Avaliações de Bistro Beiroet Groningen

Avaliações recentes

5.0
N
27 janeiro 2023

Helaas redelijk koud , was een halfuur onderweg en normaal 5 min . Bezorger teveel bestellingen mee

Erwin
25 janeiro 2023

Het duurde wel heel lang. Het eten was ook ijskoud. Ik heb wel eens beter gehad hier

F.veenstra
22 janeiro 2023
Otto Kloosterman
22 janeiro 2023

Eten goed warm en op tijd bezorgd. Echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B de Vries
22 janeiro 2023
familie Huizinga
21 janeiro 2023

Gewoon heerlijk, echt goed eten

De Boer
21 janeiro 2023

Altijd heel erg goed, wat je ook besteld!

Roos
21 janeiro 2023

Het was heerlijk!

Gh
21 janeiro 2023

Dit x helemaal in orde!

Lilian
20 janeiro 2023

Super lekker eten

Jessie
17 janeiro 2023

Goede snelle bezorging met een vriendelijke bezorger

Patrick
16 janeiro 2023

Het eten is goed, alleen word er bij elke bestelling wel iets vergeten. En jammer dat er bij lange wachttijden niets vermeld wordt in de bestelstatus.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JB
15 janeiro 2023
Gh
15 janeiro 2023

Het duurde 1 5 uur voor het bezorgd werd en toen zaten de pita broodjes er niet bij. Die werden nog een uur later alsnog bezorgd, en hebben we direct weggegooid, aangezien de rest al op was. Jammer, mislukte maaltijd

Rita
10 janeiro 2023

Was weer lekker

PJ
10 janeiro 2023
Todor Vasilev
9 janeiro 2023

Criminally underrated, I've been living in Groningen for 2 years and thought that time I've been/ordered from many places. This one has a lot of diversity and quality for a fair price. Previously I tried the burgers and they were amazing, duner box is the best in town and the xl duner is really big and not shy from vegetables. Im yet to visit the restaurant but I recommend to everyone who like duner and burgers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Klaas
8 janeiro 2023

Helaas waren de lamachuns weer koud.Dit is niet de eerste keer vandaar dat we er nu melding van maken.

PLHW
7 janeiro 2023

Heerlijke burgers, fijne service!

Henny
6 janeiro 2023

Snelle bezorging. Uitstekend gesmaakt!

De Boer
6 janeiro 2023
Jansen
4 janeiro 2023

Snelle bezorging lekker eten, vriendelijke bezorgers

B de Vries
4 janeiro 2023
Mirjam
2 janeiro 2023
Martijn
2 janeiro 2023

Wederom gewoon weer goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart
2 janeiro 2023

Echt heerlijk!!! alleen geen sausje. Maar die had ik zelf wel 😉

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
1 janeiro 2022

heerlijke portie (kalfs)spareribs gehad met een snelle en vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pieter
31 dezembro 2022

Prima eten. Snel bezorgd en ruime porties.

DB
31 dezembro 2022
A
27 dezembro 2022

Altijd even lekker

Robert Bos
27 dezembro 2022
Martin
26 dezembro 2022

Onder andere een sandwich kipfilet met salade, libanese augurken en knoflook allioli besteld. Bij levering zat er patat tussen. Niet lekker. Als dat in de beschrijving had gestaan had ik het niet besteld. Beetje jammer. Verder was het eten wel erg lekker. Snelle levering.

Prive
25 dezembro 2022

Snel en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
25 dezembro 2022

Het was lekker, warm en een beste portie. We hebben lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D.
25 dezembro 2022

Wat een heerlijke maaltijd, we waren aangenaam verrast, alles top👍🏽👍🏽👍🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra Schepel
24 dezembro 2022

We hebben onze bestelling 45 minuten later gekregen dan gepland. Ook nog achteraan gebeld, het was erg druk...ik vind 3 kwartier wel heel erg te laat. Eten smaakte prima trouwens

Wie
24 dezembro 2022

Eten is heerlijk, kruiden die worden gebruikt doen je denken of je daadwerkelijk in het midden oosten een maaltijd hebt besteld.

Tineke
23 dezembro 2022

En weer niet warm. Het smaakt heerlijk maar waarom het eten altijd lauw moet zijn????

BB de Vries
23 dezembro 2022
Ess
23 dezembro 2022

This niet echt warm. Wel veel eten!!

Hollander
21 dezembro 2022

Super gegeten ga zo door

Elles
18 dezembro 2022
Tony
18 dezembro 2022
De Boer
17 dezembro 2022
Timson
17 dezembro 2022

Top kwaliteit zoals altijd

Peter Dob
16 dezembro 2022

Heb vanavond heerlijk genoten van een broodje kip donor. Waanzinnige kwaliteit en super snel bezorgd. Aanrader !!!

Ad
16 dezembro 2022
Frank
15 dezembro 2022

Heerlijk broodje, alleen jammer dat ze mijn saus waren vergeten.

Gerrit
14 dezembro 2022
Cindy
13 dezembro 2022

Het valt op dat maaltijden consequent niet voldoen aan de bestelling. Vorige keer al veel moeite om mijn bestelling goed te krijgen. Gisteravond was er weer iets niet goed. Nu ging het om het toevoegen van de feta, maar het is het principe. Na bellen gaf ik de reactie dat feta nazenden of 0,50 retour voor mij voldoende was. De keuze van BB was een nieuw broodje maken. Uitstel van 30 minuten terwijl mijn gezin al at.

GH
13 dezembro 2022

Het vlees was lekker, maar er waren de bijbehorende aardappelschijfjes niet bij. Na mijn klacht kwamen die een half uur later. Jammer.

Tineke
12 dezembro 2022

Het eten was weer top heerlijk van smaak. Alleen jammer dat het eten niet meer heet was.

Jaron
11 dezembro 2022

Snelle service, lekkere spareribs en lekker warme aardappelschijfjes

M
10 dezembro 2022
Jessie
6 dezembro 2022

Lekkere gegrilde vlees op de sandwich en lamachun. En een super snelle bezorging. Ben sowieso al vaste klant hier.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BDJ
4 dezembro 2022
Somy
3 dezembro 2022
Gerrit
3 dezembro 2022

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Paul Abhay
1 dezembro 2022

Mix grill super uitmuntend

Dennis
29 novembro 2022

Wederom heerlijk eten en super snel geleverd. Echt top!

Paul Abhay
29 novembro 2022

Super lamachun shoarma.

G
27 novembro 2022
Janine
26 novembro 2022

Altijd als we hier bestellen is het eten goed en voldoende!

Noel
25 novembro 2022

Iets sociale

BB de Vries
25 novembro 2022
Daniël de Jong
23 novembro 2022

De kipvleugeltjes zijn prijzig maar super lekker!

Wilfred
22 novembro 2022
GH
20 novembro 2022

Bij de schotel zat bijna alleen kippenvel ipv vlees. Ik ben anders gewend.

P
20 novembro 2022
Richard
18 novembro 2022

Helemaal top zoals altijd

P
16 novembro 2022

Jammer geen patat maar gebakken aardappelen terwijl ik dit aangegeven had. Was lekker hoor zoals altijd!

Rita
14 novembro 2022

Lekker eten, veel en snelle bezorging

Edsel Jansen
14 novembro 2022

Goed eten en service. Zal in de toekomst weer bestellen. Zeker een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sis
14 novembro 2022

Bistro Beiroet: snel, betrouwbaar, erg lekker en nog redelijk betaalbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerhard
13 novembro 2022

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding én snelle bezorging.

M
13 novembro 2022
Sylvia
13 novembro 2022

Altijd vriendelijk en op tijd, heerlijk eten,echt een aanrader.

H
12 novembro 2022

Bezorging was wat later (is niet erg). Echter zowel de spareribs als de bijbehorende aardappelschijfjes waren simpelweg lauw.

E.Kleve
10 novembro 2022

Prima eten en goed bezorgd👍👍👍

E Angelova
9 novembro 2022

Super lekker

Nelis
8 novembro 2022

Vriendelijk en op tijd

F.veenstra
7 novembro 2022
Bos
7 novembro 2022

Lekker eten, grote portie.

Meinema
6 novembro 2022

Heerlijk broodje duner gegeten ,goed gevuld broodje en heerlijk warm

DB
6 novembro 2022
Ed
5 novembro 2022

Anderhalf uur gewacht op het eten, dat is lang als je trek hebt. Maar het eten was goed

Ina
4 novembro 2022

Broodje doner was lekker, menu cheese Beefburger…daarvan was de patat prima. De burger was aangebrand en heel droog en er zat heel veel saus op. Ondanks het ophalen, was het niet warm genoeg. Niet voor herhaling vatbaar

Nicole Vos
2 novembro 2022

Nog nooit slechte ervaringen gehad hier, heel tevreden!

Mieke
31 outubro 2022
M
31 outubro 2022
J
30 outubro 2022
Michelle P
26 outubro 2022

Het was weer heerlijk! Tot nu toe nog nooit klachten gehad. Een top tentje dus!

B
24 outubro 2022
Dirk Jan Dolfing
24 outubro 2022

Maaltijd was lekker. Aardappeltjes waren wat minder van smaak en koud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
23 outubro 2022

Heerlijk spareribs!

Jan
22 outubro 2022

Fantastische spareribs spicy echt een aanrader

Tony
21 outubro 2022
E.Kleve
21 outubro 2022

Het eten zag er goed en lekker uit Alleen waren de Pitabroodjes koud Veder in order

BB de Vries
19 outubro 2022
Roy
19 outubro 2022

Altijd goed eten

Paul Abhay
19 outubro 2022

Was uitmuntend 👍

Paul Abhay
18 outubro 2022

Was super

Hennie
16 outubro 2022

Het was een fantastische heerlijke burger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JB
16 outubro 2022
Greta Fokkens- Cusiel
15 outubro 2022

Het was geweldig

Marcel Vogelzang
15 outubro 2022

De lekkerste burgermenu's!!

R
14 outubro 2022

Snel bezorgd erfgoed gevuld broodje kebab

Jeroe
11 outubro 2022

De salade en de saus miste bij de spareribs

Mirjam
11 outubro 2022

Snelle bezorging. Heerlijk eten. Tweede keer besteld. Eerste keer was ook hartstikke lekker en snelle bezorging. Bezorger is vriendelijk. Bestelling lukte in eerste instantie niet maar eigenaar had allerlei andere opties om het alsnog te laten lukken. Uiteindelijk is het gewoon gelukt via de website! Lieve mensen jullie gaan mijn adres vaker op de bonnetjes zien! :) ga zo door.

Richard
11 outubro 2022
Herman
10 outubro 2022
Sjoerd
10 outubro 2022

Prima eten en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Grietje
9 outubro 2022

Lekker eten. Vlotte bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P
9 outubro 2022

Was weer heerlijk! Mooie ruime porties. Je krijgt echt waar voor je geld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tony
9 outubro 2022

Altijd perfect.

B
9 outubro 2022
Abdullah Yurtmaz
6 outubro 2022
Hassan kabulah
5 outubro 2022

Altyd goed eten bezorging binnen een half uur en de bezorgers zijn klantvriendelijk

J
4 outubro 2022
Anoniem
2 outubro 2022

Eten was oké. Maar koud, vermoedelijk door de lange bezorgtijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
30 setembro 2022
Natasja
29 setembro 2022

De laatste twee keer niet helemaal goed gegaan maar dat hebben ze vandaag helemaal goed gemaakt. Het was weer heerlijk!

BB de Vries
29 setembro 2022
F.veenstra
27 setembro 2022

Het was bijna koud

greetje
26 setembro 2022
DB
26 setembro 2022
Klaas
26 setembro 2022

Goed gesmaakt goed op temperatuur.Maar wel een opmerking is er geen spaarprogramma meer bij jullie .we zijn vaste klant en doen iedere week bijna wel een bestelling.Verder alles perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia
25 setembro 2022

Normaal altijd tevreden maar de patat was echt niet lekker, erg droog, droog aan de binnenkant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Flop
25 setembro 2022

Geweldig lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
24 setembro 2022

Had aangegeven dat ik GEEN kruiden op de Aardappelschijfjes wou. Was omcirkeld op de bon notabene. In de zak TOCH kruiden er op. BETER OPLETTEN DUS. Teveel kaas. Lamachoun was goed.

Yung
24 setembro 2022

Mooi werk! Onlangs een recensie achtergelaten dat wij de kwaliteit achteruit vonden gaan en dat dit zo jammer was. Diezelfde avond werden wij door een zeer vriendelijke medewerker opgebeld met uitleg en de melding dat ze de feedback meenamen. Nu opnieuw besteld en heel erg tevreden! De ribs waren lekker mals en de aardappelpartjes goed gebakken. Erg mooi wanneer er open word gestaan voor feedback en er ook wat mee wordt gedaan, toppers! Blij mee!

B
23 setembro 2022
Regina
19 setembro 2022

De bestelling werd snel en correct geleverd. Warme en krokante frietjes bij de lahmacun. Een aanrader

JdB
19 setembro 2022
Cindy
17 setembro 2022

Gisteravond kebap en gebakken aardappeltjes besteld. Omdat ik het broodje apart wil hebben van de vulling(vlees en groenten) vanwege het sompig worden van het brood en een moeilijk kunnen eten had ik gebeld hoe ik dit het gemakkelijkste kon bestellen. De medewerkster die ik sprak gaf aan dat dit met binnen het formulier ingevuld kon worden of dat ze dit direct kon regelen via de telefoon. Vanwege de betaling is het online besteld en heb ik de volgende tekst ingevuld: ”De broodjes graag apart leveren van de vulling. Gebakken aardappelschijfjes graag met de kruiden die op de patat zitten.” Bij bezorging om 19.00 uur voelden de broodjes zwaar en en roken naar vlees(verpakking niet geopend), er zat een salade in een bak en de aardappelschijfjes waren niet geleverd, dus ik vermoedde dat dit een foutieve bestelling was. Toen ik daarop om 19.05 uur belde kwam de reactie dat ze nog wel even aardappelschijfjes konden nazenden, maar dat dit toch echt mijn bestelling was. Ik ben hier niet

Mieke
16 setembro 2022

Heerlijk!

Sylvia
15 setembro 2022

Het eten is netjes en kwaliteit vlees. Bezorging is beleefd en altijd snel.

Jacco Kessels
13 setembro 2022

Het eten is zeer smaakvol, nu 4 keer besteld en 3 keer was het eten helaas niet warm.

Gerrit
12 setembro 2022

Prijs-kwaliteit is prima op orde. Dus goed eten, ruime porties en goed betaalbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
11 setembro 2022
Bert
10 setembro 2022

Lekker en snel

Gidion
9 setembro 2022

Spareribs waren te droog en sommige waren verbrand waardoor ik twee stukken niet eetbaar vond Normaal gesproken betere kwaliteit

Tim
8 setembro 2022

De bezorging was oke en ook snel genoeg. Maar de burger had een hele muffe nasmaak, alsof er schimmel op 1 van de ingredienten zat.

Yung
6 setembro 2022

Bezorging was top, snel en vriendelijk. We zijn al een tijd lang klant bij jullie en het was altijd echt lekker. De laatste tijd merken we alleen dat de aardappelschijfjes bij de spare ribs te ver doorgebakken zijn en soms zelfs twee keer gebakken. Dit is dan te herkennen aan de witte bultjes op de schijfjes. Dit maakt het er zeker niet lekkerder op. Daarnaast is de kwaliteit van de spareribs ook ongeregeld. Soms zijn ze droog en soms zitten er zelfs verbrande / verkoolde stukjes aan. Erg jammer. Want het voorheen onze vaste tent.

JB
6 setembro 2022
Flop
4 setembro 2022

Heerlijk eten alleen knoflook saus extra besteld maar niet gekregen verder was het prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
3 setembro 2022

Het eten hier is heerlijk!! Vooral de burgers!

Anoniem
1 setembro 2022
P
1 setembro 2022

Geweldig zoals altijd!

BB de Vries
1 setembro 2022
Gabriella
1 setembro 2022

Decent spare ribs set and delivery! The order arrived within an hour which I think is quite acceptable considering the distance and my experience with other restaurants.

M.verwater
1 setembro 2022

Erg lekker en echt een aanrader

Suzanne
31 agosto 2022

Het was weer overheerlijk. En genoeg te eten voor hardwerkende jongemannen.

🐻
31 agosto 2022

👌🏾

Rj vd
30 agosto 2022

Zoals altijd snel en lekker eten!

Greta Fokkens
30 agosto 2022

Het was heel lekker en de bestelling was binnen het half uur in huis. Voor herhaling vatbaar.

Yolanda
30 agosto 2022

Heerlijke spareribs en het eten was goed warm bij bezorging.

Anthony
30 agosto 2022

Ja chocomel zijn jullie vergeten te brengen. Baal ik wel een beetje van, want dit is niet de 1e keer. Nu bestel ik wel vaak voor sluitingstijd en dat is ook wel een beetje irritant, maar ik werk helaas vaak in de nacht en eet dus ook soms laat. Maar ik ben ontzettend blij met jullie en heb altijd lekker eten van jullie. Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Alvast een fijne dag gewenst.

De Boer
29 agosto 2022
Mieke
27 agosto 2022

Lekkerste burgers van Groningen!

Sandra
27 agosto 2022

👌

Harma
26 agosto 2022

De beide soorten lama hun waren lekker. Vlees lekker mals.maar 't was vrijwel KOUD. Hoe kan dit terwijl wij echt dichtbij wonen. Nog geen 5 fietsminuten.. Broodje döner met fetakaas was prima. Dit vlees was gek genoeg wel goed warm. Gevraagd om AARDAPPELSCHIJFJES, kregen patat erbij. 😪 Was veeel te gekruid, daardoor weinig van opgegeten.

Hester
26 agosto 2022

Heerlijke uienringen.

BB de Vries
25 agosto 2022
Danny
24 agosto 2022
JET De Grijs
24 agosto 2022

Een aanrader. Goede porties En lekker vers eten

BD
23 agosto 2022
Wilkens
22 agosto 2022

Super lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
20 agosto 2022

👌

Dineke
20 agosto 2022

Was echt weer supergoed! Lekker gegeten.

J.Bolt
19 agosto 2022

Het was weer heerlijk en snel bezorgd !!!

PHW-L
19 agosto 2022

Beiroet is intussen mijn favoriet voor een heerlijke burger. De burgers zijn simpelweg perfect en worden consequent op eenzelfde wijze bereid en bezorgd. Heerlijk! Niets aan op of aan te merken en ook de service vind ik super! Aanrader!

Mims
18 agosto 2022

Goede portie en goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Kevan
18 agosto 2022

De lekkerste burgers van Groningen!!!!!

J
16 agosto 2022
Floor
3 agosto 2022

Altijd goed eten hier! Bezorger was ook vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Bolt
31 julho 2022

Snel geleverd En het was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
31 julho 2022

Lekker, op tijd, kijken goed naar de opmerking die je toevoegdt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
31 julho 2022
Anoniem
29 julho 2022

Heerlijke gerechten. Snel geleverd en vriendelijke bezorger.

Harriette
27 julho 2022

Ik had een broodje shoarma besteld maar kreeg alleen shoarma

Olaf
26 julho 2022

Lekker en snel!

De Boer
26 julho 2022
Robert
24 julho 2022
Silvia
24 julho 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Bolt
23 julho 2022

Heerlijk gegeten en er was genoeg

Marten
23 julho 2022

Erg lekker, goede kwaliteit en vriendelijke bezorger!

Natasja
21 julho 2022

Heel tevreden

Emy
21 julho 2022
Robbert
21 julho 2022

Alles goed, aardappeltjes deze keer nog lekker warm en krokant. Dat is wel voor ons enige verbeterpunt. Maar nu dus ok!

Sylvia
21 julho 2022

Het eten is smakelijk en goed verzorgd bereid en word snel en beleefd bezorgd. Aanrader

Anoniem
20 julho 2022

Altijd heerlijk. Grote porties. Vriendelijke bezorgers.

Wim
20 julho 2022

Lekker eten en optijd bezorgd 👍

Goula
19 julho 2022

Aardige medewerkers en het eten was ook heerlijk!

JdB
19 julho 2022
Mieke
14 julho 2022

Zoals altijd: top!

Kyra
14 julho 2022

Hele smaakvolle burger en lekkere knapperige patatjes. Echt top.

Marjolein
13 julho 2022

Voor de zoveelste keer was de bestelling niet compleet. Nu ontbraken de sausjes en het drinken bij het kindermenu weer. Kwaliteit is uitstekend maar de bestelling is zelden compleet bij bezorging.

Marloes
13 julho 2022

Heerlijke spareribs zoals altijd. Lekker mals alleen de aardappelschijfjes en/of patat is altijd ellende.. veel te hard en vaak ook vergeten

JB
12 julho 2022
Frank
9 julho 2022
Lucas
9 julho 2022
Anoniem
8 julho 2022

Altijd lekkere burgers en patat met patat kruiden.

Suzanne Heil
8 julho 2022

Super weer geregeld en het smaakte heerlijk

Angie
7 julho 2022
Ot
5 julho 2022
357336
5 julho 2022

Bezorgers zijn hier altijd niet zo klantvriendelijk ze lopen binnen 4 seconden alweer snel weg . Ik bestel 2 verschillende dingen komt het samen in 1 bakje terwijl het voor 2 personen is ? Niet echt logisch en vervelend

JDB
5 julho 2022
Robbert
4 julho 2022

Bestellingen altijd ok, hoeveelheid altijd royaal! Enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is de aardappelschijfjes op temperatuur houden. Als je ze afsluit worden ze slap.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frans
3 julho 2022

Kalf spareribs waren niet goed van kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F.veenstra
3 julho 2022
Velleman
3 julho 2022

Döner broodje als altijd dikke 10 Patat helaas veel te hard gebakken en veel te veel kruiden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Voornhout
3 julho 2022

Snel geleverd en het was lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.
3 julho 2022

Was verrukkelijk! Kalfs spareribs waren mals en meer dan genoeg aardappelschijfjes. Ga zeker vaker bestellen of afhalen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N. Kauffman
3 julho 2022
Suzanne Heil
30 junho 2022

het smaakte weer goed. en ook de hoeveelheid gewoon harstikke fijn. de jongens hebben goed gegeten.

Eva
28 junho 2022

Snelle bezorging, belde vriendelijk toen hij voor de deur stond. En het eten was lekker! Toch bovengemiddeld voor wat je verwacht bij 'snack voedsel' zal ik maar zeggen;) Ik ga er zeker opnieuw bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sylvia
28 junho 2022

Voor het eerst besteld. Ik vond de broodjes Doner feta en Donner xl lekker en smaakvol. Bezorging was beleefd en netjes op tijd. Aanrader je krijgt onzettend veel vond ik.

J
27 junho 2022
Mo
27 junho 2022

Perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BB de Vries
24 junho 2022
K.de Vries
24 junho 2022

Op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit, het was over heerlijk!

Demelza
23 junho 2022

Smaakte heerlijk

Aliaa
23 junho 2022

Ik heb twee cola besteld en heb maar eentje ontvangen maar voor de rest was het heerlijk burgers maar dat is wel de tweede keer dat dit gebeurt

Suzanne Heil
22 junho 2022

We hadden genoeg om te eten. En het smaakt heerlijk. Bedankt voor de lekkere maaltijden.

Drew
22 junho 2022

Echte mixed grill in tegenstelling tot sommige andere restaurants. Super goed en smaakvol bereid. Snel bezorgd. Helemaal top!

Richard
22 junho 2022
Mike
21 junho 2022

De kwaliteit was goed, maar de bezorger was chagrijnig en nam het geld aan keek boos en ging weg

DB
21 junho 2022
T Oosterbaan
19 junho 2022

Heel lekker broodje en heel goed gevuld

Anoniem
18 junho 2022

Lekkere burgers , altijd goed warm en mooi op tijd.

Robert Rozema
17 junho 2022

Broodje doner gehad. Heerlijk en wat veel vlees erbij. Top

JB
17 junho 2022
F.veenstra
14 junho 2022
Shirley Sipsma
14 junho 2022

Wij hebben al een aantal keer de spareribs besteld... En die zijn geweldig. Nooit meer ergens anders besteld. Smaak is perfect Bezorging snel Top dus!!!

Daniel Eeringa
14 junho 2022

Lekker

Mieke
10 junho 2022

Was weer erg lekker, net als altijd. En supersnel bezorgd.

peter zeef
9 junho 2022

het eten was heerlijk,klasse vooral zo doorgaan.

Geert
7 junho 2022

Heerlijk eten, voldoende en ook nog warm bezorgd

JD
7 junho 2022
Arthur
6 junho 2022

Eten is altijd goed! De burgers kan geen restaurant in de stad aan tippen. Gister wel een kapsalon vergeten te leveren dus gebeld en met spoed nageleverd.. top weer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Vries
4 junho 2022

Ik heb al meerdere keren hier eten besteld en het was altijd perfect! Meer zoals bij elk bedrijf kan er eens wat verkeerd gaan, en dat mag. Vandaag misten wij een product bij ons gerecht. Na een telefoontje stond de bezorger binnen 15 min. voor de deur! Klasse bistrobeiroet!👍 tot de volgende keer!!

Keimpema
2 junho 2022

Het eten is te vroeg bezorgd en het was niet op de aardappelen na niet warm genoeg

Mark
2 junho 2022

Matige en tevens niet echt malse spareribs in vergelijking tot alle overige bestellingen die ik bij jullie heb gedaan.

Saskia
1 junho 2022
B
31 maio 2022
M. Tidey
30 maio 2022

Ik vond alles goed.

Flop
29 maio 2022

Heerlijk eten prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

angelo
29 maio 2022
BB de Vries
28 maio 2022
JDB
24 maio 2022
aldrijon
23 maio 2022
RC Mulder
21 maio 2022
Renate
21 maio 2022

Heerlijk gegeten! De porties zijn ruim, en van goede kwaliteit. Alles is netjes verpakt.

Jacko
21 maio 2022

Zeer tevreden,smaakvol en op tijd bezorgd!

henk kremer
21 maio 2022

de spareribs waren heelijk .maar de shoarma zat er niet bij helaas . wel 2 bakjes knoflook . groet henk

PHW
19 maio 2022

Deze beoordeling schrijf ik over een aantal bestellingen waarbij deze bestelling de 3e op rij is die geweldig goed was! Ik heb een aantal bestellingen gehad waarbij de burger van binnen niet gaar van was en van buiten zwart verbrand. Aardappelschijfjes niet bezorgd, Rare bittere smaak aan een burger. Omdat vooral de burgers niet op consequente wijze werd gemaakt/bezorgd heb ik een periode niet meer besteld. Nu een paar x een burger besteld die perfect is bezorgd en werkelijk heeeerlijk!! Prijzig, maar wanneer consequent juist gebakken en bezorgd, meer dan je geld waard! Dus tijd voor deze beoordeling ;-)

KJ
17 maio 2022
DB
17 maio 2022
Klaas Schut
16 maio 2022

Helaas nu al de 2de keer dat het eten hier koud wordt bezorgd.De bestelling zelf prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Isabel
14 maio 2022

Heerlijk eten altijd klaar op de gevraagde tijd. Zeker aan te raden!

Mieke
14 maio 2022
harrie
14 maio 2022

heel lekker

Richard
11 maio 2022
peter zeef
11 maio 2022

helaas was het eten koud,te laat bezorgt.

Gideon Nagtegaal
10 maio 2022

Beste Mexican Crispy Chicken burger die ik gegeten heb. Doe hem inmiddels wekelijks. Helemaal lekker. En heel snelle en altijd vriendelijke bezorging. Ook in de uren dat eigenlijk niemand een burger wil rondbrengen. :-)

J
10 maio 2022
Shirley Sipsma
9 maio 2022

Altijd goed eten, Heerlijk!!!! En ook belangrijk, Goede porties, je hoeft niet bang te zijn dat je tekort komt. Je hoeft geen uren te wachten , want de bezorgtijd is hartstikke goed. Snelle levering... Dikke prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
9 maio 2022

Spareribs normaal super. Bestel vaak. Gisteren niet door te komen. Taai vlees. Misschien andere spareribs van leverancier. Verder altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dees
8 maio 2022
Pieters
7 maio 2022

Het is mij nu al een paar keer overkomen bij een bestelling dat ik geen saus erbij krijgt gisteren een bestelling gedaan zit er geen bakje salade bij begint nu erg vervelend te worden beter opletten!!!!! ben nu geneigd niet meer te betalen via ideal maar bij de deur zodat ik eerst kan controleren of alles erin zit want je betaalt er wel voor!!!!

BB de Vries
5 maio 2022
Danny
5 maio 2022

Eten is altijd goed hier!ben nog nooit teleurgesteld aanrader om hier wat te bestellen!!

Wim
4 maio 2022

Optijd bezorgd. En weer heerlijk.

Mieke
3 maio 2022
KJ
3 maio 2022
DB
3 maio 2022
Liesbet Heida
2 maio 2022
Visser
2 maio 2022
Kamphuis
1 maio 2022

Super lekker en zeer snel bezorgd!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.