlijk!

JdB
19 July 2022
Mieke
14 July 2022

Zoals altijd: top!

Kyra
14 July 2022

Hele smaakvolle burger en lekkere knapperige patatjes. Echt top.

Marjolein
13 July 2022

Voor de zoveelste keer was de bestelling niet compleet. Nu ontbraken de sausjes en het drinken bij het kindermenu weer. Kwaliteit is uitstekend maar de bestelling is zelden compleet bij bezorging.

Marloes
13 July 2022

Heerlijke spareribs zoals altijd. Lekker mals alleen de aardappelschijfjes en/of patat is altijd ellende.. veel te hard en vaak ook vergeten

JB
12 July 2022
Frank
9 July 2022
Lucas
9 July 2022
Anoniem
8 July 2022

Altijd lekkere burgers en patat met patat kruiden.

Suzanne Heil
8 July 2022

Super weer geregeld en het smaakte heerlijk

Angie
7 July 2022
Ot
5 July 2022
357336
5 July 2022

Bezorgers zijn hier altijd niet zo klantvriendelijk ze lopen binnen 4 seconden alweer snel weg . Ik bestel 2 verschillende dingen komt het samen in 1 bakje terwijl het voor 2 personen is ? Niet echt logisch en vervelend

JDB
5 July 2022
Robbert
4 July 2022

Bestellingen altijd ok, hoeveelheid altijd royaal! Enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is de aardappelschijfjes op temperatuur houden. Als je ze afsluit worden ze slap.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans
3 July 2022

Kalf spareribs waren niet goed van kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F.veenstra
3 July 2022
Velleman
3 July 2022

Döner broodje als altijd dikke 10 Patat helaas veel te hard gebakken en veel te veel kruiden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Voornhout
3 July 2022

Snel geleverd en het was lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.
3 July 2022

Was verrukkelijk! Kalfs spareribs waren mals en meer dan genoeg aardappelschijfjes. Ga zeker vaker bestellen of afhalen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N. Kauffman
3 July 2022
Suzanne Heil
30 June 2022

het smaakte weer goed. en ook de hoeveelheid gewoon harstikke fijn. de jongens hebben goed gegeten.

Eva
28 June 2022

Snelle bezorging, belde vriendelijk toen hij voor de deur stond. En het eten was lekker! Toch bovengemiddeld voor wat je verwacht bij 'snack voedsel' zal ik maar zeggen;) Ik ga er zeker opnieuw bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
28 June 2022

Voor het eerst besteld. Ik vond de broodjes Doner feta en Donner xl lekker en smaakvol. Bezorging was beleefd en netjes op tijd. Aanrader je krijgt onzettend veel vond ik.

J
27 June 2022
Mo
27 June 2022

Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

BB de Vries
24 June 2022
K.de Vries
24 June 2022

Op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit, het was over heerlijk!

Demelza
23 June 2022

Smaakte heerlijk

Aliaa
23 June 2022

Ik heb twee cola besteld en heb maar eentje ontvangen maar voor de rest was het heerlijk burgers maar dat is wel de tweede keer dat dit gebeurt

Suzanne Heil
22 June 2022

We hadden genoeg om te eten. En het smaakt heerlijk. Bedankt voor de lekkere maaltijden.

Drew
22 June 2022

Echte mixed grill in tegenstelling tot sommige andere restaurants. Super goed en smaakvol bereid. Snel bezorgd. Helemaal top!

Richard
22 June 2022
Mike
21 June 2022

De kwaliteit was goed, maar de bezorger was chagrijnig en nam het geld aan keek boos en ging weg

DB
21 June 2022
T Oosterbaan
19 June 2022

Heel lekker broodje en heel goed gevuld

Anoniem
18 June 2022

Lekkere burgers , altijd goed warm en mooi op tijd.

Robert Rozema
17 June 2022

Broodje doner gehad. Heerlijk en wat veel vlees erbij. Top

JB
17 June 2022
F.veenstra
14 June 2022
Shirley Sipsma
14 June 2022

Wij hebben al een aantal keer de spareribs besteld... En die zijn geweldig. Nooit meer ergens anders besteld. Smaak is perfect Bezorging snel Top dus!!!

Daniel Eeringa
14 June 2022

Lekker

Mieke
10 June 2022

Was weer erg lekker, net als altijd. En supersnel bezorgd.

peter zeef
9 June 2022

het eten was heerlijk,klasse vooral zo doorgaan.

Geert
7 June 2022

Heerlijk eten, voldoende en ook nog warm bezorgd

JD
7 June 2022
Arthur
6 June 2022

Eten is altijd goed! De burgers kan geen restaurant in de stad aan tippen. Gister wel een kapsalon vergeten te leveren dus gebeld en met spoed nageleverd.. top weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Vries
4 June 2022

Ik heb al meerdere keren hier eten besteld en het was altijd perfect! Meer zoals bij elk bedrijf kan er eens wat verkeerd gaan, en dat mag. Vandaag misten wij een product bij ons gerecht. Na een telefoontje stond de bezorger binnen 15 min. voor de deur! Klasse bistrobeiroet!👍 tot de volgende keer!!

Keimpema
2 June 2022

Het eten is te vroeg bezorgd en het was niet op de aardappelen na niet warm genoeg

Mark
2 June 2022

Matige en tevens niet echt malse spareribs in vergelijking tot alle overige bestellingen die ik bij jullie heb gedaan.

Saskia
1 June 2022
B
31 May 2022
M. Tidey
30 May 2022

Ik vond alles goed.

Flop
29 May 2022

Heerlijk eten prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

angelo
29 May 2022
BB de Vries
28 May 2022
JDB
24 May 2022
aldrijon
23 May 2022
RC Mulder
21 May 2022
Renate
21 May 2022

Heerlijk gegeten! De porties zijn ruim, en van goede kwaliteit. Alles is netjes verpakt.

Jacko
21 May 2022

Zeer tevreden,smaakvol en op tijd bezorgd!

henk kremer
21 May 2022

de spareribs waren heelijk .maar de shoarma zat er niet bij helaas . wel 2 bakjes knoflook . groet henk

PHW
19 May 2022

Deze beoordeling schrijf ik over een aantal bestellingen waarbij deze bestelling de 3e op rij is die geweldig goed was! Ik heb een aantal bestellingen gehad waarbij de burger van binnen niet gaar van was en van buiten zwart verbrand. Aardappelschijfjes niet bezorgd, Rare bittere smaak aan een burger. Omdat vooral de burgers niet op consequente wijze werd gemaakt/bezorgd heb ik een periode niet meer besteld. Nu een paar x een burger besteld die perfect is bezorgd en werkelijk heeeerlijk!! Prijzig, maar wanneer consequent juist gebakken en bezorgd, meer dan je geld waard! Dus tijd voor deze beoordeling ;-)

KJ
17 May 2022
DB
17 May 2022
Klaas Schut
16 May 2022

Helaas nu al de 2de keer dat het eten hier koud wordt bezorgd.De bestelling zelf prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Isabel
14 May 2022

Heerlijk eten altijd klaar op de gevraagde tijd. Zeker aan te raden!

Mieke
14 May 2022
harrie
14 May 2022

heel lekker

Richard
11 May 2022
peter zeef
11 May 2022

helaas was het eten koud,te laat bezorgt.

Gideon Nagtegaal
10 May 2022

Beste Mexican Crispy Chicken burger die ik gegeten heb. Doe hem inmiddels wekelijks. Helemaal lekker. En heel snelle en altijd vriendelijke bezorging. Ook in de uren dat eigenlijk niemand een burger wil rondbrengen. :-)

J
10 May 2022
Shirley Sipsma
9 May 2022

Altijd goed eten, Heerlijk!!!! En ook belangrijk, Goede porties, je hoeft niet bang te zijn dat je tekort komt. Je hoeft geen uren te wachten , want de bezorgtijd is hartstikke goed. Snelle levering... Dikke prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
9 May 2022

Spareribs normaal super. Bestel vaak. Gisteren niet door te komen. Taai vlees. Misschien andere spareribs van leverancier. Verder altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dees
8 May 2022
Pieters
7 May 2022

Het is mij nu al een paar keer overkomen bij een bestelling dat ik geen saus erbij krijgt gisteren een bestelling gedaan zit er geen bakje salade bij begint nu erg vervelend te worden beter opletten!!!!! ben nu geneigd niet meer te betalen via ideal maar bij de deur zodat ik eerst kan controleren of alles erin zit want je betaalt er wel voor!!!!

BB de Vries
5 May 2022
Danny
5 May 2022

Eten is altijd goed hier!ben nog nooit teleurgesteld aanrader om hier wat te bestellen!!

Wim
4 May 2022

Optijd bezorgd. En weer heerlijk.

Mieke
3 May 2022
KJ
3 May 2022
DB
3 May 2022
Liesbet Heida
2 May 2022
Visser
2 May 2022
Kamphuis
1 May 2022

Super lekker en zeer snel bezorgd!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurice
1 May 2022

Top zoals altijd!

Harma
1 May 2022

De lamachoun en de kapsalon waren prima. Alleen bij beide leek de salade die er over verwerkt zat, niet helemaal vers. Begon al bruin te worden. Hebben het niet opgegeten. Vlees was prima

Goedhart
27 April 2022
M
27 April 2022
Martin
25 April 2022

2e keer dat ik hier besteld heb en 2e keer dat ik veel te veel eten kreeg. Snel geleverd en lekker. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Gerrit
25 April 2022

Prima kwaliteit-prijs verhouding.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

flop
24 April 2022

Heerlijk prima eten alleen de salade was niet vers jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tanja
24 April 2022

Snelle bezorging Eten was goed warm/heet. Goede kwaliteit en hoeveelheid

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
24 April 2022
Loes
24 April 2022

In één woord: top!

Jp
22 April 2022

Heerlijk gegeten echt een aanrader!! Ook zeer snel bezorgd!! Ga hier zeker weer bestellen.

Deborah
20 April 2022

We kwamen door het tegezittende verkeer een half uur later dan gepland de bestelling ophalen, werden netjes gebeld of we het kwamen halen of dat er online iets verkeerds was aangeklikt, ipv halen bezorgen. Half uur later dus pas opgehaald. Er werd opnieuw patat gebakken en de donner en de kapsalon waren warm gehouden en lekker.

Oliver
19 April 2022

Verkoolde hamburger en weinig kruiden over de patat.

J.Jansen
18 April 2022

Bestel vaker hier en normaal gesproken krijgen ze van mij 5 sterren. Alleen vandaag niet. Ik kreeg mijn box binnen en de patat was slap en koud net als de shoarma. Erguh jammer , want normaal is het altijd wel goed.

Roy
18 April 2022

snelle bezorging👍🏼 goeie schotel. tevreden.. 👍🏼

Jacquelien
17 April 2022

Had verkeerde bestelling gekregen maar binnen q0 minuten al nieuwe thuisbezorgd gekregen. Super service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lor
16 April 2022

Goed eten en snelle bezorging. Spareribs zijn een aanrader, zijn namelijk een van de lekkerste van Groningen!

N
16 April 2022
Birza
14 April 2022

Broodje Shoarma, Cheesecake, Baklava, Fernandez cherry. Bezorging mooi op tijd. Goede hoeveelheid eten en prima smaak. Fernandez lekker koud. Nadeel van bezorgen blijft eten niet echt heet dus flink door eten want anders is het vlees koud en minder smaakvol.

Raymond pieters
12 April 2022

Broodje was lekker maar koud!!!

J
12 April 2022
Haan
11 April 2022

Twee keer broodje döner gehad, goed gevuld goed klaargemaakt ,lekker

Natasja
11 April 2022

Het duurde langer dan gezegd, niet bereikbaar en de hamburger zwom in de saus. Erg jammer. Eerder besteld toen was het wel goed. Jammer dat jullie hierover niet bereikbaar waren. Burger ligt nu in de kliko.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
10 April 2022

Altijd snel bezorgd en vriendelijke bezorgers! Eten is altijd warm en van goede kwaliteit. Een tevreden klant!

Ronald
10 April 2022

De eten was niet warm en patat was ook niet vers

R K
8 April 2022

Dikke prima!

Anme
6 April 2022

De spareribs waren heerlijk mals. Ga zeker weer bestellen bij Bistro Beiroet.

DB
5 April 2022
Danny
5 April 2022
Lynn
3 April 2022
jetty hoving
3 April 2022

ik trof diverse harde stukjes in mn shoarma waaronder een stukje bot

Ciarra
31 March 2022

Het eten is altijd vers en heerlijk bereid! Aardige bezorgers en vaak snel bij je thuis bezorgt.

peter zeef
29 March 2022

zo als gewoonlijk was het eten weer zeer lekker,jullie verdienen een 10met een griffel.gazo door.

Anoniem
29 March 2022

We bestellen regelmatig eten bij Beiroet en altijd op tijd en dan weer heerlijk eten.

DB
29 March 2022
Jacquelien
27 March 2022

Het was weer lekker.

Anoniem
27 March 2022
Karin
26 March 2022

Lekker gegeten. Meer dan genoeg.

Steve
26 March 2022

Eten was heerlijk.en lekker veel.

Anoniem
25 March 2022

Kwam eerder aan dan verwachte tijd. Altijd heerlijke hamburgers. Zeer tevreden. Wij bestellen hier graag.

Gispen
24 March 2022

Onze bestelling werd op het verkeerde adres bezorgd. Gelukkig was de bewoner zo vriendelijk om de bestelling bij ons te brengen. Ook miste er een onderdeel van de bestelling. Nadat we bistro beiroet hadden gebeld werd dit snel (op het goede adres) bezorgd. Het eten was overigens heerlijk!

Marvin
23 March 2022

Lamachun was niet goed. Ben er momenteel ziek van.

Anoniem
22 March 2022
JdB
22 March 2022
José
19 March 2022

Het was zoals gewoonlijk weer fantastisch

Elly
19 March 2022

Het was wederom heerlijk!!!!

anoniem
19 March 2022

spareribs waren niet zo mals als andere voorgaande keren. naar mijn idee misschien te lang gegrild. aardappelschijfjes veel te veel kruiden . kortom : we zijn beter gewend .

RJ Reinders
18 March 2022

Lekker eten, ook voor de kinderen. Altijd snel bezorgd!

C.d. Oldenburger
16 March 2022
O
15 March 2022
JB
14 March 2022
Leertouwer
14 March 2022

Maaltijden zeer compleet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Voornhout
13 March 2022

Lekker eten !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yannick
11 March 2022

Added several notes to include the sauce, but no sauce was included

Cindy
10 March 2022

Bestelling was warm en snel geleverd. Helaas viel op hoeveel donkerbruin gebrandde stukken döner er in het broodje zaten. We hebben uiteindelijk van beide broodjes een 5e deel van het vlees moeten afhalen om eetbaar te zijn. Jammer, het is niet de norm bij Bistro Beiroet.

Ka
10 March 2022

Snelle bezorging. Heerlijk eten en lekker warm. Blijft een aanwinst voor Beijum

T. Oosterbaan
10 March 2022

Het was echt heerlijk en een zeer ruime portie

J
8 March 2022
Henk
7 March 2022

Bestelling was eerste keer, maar er zullen nog vele volgen. Zeer goed en mooie grote portie`s.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

rein schuitema
6 March 2022
Lynn
6 March 2022