Reviews from Bistro Beiroet Groningen

Recent reviews

5.0
Anoniem
12 July 2024

Bestelling was veel te laat. Net geen 2 uur gewacht

Henk
12 July 2024

Patat en shoarma was lauw/warm en vlees was droog. besteld 17.01 bezorging melding 17.17 was snel bezorgd

TC
11 July 2024

Spareribs waren taai met stugge vel eromheen. Niet gewend van jullie. Ook de bezorger was niet vriendelijk. En ik had voor 18.15 uur besteld en hij stond al om 17.55 voor de deur. Had het tijdens het rijden besteld en was net thuis. Bestel niet voor niets om 18.15 uur. Voor hetzelfde geld was ik nog niet thuis geweest.

JB
9 July 2024
Raii
8 July 2024

🫡🫡🤩🤩

Pieter
8 July 2024

We bestellen hier wel vaker. Goede kwaliteit, ruime porties en netjes op de aangegeven tijd bezorgd. TOP, TOP, TOP.

Shannon
5 July 2024
Queen M 👸🏽
4 July 2024

Het eten was echt HEERLIJK, als je lekker wilt eten zou ik SOWIESO hier gaan bestellen 🥰😜

Boerema
3 July 2024
Rita
2 July 2024
JdB
2 July 2024
Mirjam
29 June 2024

Kibbeh was heerlijk! De burgers waren qua smaak top, maar de hoeveelheid saus maakten de broodjes was zompig, dus iets minder saus of ander broodje zou het perfect maken! Zeker voor herhaling vatbaar om andere gerechten uit te proberen!

Hoi
28 June 2024
Mike Lo-A-Njoe
23 June 2024

De lamachun die ik heb besteld was qua kwaliteit prima, alleen ik had ingevoerd om rond 18.15 mijn bestelling te krijgen. Ecter was het geval dat ik deze niet ontving tot 15 minuten hierna (18.30). Ik woon op 4 minuten loopafstand dus reistijd zou geen probleem moeten zijn, boos ben ik niet het is gewoon een verbeterpuntje voor jullie. En jullie zetten op de rekening plastic tasje terwijl ik geen plastic tasje heb ontvangen. Ik vind het beter zonder plastic, maar dan hoef ik ook niet te betalen voor het plastic tasje. Dus ik zou het veranderen naar papieren tasje. Fijne avond Groetjes, Mike Lo-A-Njoe

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DB
21 June 2024
BB de Vries
12 June 2024
H
11 June 2024

Kwaliteit altijd goed. Maar 3 sterren omdat ik geen pittige spareribs kreeg vandaag maar zoete. Niet meer gebeld omdat ik geen tijd had om nog te wachten op nieuwe. Kan gebeuren

DB
10 June 2024
S
9 June 2024

Drinken niet geleverd. Contact gehad met bezorger hierover die gaf aan dat het bezorgd zou worden vervolgens niemand meer gekomen

Leo Prins
3 June 2024

Ook deze kapsalon was weer voortreffelijk, wat moeten we zonder Bistro Beiroet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
2 June 2024

Nog nooit zo n lekkere beef burger gehad!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JdB
2 June 2024
Flip
1 June 2024

Normaal altijd goed maar nu friet was niet warm crispy chicken was plat gedrukte en waarom voor plastic tas betalen terwijl het in een papieren tas zit dat klopt niet

T
1 June 2024

Eten was niet erg warm meer toen het bezorgd werd.

C.
31 May 2024
Myrthe
31 May 2024

Beste spareribs van Groningen!

C
30 May 2024

Snel bezorgd en wederom super lekker

Nicole Hofman
29 May 2024

Deze keer via hun eigen site besteld en 100 z beter dan via thuis bezorgt nu snel en lekker warm

L H A
29 May 2024

Heerlijk warm eten! Het was super vullend, heb er van genoten!

Cindy
28 May 2024
Suzanne
26 May 2024

Smaakte verrukkelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JB
26 May 2024
A.P
21 May 2024

Ik heb nog nooit een klacht gedaan over jullie eten Maar de hamburger was erg droog en koud en de schijfjes waren veel harde tussen Altijd goed van jullie Maar deze keer helaas stuk minder

TevredenBurgerEter
19 May 2024

Voor 2 personen de Mexicaanse burgers besteld. Bleken fikse broodjes. Errug lekker. Ook de Spicy Special Sauce. En de topping met extra knapperige tortilla chips. Eerdere ervaringen bij hen ook prettig. Hun knoflookaliolie en (gegrilde) kip als onderdeel van een gerecht een tip. Net als hun baklava.

DB
17 May 2024
Marit
14 May 2024

Het eten was zo als altijd heerlijk.

anoniem
12 May 2024
Kruisdijk
12 May 2024

Eten en smaak is echt fantastisch! Helaas voor de 2e keer de extra bestelde pitabroodjes vergeten mee te leveren.

Ingrid
11 May 2024

Heerlijk eten, snelle bezorging, goede prijs

Sandra
11 May 2024
T
9 May 2024

Normaal gesproken erg lekker, maar de hamburgers waren te lang gebakken

Pauline
9 May 2024

Het was weer heerlijk en pittig 🔥👊😎

Janet
9 May 2024

Prima eten alleen beetje raar dat je 25 cent voor een plastic tasje moet betalen terwijl het een papieren tas is.

DB
9 May 2024
Anita
8 May 2024

Zeer snelle bezorging van heerlijk eten. En mooie grote porties.

Roelof
8 May 2024

Uitstekend service & kwaliteit eten. Zeker een aanrader.

Frans Veenstra
8 May 2024
Christiaan Koning 👑
4 May 2024

Wederom super lekker gegeten. De doner schotel speciaal was rijkelijk gevuld met vlees en groenten. En als toetje heerlijke baklava. Een echte aanrader om hier te bestellen.

Aron Keizer
4 May 2024
De Boer
3 May 2024
Marco
30 April 2024

Gewoon de best Doner van Grunn...

Suu
29 April 2024

Alles was naar wens! Snel bezorgd en het smaakte heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Flop
28 April 2024

Heerlijk eten zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jermain
27 April 2024

Had erg laat besteld maar het eten kwam erg snel en ook nog warm aan.

Edwin
25 April 2024

De bestelling was bijna 20 minuten te laat. En het eten was zo goed als koud. Wel jammer normaal altijd wel goed.

Jacko
25 April 2024

Bestellen ging snel en makkelijk en het eten werd mooi op tijd gebracht. En het allerbelangrijkste... het was echt overheerlijk!

Chrissie
24 April 2024

Kipfilet was wat aangebrand en de patat iets te hard gebakken. Voor de rest wad de kapsal8n kipfilet goed.

Janneke
24 April 2024

Bezorgen duurde lang, patat kwam koud aan. Burgers waren gefrituurd, droog en de groente op het broodje verlept. Al met al niet lekker gegeten

Catrien
22 April 2024

Snelle bezorging, heerlijk gegeten een dikke tien+

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harma
19 April 2024
JB
19 April 2024
A
18 April 2024
Lizzy
17 April 2024

Eten was echt superrrr lekker Vriendelijke bezorger extra fooi

Cindy
15 April 2024

Het zou fijn zijn om een afbeelding te zien bij de bestellingen. In de lijst lijken de gerechten nogal op elkaar. Eerdere bestellingen die in een ronde schaal met groenten geleverd werd blijkt niet de huidige maaltijd te zijn. Het was smakelijk, maar ik kies graag op het oog.

Lucette
15 April 2024

Zoals altijd uitstekend!

Leah Bakker
15 April 2024

Naar aanleiding van het artikel op Sikkom, besloten mijn zoon en ik om eens bij jullie te bestellen. Wat waren we verrast door de heerlijke smaken, de diverse bijgerechten, de hoeveelheid en bezorging! Eindelijk een bezorgservice die echt lekkere, sappige lamskoteletten brengt, jullie aioli en tzatziki zijn met liefde gemaakt. We hebben genoten, nahn nahibuk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

An
14 April 2024

10/10 zoals altijd, maar ik had extra kaas er bij besteld voor €1 maar niet er in gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
14 April 2024

Erg lekker, goede service, vriendelijk personeel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob Gras
13 April 2024
Michael
12 April 2024

Geen verbeterpunten super goede kwaliteit eten

Annie
12 April 2024
Anneke
12 April 2024

Heerlijk gegeten Vlugge bezorging

Herbert
11 April 2024

Prima op tijd en erg lekker

Willem Buitenkamp
11 April 2024

Patat besteld zonder kruiden niet gekregen en de bestelde sauce niet gekregen.

Christa
9 April 2024

Eten is top.

JdB
9 April 2024
Flop
6 April 2024

prima broodjes chrispy chicken heerlijk.

b
3 April 2024
Sis
2 April 2024

Lahmachun doner met paprika, ui, kaas etc. Weinig groenten, lahmachun 'nattig'. Kapsalon prima. Tsatziki klein bakje met 1 broodje. Smaak, verpakking, bezorging allemaal prima.

Linda
1 April 2024

Super lekker,en snel geleverd

Mike Lo-A-Njoe
31 March 2024

Het eten was lekker, maar het enige is dat jullie in jullie prijs "plastic tasjes" mee rekenen. Echter krijg je een papieren tasje. Gewoon ff een verbeter puntje. Groet, Mike Lo-A-Njoe

Marc
30 March 2024

Het was zalig en ruim op tijd. Bedankt

C.C
29 March 2024

Food was delivered on time and was very tasty.

Joël
24 March 2024

Toch maar een keer een recensie schrijven, na al herhaaldelijk hier te hebben besteld. Die laatste zin zegt genoeg: de kwaliteit is hier altijd goed! Het eten komt warm aan, binnen verwachte tijd. Eens in de zoveel tijd bestel ik eens kalfs spareribs, en op dit moment is Bistro Beiroet altijd degene waar ik bestel. De marinades zijn heerlijk, het vlees is boterzacht en heeft een heerlijke grillsmaak. Royale portie, ook zonder bijbestellen van 150g extra. De kleine toevoeging van een doekje voor de handen vind ik ook erg netjes. Als ik dan één feedback punt zou geven, dan zou ik het fijn vinden als de spareribs ontvliesd worden. Zeker bij kalfs spareribs is het vlies erg taai. Maar ik trek het vlies er altijd af en heb een hele blije viervoeter daarna :) (geef je hond nooit de botten!). Samengevat, absoluut een aanrader!

Jimmy
24 March 2024
Ashyra
23 March 2024
DB
22 March 2024
Frans
20 March 2024

Wat een top broodje döner feta zeg👍👍👍

Flop
18 March 2024

Heerlijk prima eten.

De Leeuw
18 March 2024

Snel geleverd en lekker gegeten 😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
16 March 2024

Eten is lekker maar begrijp niet waarom je 25 cent moet betalen voor plastic tasje terwijl je papieren tasje krijgt

Roos
15 March 2024
Edwin
14 March 2024

Het eten werd koud en nat aan geleverd en de bakjes saus lagen door de hele tas verspreid en dat terwijl we amper 300 mtr er vandaan wonen normaal is het wel goed maar dit keer niet

LdeJ
13 March 2024

Snel bezorgd Heerlijk gegeten

G. Bekkers
10 March 2024

Een bijna koude burger, is eigenlijk nooit lekker wat verlepte sla erover maakt m helemaal smakeloos.

Herbert
9 March 2024

Snel bezorgd

A.P
8 March 2024

Was goed Alleen de patat was hard Dat was jammer

Kc
3 March 2024
De Boer
3 March 2024
C.C
3 March 2024

Bezorger was aan de late kant, maar eigenaar belde om dit door te geven dat stel ik zeker op prijs! Het eten was erg op smaak, jammer dat het eten lauw was bij aankomst.