Avaliações de Bistro Beiroet Groningen

Avaliações recentes

5.0
Anoniem
Ontem

Had aangegeven dat ik GEEN kruiden op de Aardappelschijfjes wou. Was omcirkeld op de bon notabene. In de zak TOCH kruiden er op. BETER OPLETTEN DUS. Teveel kaas. Lamachoun was goed.

Yung
Ontem

Mooi werk! Onlangs een recensie achtergelaten dat wij de kwaliteit achteruit vonden gaan en dat dit zo jammer was. Diezelfde avond werden wij door een zeer vriendelijke medewerker opgebeld met uitleg en de melding dat ze de feedback meenamen. Nu opnieuw besteld en heel erg tevreden! De ribs waren lekker mals en de aardappelpartjes goed gebakken. Erg mooi wanneer er open word gestaan voor feedback en er ook wat mee wordt gedaan, toppers! Blij mee!

B
23 setembro 2022
Regina
19 setembro 2022

De bestelling werd snel en correct geleverd. Warme en krokante frietjes bij de lahmacun. Een aanrader

JdB
19 setembro 2022
Cindy
17 setembro 2022

Gisteravond kebap en gebakken aardappeltjes besteld. Omdat ik het broodje apart wil hebben van de vulling(vlees en groenten) vanwege het sompig worden van het brood en een moeilijk kunnen eten had ik gebeld hoe ik dit het gemakkelijkste kon bestellen. De medewerkster die ik sprak gaf aan dat dit met binnen het formulier ingevuld kon worden of dat ze dit direct kon regelen via de telefoon. Vanwege de betaling is het online besteld en heb ik de volgende tekst ingevuld: ”De broodjes graag apart leveren van de vulling. Gebakken aardappelschijfjes graag met de kruiden die op de patat zitten.” Bij bezorging om 19.00 uur voelden de broodjes zwaar en en roken naar vlees(verpakking niet geopend), er zat een salade in een bak en de aardappelschijfjes waren niet geleverd, dus ik vermoedde dat dit een foutieve bestelling was. Toen ik daarop om 19.05 uur belde kwam de reactie dat ze nog wel even aardappelschijfjes konden nazenden, maar dat dit toch echt mijn bestelling was. Ik ben hier niet

Mieke
16 setembro 2022

Heerlijk!

Sylvia
15 setembro 2022

Het eten is netjes en kwaliteit vlees. Bezorging is beleefd en altijd snel.

Jacco Kessels
13 setembro 2022

Het eten is zeer smaakvol, nu 4 keer besteld en 3 keer was het eten helaas niet warm.

Gerrit
12 setembro 2022

Prijs-kwaliteit is prima op orde. Dus goed eten, ruime porties en goed betaalbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
11 setembro 2022
Bert
10 setembro 2022

Lekker en snel

Gidion
9 setembro 2022

Spareribs waren te droog en sommige waren verbrand waardoor ik twee stukken niet eetbaar vond Normaal gesproken betere kwaliteit

Tim
8 setembro 2022

De bezorging was oke en ook snel genoeg. Maar de burger had een hele muffe nasmaak, alsof er schimmel op 1 van de ingredienten zat.

Yung
6 setembro 2022

Bezorging was top, snel en vriendelijk. We zijn al een tijd lang klant bij jullie en het was altijd echt lekker. De laatste tijd merken we alleen dat de aardappelschijfjes bij de spare ribs te ver doorgebakken zijn en soms zelfs twee keer gebakken. Dit is dan te herkennen aan de witte bultjes op de schijfjes. Dit maakt het er zeker niet lekkerder op. Daarnaast is de kwaliteit van de spareribs ook ongeregeld. Soms zijn ze droog en soms zitten er zelfs verbrande / verkoolde stukjes aan. Erg jammer. Want het voorheen onze vaste tent.

JB
6 setembro 2022
Flop
4 setembro 2022

Heerlijk eten alleen knoflook saus extra besteld maar niet gekregen verder was het prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
3 setembro 2022

Het eten hier is heerlijk!! Vooral de burgers!

Anoniem
1 setembro 2022
P
1 setembro 2022

Geweldig zoals altijd!

BB de Vries
1 setembro 2022
Gabriella
1 setembro 2022

Decent spare ribs set and delivery! The order arrived within an hour which I think is quite acceptable considering the distance and my experience with other restaurants.

M.verwater
1 setembro 2022

Erg lekker en echt een aanrader

Suzanne
31 agosto 2022

Het was weer overheerlijk. En genoeg te eten voor hardwerkende jongemannen.

🐻
31 agosto 2022

👌🏾

Rj vd
30 agosto 2022

Zoals altijd snel en lekker eten!

Greta Fokkens
30 agosto 2022

Het was heel lekker en de bestelling was binnen het half uur in huis. Voor herhaling vatbaar.

Yolanda
30 agosto 2022

Heerlijke spareribs en het eten was goed warm bij bezorging.

Anthony
30 agosto 2022

Ja chocomel zijn jullie vergeten te brengen. Baal ik wel een beetje van, want dit is niet de 1e keer. Nu bestel ik wel vaak voor sluitingstijd en dat is ook wel een beetje irritant, maar ik werk helaas vaak in de nacht en eet dus ook soms laat. Maar ik ben ontzettend blij met jullie en heb altijd lekker eten van jullie. Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Alvast een fijne dag gewenst.

De Boer
29 agosto 2022
Mieke
27 agosto 2022

Lekkerste burgers van Groningen!

Sandra
27 agosto 2022

👌

Harma
26 agosto 2022

De beide soorten lama hun waren lekker. Vlees lekker mals.maar 't was vrijwel KOUD. Hoe kan dit terwijl wij echt dichtbij wonen. Nog geen 5 fietsminuten.. Broodje döner met fetakaas was prima. Dit vlees was gek genoeg wel goed warm. Gevraagd om AARDAPPELSCHIJFJES, kregen patat erbij. 😪 Was veeel te gekruid, daardoor weinig van opgegeten.

Hester
26 agosto 2022

Heerlijke uienringen.

BB de Vries
25 agosto 2022
Danny
24 agosto 2022
JET De Grijs
24 agosto 2022

Een aanrader. Goede porties En lekker vers eten

BD
23 agosto 2022
Wilkens
22 agosto 2022

Super lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
20 agosto 2022

👌

Dineke
20 agosto 2022

Was echt weer supergoed! Lekker gegeten.

J.Bolt
19 agosto 2022

Het was weer heerlijk en snel bezorgd !!!

PHW-L
19 agosto 2022

Beiroet is intussen mijn favoriet voor een heerlijke burger. De burgers zijn simpelweg perfect en worden consequent op eenzelfde wijze bereid en bezorgd. Heerlijk! Niets aan op of aan te merken en ook de service vind ik super! Aanrader!

Mims
18 agosto 2022

Goede portie en goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Kevan
18 agosto 2022

De lekkerste burgers van Groningen!!!!!

J
16 agosto 2022
Floor
3 agosto 2022

Altijd goed eten hier! Bezorger was ook vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Bolt
31 julho 2022

Snel geleverd En het was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
31 julho 2022

Lekker, op tijd, kijken goed naar de opmerking die je toevoegdt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
31 julho 2022
Anoniem
29 julho 2022

Heerlijke gerechten. Snel geleverd en vriendelijke bezorger.

Harriette
27 julho 2022

Ik had een broodje shoarma besteld maar kreeg alleen shoarma

Olaf
26 julho 2022

Lekker en snel!

De Boer
26 julho 2022
Robert
24 julho 2022
Silvia
24 julho 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Bolt
23 julho 2022

Heerlijk gegeten en er was genoeg

Marten
23 julho 2022

Erg lekker, goede kwaliteit en vriendelijke bezorger!

Natasja
21 julho 2022

Heel tevreden

Emy
21 julho 2022
Robbert
21 julho 2022

Alles goed, aardappeltjes deze keer nog lekker warm en krokant. Dat is wel voor ons enige verbeterpunt. Maar nu dus ok!

Sylvia
21 julho 2022

Het eten is smakelijk en goed verzorgd bereid en word snel en beleefd bezorgd. Aanrader

Anoniem
20 julho 2022

Altijd heerlijk. Grote porties. Vriendelijke bezorgers.

Wim
20 julho 2022

Lekker eten en optijd bezorgd 👍

Goula
19 julho 2022

Aardige medewerkers en het eten was ook heerlijk!

JdB
19 julho 2022
Mieke
14 julho 2022

Zoals altijd: top!

Kyra
14 julho 2022

Hele smaakvolle burger en lekkere knapperige patatjes. Echt top.

Marjolein
13 julho 2022

Voor de zoveelste keer was de bestelling niet compleet. Nu ontbraken de sausjes en het drinken bij het kindermenu weer. Kwaliteit is uitstekend maar de bestelling is zelden compleet bij bezorging.

Marloes
13 julho 2022

Heerlijke spareribs zoals altijd. Lekker mals alleen de aardappelschijfjes en/of patat is altijd ellende.. veel te hard en vaak ook vergeten

JB
12 julho 2022
Frank
9 julho 2022
Lucas
9 julho 2022
Anoniem
8 julho 2022

Altijd lekkere burgers en patat met patat kruiden.

Suzanne Heil
8 julho 2022

Super weer geregeld en het smaakte heerlijk

Angie
7 julho 2022
Ot
5 julho 2022
357336
5 julho 2022

Bezorgers zijn hier altijd niet zo klantvriendelijk ze lopen binnen 4 seconden alweer snel weg . Ik bestel 2 verschillende dingen komt het samen in 1 bakje terwijl het voor 2 personen is ? Niet echt logisch en vervelend

JDB
5 julho 2022
Robbert
4 julho 2022

Bestellingen altijd ok, hoeveelheid altijd royaal! Enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is de aardappelschijfjes op temperatuur houden. Als je ze afsluit worden ze slap.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frans
3 julho 2022

Kalf spareribs waren niet goed van kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F.veenstra
3 julho 2022
Velleman
3 julho 2022

Döner broodje als altijd dikke 10 Patat helaas veel te hard gebakken en veel te veel kruiden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Voornhout
3 julho 2022

Snel geleverd en het was lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.
3 julho 2022

Was verrukkelijk! Kalfs spareribs waren mals en meer dan genoeg aardappelschijfjes. Ga zeker vaker bestellen of afhalen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N. Kauffman
3 julho 2022
Suzanne Heil
30 junho 2022

het smaakte weer goed. en ook de hoeveelheid gewoon harstikke fijn. de jongens hebben goed gegeten.

Eva
28 junho 2022

Snelle bezorging, belde vriendelijk toen hij voor de deur stond. En het eten was lekker! Toch bovengemiddeld voor wat je verwacht bij 'snack voedsel' zal ik maar zeggen;) Ik ga er zeker opnieuw bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sylvia
28 junho 2022

Voor het eerst besteld. Ik vond de broodjes Doner feta en Donner xl lekker en smaakvol. Bezorging was beleefd en netjes op tijd. Aanrader je krijgt onzettend veel vond ik.

J
27 junho 2022
Mo
27 junho 2022

Perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BB de Vries
24 junho 2022
K.de Vries
24 junho 2022

Op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit, het was over heerlijk!

Demelza
23 junho 2022

Smaakte heerlijk

Aliaa
23 junho 2022

Ik heb twee cola besteld en heb maar eentje ontvangen maar voor de rest was het heerlijk burgers maar dat is wel de tweede keer dat dit gebeurt

Suzanne Heil
22 junho 2022

We hadden genoeg om te eten. En het smaakt heerlijk. Bedankt voor de lekkere maaltijden.

Drew
22 junho 2022

Echte mixed grill in tegenstelling tot sommige andere restaurants. Super goed en smaakvol bereid. Snel bezorgd. Helemaal top!

Richard
22 junho 2022
Mike
21 junho 2022

De kwaliteit was goed, maar de bezorger was chagrijnig en nam het geld aan keek boos en ging weg

DB
21 junho 2022
T Oosterbaan
19 junho 2022

Heel lekker broodje en heel goed gevuld

Anoniem
18 junho 2022

Lekkere burgers , altijd goed warm en mooi op tijd.

Robert Rozema
17 junho 2022

Broodje doner gehad. Heerlijk en wat veel vlees erbij. Top

JB
17 junho 2022
F.veenstra
14 junho 2022
Shirley Sipsma
14 junho 2022

Wij hebben al een aantal keer de spareribs besteld... En die zijn geweldig. Nooit meer ergens anders besteld. Smaak is perfect Bezorging snel Top dus!!!

Daniel Eeringa
14 junho 2022

Lekker

Mieke
10 junho 2022

Was weer erg lekker, net als altijd. En supersnel bezorgd.

peter zeef
9 junho 2022

het eten was heerlijk,klasse vooral zo doorgaan.

Geert
7 junho 2022

Heerlijk eten, voldoende en ook nog warm bezorgd

JD
7 junho 2022
Arthur
6 junho 2022

Eten is altijd goed! De burgers kan geen restaurant in de stad aan tippen. Gister wel een kapsalon vergeten te leveren dus gebeld en met spoed nageleverd.. top weer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Vries
4 junho 2022

Ik heb al meerdere keren hier eten besteld en het was altijd perfect! Meer zoals bij elk bedrijf kan er eens wat verkeerd gaan, en dat mag. Vandaag misten wij een product bij ons gerecht. Na een telefoontje stond de bezorger binnen 15 min. voor de deur! Klasse bistrobeiroet!👍 tot de volgende keer!!

Keimpema
2 junho 2022

Het eten is te vroeg bezorgd en het was niet op de aardappelen na niet warm genoeg

Mark
2 junho 2022

Matige en tevens niet echt malse spareribs in vergelijking tot alle overige bestellingen die ik bij jullie heb gedaan.

Saskia
1 junho 2022
B
31 maio 2022
M. Tidey
30 maio 2022

Ik vond alles goed.

Flop
29 maio 2022

Heerlijk eten prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

angelo
29 maio 2022
BB de Vries
28 maio 2022
JDB
24 maio 2022
aldrijon
23 maio 2022
RC Mulder
21 maio 2022
Renate
21 maio 2022

Heerlijk gegeten! De porties zijn ruim, en van goede kwaliteit. Alles is netjes verpakt.

Jacko
21 maio 2022

Zeer tevreden,smaakvol en op tijd bezorgd!

henk kremer
21 maio 2022

de spareribs waren heelijk .maar de shoarma zat er niet bij helaas . wel 2 bakjes knoflook . groet henk

PHW
19 maio 2022

Deze beoordeling schrijf ik over een aantal bestellingen waarbij deze bestelling de 3e op rij is die geweldig goed was! Ik heb een aantal bestellingen gehad waarbij de burger van binnen niet gaar van was en van buiten zwart verbrand. Aardappelschijfjes niet bezorgd, Rare bittere smaak aan een burger. Omdat vooral de burgers niet op consequente wijze werd gemaakt/bezorgd heb ik een periode niet meer besteld. Nu een paar x een burger besteld die perfect is bezorgd en werkelijk heeeerlijk!! Prijzig, maar wanneer consequent juist gebakken en bezorgd, meer dan je geld waard! Dus tijd voor deze beoordeling ;-)

KJ
17 maio 2022
DB
17 maio 2022
Klaas Schut
16 maio 2022

Helaas nu al de 2de keer dat het eten hier koud wordt bezorgd.De bestelling zelf prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Isabel
14 maio 2022

Heerlijk eten altijd klaar op de gevraagde tijd. Zeker aan te raden!

Mieke
14 maio 2022
harrie
14 maio 2022

heel lekker

Richard
11 maio 2022
peter zeef
11 maio 2022

helaas was het eten koud,te laat bezorgt.

Gideon Nagtegaal
10 maio 2022

Beste Mexican Crispy Chicken burger die ik gegeten heb. Doe hem inmiddels wekelijks. Helemaal lekker. En heel snelle en altijd vriendelijke bezorging. Ook in de uren dat eigenlijk niemand een burger wil rondbrengen. :-)

J
10 maio 2022
Shirley Sipsma
9 maio 2022

Altijd goed eten, Heerlijk!!!! En ook belangrijk, Goede porties, je hoeft niet bang te zijn dat je tekort komt. Je hoeft geen uren te wachten , want de bezorgtijd is hartstikke goed. Snelle levering... Dikke prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
9 maio 2022

Spareribs normaal super. Bestel vaak. Gisteren niet door te komen. Taai vlees. Misschien andere spareribs van leverancier. Verder altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dees
8 maio 2022
Pieters
7 maio 2022

Het is mij nu al een paar keer overkomen bij een bestelling dat ik geen saus erbij krijgt gisteren een bestelling gedaan zit er geen bakje salade bij begint nu erg vervelend te worden beter opletten!!!!! ben nu geneigd niet meer te betalen via ideal maar bij de deur zodat ik eerst kan controleren of alles erin zit want je betaalt er wel voor!!!!

BB de Vries
5 maio 2022
Danny
5 maio 2022

Eten is altijd goed hier!ben nog nooit teleurgesteld aanrader om hier wat te bestellen!!

Wim
4 maio 2022

Optijd bezorgd. En weer heerlijk.

Mieke
3 maio 2022
KJ
3 maio 2022
DB
3 maio 2022
Liesbet Heida
2 maio 2022
Visser
2 maio 2022
Kamphuis
1 maio 2022

Super lekker en zeer snel bezorgd!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maurice
1 maio 2022

Top zoals altijd!

Harma
1 maio 2022

De lamachoun en de kapsalon waren prima. Alleen bij beide leek de salade die er over verwerkt zat, niet helemaal vers. Begon al bruin te worden. Hebben het niet opgegeten. Vlees was prima

Goedhart
27 abril 2022
M
27 abril 2022
Martin
25 abril 2022

2e keer dat ik hier besteld heb en 2e keer dat ik veel te veel eten kreeg. Snel geleverd en lekker. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Gerrit
25 abril 2022

Prima kwaliteit-prijs verhouding.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

flop
24 abril 2022

Heerlijk prima eten alleen de salade was niet vers jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tanja
24 abril 2022

Snelle bezorging Eten was goed warm/heet. Goede kwaliteit en hoeveelheid

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
24 abril 2022
Loes
24 abril 2022

In één woord: top!

Jp
22 abril 2022

Heerlijk gegeten echt een aanrader!! Ook zeer snel bezorgd!! Ga hier zeker weer bestellen.

Deborah
20 abril 2022

We kwamen door het tegezittende verkeer een half uur later dan gepland de bestelling ophalen, werden netjes gebeld of we het kwamen halen of dat er online iets verkeerds was aangeklikt, ipv halen bezorgen. Half uur later dus pas opgehaald. Er werd opnieuw patat gebakken en de donner en de kapsalon waren warm gehouden en lekker.

Oliver
19 abril 2022

Verkoolde hamburger en weinig kruiden over de patat.

J.Jansen
18 abril 2022

Bestel vaker hier en normaal gesproken krijgen ze van mij 5 sterren. Alleen vandaag niet. Ik kreeg mijn box binnen en de patat was slap en koud net als de shoarma. Erguh jammer , want normaal is het altijd wel goed.

Roy
18 abril 2022

snelle bezorging👍🏼 goeie schotel. tevreden.. 👍🏼

Jacquelien
17 abril 2022

Had verkeerde bestelling gekregen maar binnen q0 minuten al nieuwe thuisbezorgd gekregen. Super service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lor
16 abril 2022

Goed eten en snelle bezorging. Spareribs zijn een aanrader, zijn namelijk een van de lekkerste van Groningen!

N
16 abril 2022
Birza
14 abril 2022

Broodje Shoarma, Cheesecake, Baklava, Fernandez cherry. Bezorging mooi op tijd. Goede hoeveelheid eten en prima smaak. Fernandez lekker koud. Nadeel van bezorgen blijft eten niet echt heet dus flink door eten want anders is het vlees koud en minder smaakvol.

Raymond pieters
12 abril 2022

Broodje was lekker maar koud!!!

J
12 abril 2022
Haan
11 abril 2022

Twee keer broodje döner gehad, goed gevuld goed klaargemaakt ,lekker

Natasja
11 abril 2022

Het duurde langer dan gezegd, niet bereikbaar en de hamburger zwom in de saus. Erg jammer. Eerder besteld toen was het wel goed. Jammer dat jullie hierover niet bereikbaar waren. Burger ligt nu in de kliko.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
10 abril 2022

Altijd snel bezorgd en vriendelijke bezorgers! Eten is altijd warm en van goede kwaliteit. Een tevreden klant!

Ronald
10 abril 2022

De eten was niet warm en patat was ook niet vers

R K
8 abril 2022

Dikke prima!

Anme
6 abril 2022

De spareribs waren heerlijk mals. Ga zeker weer bestellen bij Bistro Beiroet.

DB
5 abril 2022
Danny
5 abril 2022
Lynn
3 abril 2022
jetty hoving
3 abril 2022

ik trof diverse harde stukjes in mn shoarma waaronder een stukje bot

Ciarra
31 março 2022

Het eten is altijd vers en heerlijk bereid! Aardige bezorgers en vaak snel bij je thuis bezorgt.

peter zeef
29 março 2022

zo als gewoonlijk was het eten weer zeer lekker,jullie verdienen een 10met een griffel.gazo door.

Anoniem
29 março 2022

We bestellen regelmatig eten bij Beiroet en altijd op tijd en dan weer heerlijk eten.

DB
29 março 2022
Jacquelien
27 março 2022

Het was weer lekker.

Anoniem
27 março 2022
Karin
26 março 2022

Lekker gegeten. Meer dan genoeg.

Steve
26 março 2022

Eten was heerlijk.en lekker veel.

Anoniem
25 março 2022

Kwam eerder aan dan verwachte tijd. Altijd heerlijke hamburgers. Zeer tevreden. Wij bestellen hier graag.

Gispen
24 março 2022

Onze bestelling werd op het verkeerde adres bezorgd. Gelukkig was de bewoner zo vriendelijk om de bestelling bij ons te brengen. Ook miste er een onderdeel van de bestelling. Nadat we bistro beiroet hadden gebeld werd dit snel (op het goede adres) bezorgd. Het eten was overigens heerlijk!

Marvin
23 março 2022

Lamachun was niet goed. Ben er momenteel ziek van.

Anoniem
22 março 2022
JdB
22 março 2022
José
19 março 2022

Het was zoals gewoonlijk weer fantastisch

Elly
19 março 2022

Het was wederom heerlijk!!!!

anoniem
19 março 2022

spareribs waren niet zo mals als andere voorgaande keren. naar mijn idee misschien te lang gegrild. aardappelschijfjes veel te veel kruiden . kortom : we zijn beter gewend .

RJ Reinders
18 março 2022

Lekker eten, ook voor de kinderen. Altijd snel bezorgd!

C.d. Oldenburger
16 março 2022
O
15 março 2022
JB
14 março 2022
Leertouwer
14 março 2022

Maaltijden zeer compleet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Voornhout
13 março 2022

Lekker eten !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yannick
11 março 2022

Added several notes to include the sauce, but no sauce was included

Cindy
10 março 2022

Bestelling was warm en snel geleverd. Helaas viel op hoeveel donkerbruin gebrandde stukken döner er in het broodje zaten. We hebben uiteindelijk van beide broodjes een 5e deel van het vlees moeten afhalen om eetbaar te zijn. Jammer, het is niet de norm bij Bistro Beiroet.

Ka
10 março 2022

Snelle bezorging. Heerlijk eten en lekker warm. Blijft een aanwinst voor Beijum

T. Oosterbaan
10 março 2022

Het was echt heerlijk en een zeer ruime portie

J
8 março 2022
Henk
7 março 2022

Bestelling was eerste keer, maar er zullen nog vele volgen. Zeer goed en mooie grote portie`s.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

rein schuitema
6 março 2022
Lynn
6 março 2022
Wim
6 março 2022

Prima op tijd bezorgd Het broodje was super super lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Flop
6 março 2022

Heerlijk eten prima aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meia
5 março 2022
Ingrid
2 março 2022

Niks meer aanboden. Top.

Sandra
1 março 2022

👌

Karin
28 fevereiro 2022

Geweldige lekkere hamburger!! Friet goed gekruid. Snel bezorgd.

DB
28 fevereiro 2022
Anoniem
27 fevereiro 2022

Top

NN
26 fevereiro 2022

Heel erg vieze patat. Burger was droog

Piet Stinissen
26 fevereiro 2022

Eten was heerlijk En de bezorging precies op tijd Mijn complimenten.

Roy
26 fevereiro 2022

Tried several restaurants in Groningen, but so far I got the best burgers from this one - and by far. Only negative remark is that I am not too sure about the onion chips. Probably it is great when it is fresh as it gives the overall texture something extra with its crispiness, but I always get delivery, which takes time. It is not their fault that I live far away and that by the time the burgers arrive they are only lukewarm and the crispy onion is soggy - but probably I am not the only one. Maybe they could be put the crispy onions in a little bag separately from the burger for deliveries and then everyone can just add those right before eating? Just a thought, I enjoy the food from here, so I am only trying to help, if possible. In any case, thanks a lot!

Egbert
26 fevereiro 2022

Goed eten aardappelen goed gebakken en alles goed op smaak dikke prima👌👌👌👌👌

J
26 fevereiro 2022
bianca wiechers
24 fevereiro 2022
Suzanne
23 fevereiro 2022

Tot vandaag altijd perfect Alleen vandaag kreeg ik het eten bijna een jaar uur nadat ik de melding kreeg dat het onderweg was en dat was te merken want het was zo goed als koud. Het eten zelf was zoals altijd heerlijk en ben tot vandaag altijd meer dan tevreden geweest.

Margreet
23 fevereiro 2022

Heerlijk

Hinnie Oosterhuis
23 fevereiro 2022

Dit was echt een xxxl broodje kebab! Meer dan genoeg. Heeft ons heerlijk gesmaakt. Enig verbeterpunt: we hadden met feta kaas besteld maar die was er niet tussen te vinden.

KMT
22 fevereiro 2022
Jeroen
22 fevereiro 2022

Lekkere kapsalon. Normale portie is al zeer groot.

JdB
22 fevereiro 2022
Carmen Koster
22 fevereiro 2022

Eigenlijk nog nooit geen klachten gehad tot nu.... Normaal is de bestelling ruim voor de geschate bezorgtijd bezorgt, vanavond hebben we iets meer dan een uur op ons eten moeten wachten. (1 broodje döner xl zonder groentes en een kapsalon döner) Bij aankomst bleek dat ook nog niet te kloppen, wat overigens keurig is opgelost na mijn telefoontje. Maar de teleurstelling was groot toen ik aan mijn kapsalon begon, want die was gewoon lauw (tegen koud aan). En tussen de bezorging, bellen en het eten zat nog geen 3minuten en mij kan je niet vertellen dat het in 3minuten zo snel kan afkoelen. Heb na 3 happen mijn kapsalon weg gegooid, en omdat het verkeerde broodje döner ook al al koud was (wat overigens ook lauw was bij bezorging) hebben we het na geleverde broodje döner maar gedeeld (deze werd na 10min na mijn telefoontje al bezorgd en deze was wel goed warm). Had geen zin om jullie weer te bellen omdat ik al een keer had gebeld. Hoop dat het de volgende keer weer zo goed is a

Gert Jan Branger
18 fevereiro 2022

alles goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
18 fevereiro 2022

Altijd top!

Jaap
17 fevereiro 2022

Erg lekker en op afgesproken tijd geleverd

Tapilatu
17 fevereiro 2022

Altijd goed en heerlijk en heel veel. Geweldige toko dit.

Ryan
15 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten! Bedankt voor de lekkere maaltijd .

J
15 fevereiro 2022
H
14 fevereiro 2022
Andries
14 fevereiro 2022

Wij zijn al een tijdje vaste klanten, maar dat is nu voorbij: Wij hadden om 18:30 eten ontvangen en gekozen voor contante betaling, maar dit werd vergeten bij het afgeven van het voedsel. Wij zijn nog naar buiten geweest om hem te onderscheppen, maar hij was al weg. 2x gebeld, maar beide keren voicemail. En dan halen ze het in hun hoofd om 1 uur s'nachts aan te bellen terwijl mijn kinderen, vrouw en ik allemaal al liggen te slapen! HOU HAAL JE HET IN JE HOOFD! Je hebt toch mijn telefoon en email om even contact op te nemen ipv midden in de nacht meerdere keren op de deurbel te durven drukken !! + Het eten is zouter dan in het verleden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Flop
13 fevereiro 2022

Heerlijk eten prima en lekker warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dekker
11 fevereiro 2022
B
8 fevereiro 2022
Margreet
7 fevereiro 2022

Al meerdere keren hier besteld,en het is altijd superrr!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilona
5 fevereiro 2022

Heerlijke baklava met krokant korstje! Rijkgevulde lahmacun. Kortom super!

Dicky Tamminga
4 fevereiro 2022

In de eerste ronde was de salade vergeten( kan gebeuren) die werd keurig babezorgd! Perfecte service!

Kamphuis
4 fevereiro 2022

Super!!!!!!

Regina
4 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Makkelijk bestellen via de website, status van de bestelling via e-mail, snelle levering. Gaan we vaker doen, een echte aanrader

Haike
2 fevereiro 2022

Goed eten en alles naar wens!

JB
1 fevereiro 2022
Zijlema
29 janeiro 2022

Snellere bezorging dan was het perfect, het eten was namelijk koud

Dekker
28 janeiro 2022

Heerlijk broodje doner kom zeker vaker.wel graag op tijd

Ilona
26 janeiro 2022

Het eten was top(spareribs & mixed grill). Eten op aangegeven tijdstip bezorgt (ook fijn dat je bestelling kunt volgen en weet wanneer de bwzorger komt). Aardige bezorger :)

B
25 janeiro 2022
C.
23 janeiro 2022
C.
23 janeiro 2022
NB
23 janeiro 2022

Patat was taai en koud. Aardappeltjes lekker knapperig. Vlees v spairribs was mals maar verder niet bijzonder. Fallafel aan de droge kant. Bezorging netjes en volgens de tijd zoals werd aangekondigd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jorn Versluis
23 janeiro 2022

Goede kwaliteit. De bezorging was een kwartiertje later en we hadden veel honger.

Arthur
22 janeiro 2022

Perfect en snel bezorgd

Djordi
21 janeiro 2022

Duurde wat langer dan verwacht, kwaliteit wad erg goed!

Alexander
21 janeiro 2022

Komt niet na wat ze beloven, eerst geen aardappeltjes, wel na geleverd, week later geen pita broodje, niet na geleverd, met de belofte, dit met de volgende bestelling goed te maken, dus weer een week later lauw eten i.p.v. een goed maker ...loze belofte.....komt dus geen volgende week meer.

Cindy
18 janeiro 2022

Normaal gesproken ben ik tevreden over mijn bestellingen bij Bistro Beiroet. Helaas viel deze week op dat het broodje uit de diepvries kwam waardoor deze taai en onsmakelijk wordt. Iets om als restaurant de volgende keer rekening mee te houden. Er zat wel een royale welgeurende portie patat bij waar we heerlijk van gegeten hebben.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DB
18 janeiro 2022
peter zeef
17 janeiro 2022

het eten was lauw,verder was het uitstekend

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Dijkstra
17 janeiro 2022

Ondanks een misverstand onzerzijds en een telefoontje alles prima opgelost.Hartelijk dank daarvoor. Groet Jan Dijkstra

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bouke
15 janeiro 2022

Altijd goed.

Anita
14 janeiro 2022
Jessie
14 janeiro 2022

Normaal bestel ik de doner kapsalon, die super lekker is. Dit keer de kapsalon lamshorma besteld, ook super lekker. Sowieso voor herhaling vatbaar. Ook een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Flop
9 janeiro 2022

Heerlijk eten prima alleen de kipfilet met champignons ui en gesmolten kaas zat de kaas er niet op voor de tweede keer staat wel op het menu

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Graaff
7 janeiro 2022

Prima bestelling, smaakte vers en lekker! Binnen een kwartier geleverd en speciale bestelling goed opgevolgd.

A
6 janeiro 2022

Super lekker gegeten! De salade kip had heerlijk warm gegrilde kip en de andere ingrediënten waren super vers en knapperig. . Echt overheerlijk! De chicken burger was ook een genot! Al met al is hier bestellen een absolute aanrader! Wij doen het zeker vaker!

M
6 janeiro 2022
J buitenkamp
6 janeiro 2022

Zoals altijd!! Uitstekend!! En snel bezorgd

Sietze
4 janeiro 2022

Prima broodje, warm En op tijd!

B
4 janeiro 2022
Jurri
2 janeiro 2021

Deze keer zag het er weer goed uit en zeer smakelijk en nu wel optijd en geen uur wachten maar alles was naar wens

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

RR Dijkstra
2 janeiro 2021

Ik heb nu 3x besteld bij ze, en echt alledrie de keren was het toppie! Bistro Beiroet behoort nu al tot één van onze favorieten. Het eten zelf heerlijk; vers/ warm/ rijk. (íncl aparte bakjes voor salade en sausjes). Ja, wij zijn zeer verheugd, met zo'n supertent in onze wijk! mvg,

Celebrity
30 dezembro 2021
Wim
30 dezembro 2021

Het was weer. Heerlijk. Super